2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba canım sen benden önce olmuşsun hiç test yapmadın mı bugüne kadar ?

inşallah canım çok ümidim yok çünkü daha iğnenin 10.günündeyim.yarın sabah tekrarlayayım bakalım ne çıkacak.çok teşekkür ederim.
Igne mi kullandin canim sen. Ben bilmiyordum igne oldugunu. o zaman 12. gune kadar bekle. 12. gunden sonra devam et test yapmaya. benimde 10 11 hatta 12. gunumde pozitif cikmisti. bakalim sende nasil olcak.

evet canım ilk mesajımda yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım.o yüzden bende çok ümitli değilim.pozitif görüpte negatife dönen çok kişiyi biliyorum çünkü.Rabbim hayırlısını nasip etsin

canım öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için.bugün benim 10.günüm.sabah test yaptım ve böyle çıktı.daha erken o zaman birkaç gün daha mı beklemeliyim ?

En doğru sonucu 14. gün alırsın canım. Umarım tutmuştur ve çizgin gitgide koyulaşır. Ben 2 kez denedim ama olmadı. Kısmet.

En doğru sonucu 14. gün alırsın canım. Umarım tutmuştur ve çizgin gitgide koyulaşır. Ben 2 kez denedim ama olmadı. Kısmet.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.benim ilk denememdi o yüzden de baya merak ediyorum açıkçası.sen de otrivelle mi kullanmıştın canım ? bu ay da denedin mi ?

allah hepimizin yardımcısı olsun. herhangi bir doktora göründünüz mü acaba. yada eşiniz test verdimi bunlar geldi benim aklıma

Canlarım arkadaslarım anne olmak icin can atan yol arkadaşlarım sevindirici haberi alıp topik yogunlugundan atladıgım ve tebrik edemedigim herkesi sımsıkı kucaklıyorum tebrik ediyorum bugun bu kadar pozitif olmamı saglayan ve umutlandıran bu topiğin biricik hanımlarından Masalll92 @FM_ist cgdmkrks ve diğer arkadaşlarım teşekkürü borç biliyorum allah sizden razı olsun nur topu gibi evlatlarınız olsun dualarımdasınız

canım senin de mi aynı durumlar bende de negatif çıktı ve gezikmem var nedenini bilmediğim kist yok bende de ama neden gecikti ki o kadar da umutlanmıştım hala var umudum ya
Kanda kesin net yok dedi benim umut bitti adet sancisi cekiyorum ama yok bisey sadece su gibi akinti var hasbinallah ya

canım beni de ekler misin asimisa bat 27 Kasım

Anliyorum canim en aindan kist yok hormonlarina baktirmis miydin belki onunla ilgili olabilir tiroidlerle ilgili olabilir
Cok duzgun baktirdim herseye hava degisimi heralde bi o kaliyo heriye kafayi siyirdim valla ya hastene hastane gezmekten kac tup kan verdim gecen ay her seye baktilar bi sorun yok dediler bu ayda baktirdim gebelik 0.1 5 gun gecikme bende hic olmazdi akinti hic olmazdi resmen su gibi gidiyo .s sebebini de bilmiyolar bizle alakali bi durum yok dediler adet sokucu icsem mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…