Yok cnm daha 11 gun var 2 3 gundurde yerlesme lekesi gibi kahverengi leke gördüm kan testi yaptirsam cikar mi dedim ama daha erken cikmaz dediler bekliyorum meraklaA.s canim. Bence yaptir adet gunun ne zaman ya da gecti mi?
merhaba canım sen benden önce olmuşsun hiç test yapmadın mı bugüne kadar ?Canım merhaba ayın 22sinde çatlama iğnesi vuruldum adet günümü bekliyorum test yapmak için inşallah aynı zamanda güzel haberler alırız bu topik hamişlerle dolu olurda gebelik sürecimizi paylaşırız
Igne mi kullandin canim sen. Ben bilmiyordum igne oldugunu. o zaman 12. gune kadar bekle. 12. gunden sonra devam et test yapmaya. benimde 10 11 hatta 12. gunumde pozitif cikmisti. bakalim sende nasil olcak.inşallah canım çok ümidim yok çünkü daha iğnenin 10.günündeyim.yarın sabah tekrarlayayım bakalım ne çıkacak.çok teşekkür ederim.
canım öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için.bugün benim 10.günüm.sabah test yaptım ve böyle çıktı.daha erken o zaman birkaç gün daha mı beklemeliyim ?
İnşallah canım çok teşekkür ederim.benim ilk denememdi o yüzden de baya merak ediyorum açıkçası.sen de otrivelle mi kullanmıştın canım ? bu ay da denedin mi ?En doğru sonucu 14. gün alırsın canım. Umarım tutmuştur ve çizgin gitgide koyulaşır. Ben 2 kez denedim ama olmadı. Kısmet.
Canım herşey Allah tan üzme kendini. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. Bu ay inşallah pozitifi görürürüzbelirti olmasa gerçekten bu kadar heves etmezdim sanırım iş yerindeyim bende ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.ama hayırlısı demekten başka yapacak hiçbirşey yok
allah hepimizin yardımcısı olsun. herhangi bir doktora göründünüz mü acaba. yada eşiniz test verdimi bunlar geldi benim aklımamerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum yaklasık 1 yıldır cocuk ıstıyoruz heray sonuc hüsran okadar cok takıyorum kı anlatamam sanki hiç cocuğum olmayacakmıs gıbı gelıyor üstelık artık bu evlılığımede yansımaya basladı sürekli gergınım süreklı esımle tartısıyorum kendımı hep cocuga adapte etmekten evlılıkten bıle soğudum. gecen ay cok umutluydum hemde cok sebebı ıse sureklı düzenli olan regl tarıhım ılk defa 5 gun gecmıstı ama 5. gunun sonunda ve yıne ılk def agrısız (normalde cok agrılı gecer) adet donemı gecırdım. tekrar yumurtlama donemınde calısmalar vs 7 kasım regl gunum ben yıne belırtılere takıldım 2 gun once baslayan yorgunluk gohus agrısı bas agrısı ve hafıf ara ara gelen mıde bulantım bugun ıse adetmısım gıbı karın sancılarım sanırım bu ayda hüsran. Rabbim isten herkese nasıp etsın cok ıstedıgım ıcın belkıde Rabbım benı bununla sınıyor. inşallah bende isteyen herkeste bi gun annelık duygusu tadarız. uzun yazfdıgım ıcın k bakmayın
bende 26 sında oldum canım bekliyorum yine dört gözleCanım merhaba ayın 22sinde çatlama iğnesi vuruldum adet günümü bekliyorum test yapmak için inşallah aynı zamanda güzel haberler alırız bu topik hamişlerle dolu olurda gebelik sürecimizi paylaşırız
Kizlarrrr dun kurtaj oldum dusuk yaptummm
Gecmiş olsun canım çok üzüldüm yaa allahım tekrarlarını yaşatmasınKizlarrrr dun kurtaj oldum dusuk yaptummm
Kanda kesin net yok dedi benim umut bitti adet sancisi cekiyorum ama yok bisey sadece su gibi akinti var hasbinallah yacanım senin de mi aynı durumlar bende de negatif çıktı ve gezikmem var nedenini bilmediğim kist yok bende de ama neden gecikti ki o kadar da umutlanmıştım hala var umudum ya
canım beni de ekler misin asimisa bat 27 KasımBATLAR
S selifor 4 Aralık
@nisandeniz Tüp Bebek Tedavisi
@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@alars 3 Kasım
@sahra_89201 3 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@Pembegelin01 4 Kasım
@Diamond_Sparkle 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
@Ssgul66 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Burmera 7 Kasım
@zyekici 7 Kasım
@Bigaripyolcu 7 Kasım
@eslemsin 8 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@HSkuzu 8 Kasım
F Findikkiran 9 Kasım
@Balcicekk33 9 Kasım
gelmucizegel 9 Kasım
@Htckbrysl 9 Kasım
@mersinlikiz33 9 Kasım
@Kuebak 9 Kasım
Smile Forever 10 Kasım
@Cennet irmagi 10 Kasım
@Assos 11 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
maya_gallo 11 Kasım
@purki90 11 Kasım
@befer 11 Kasım
@yelsem 12 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@bitanecikk 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@xecexeza 14 Kasım
aybkmst 14 Kasım
@bengisucuk 14 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
Masalll92 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@Melek Karakan 15 Kasım
@nida16 16 Kasım
@SUU 16 Kasım
@edacimm 17 Kasım
@bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
M MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@Aschil07 22 Kasım
@Miss_bonn 22 Kasım
@obsesif89 22 Kasım
@kafamdasorular_ 22 Kasım
@nevergiveup33 22 Kasım
@siyahinci021 23 Kasım
@tomrs 25 Kasım
@ECEdeniz8107 26 Kasım
@Zanamm174 27 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@fatmaelifnur 30 Kasım
@ayllllliiiin35 1 Aralık
@friendly8584 1 Aralık
M minika annesi 1 Aralık
@cigdemmm26 2 Aralık
HAMİLELER
@Dontsay
@Sup3risi
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@nannen1
@Ulya90
@onurumbenim
@lucccck
@Gulalp35
@er_sev
@angelina 34
@ladys_girl
@coffee84
@Bekayyy
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
@smy11
@Morenam
@snesrn
@Esraerol
@busraturkmen
@Princess91
@melo11
@zuhrealam
@Lovepinkbm
@tontis76
cgdmkrks
@Sb12345
@sevilan
Mina sevde
@Mangetsu
@senzalize33
@Burcu251
@seydarella
@ervil
@sweett_
Nonipo
@ummulurve
@yesilbalon
@nothinggg
@melegini_bekliyor
@bulut29
@ALYALAL
Krizantem cicegi
@Sarisinbebek
@tugceavhn
Aynen oyle adet sökturucu icsem mi ki yaAnliyorum canim uzme kendini. bende cok ugrastim evlilik yil donumumuzde supriz olsun diye 3 sene ama olmadi kismet degilmis hayirlisi Allah tan.
ayy çok tatlı gerçekten:))Ay su resme bakın bayıldım: )))
Doktora danismadan icme bir hafta daha bekle bakalim.Aynen oyle adet sökturucu icsem mi ki ya
Cok duzgun baktirdim herseye hava degisimi heralde bi o kaliyo heriye kafayi siyirdim valla ya hastene hastane gezmekten kac tup kan verdim gecen ay her seye baktilar bi sorun yok dediler bu ayda baktirdim gebelik 0.1 5 gun gecikme bende hic olmazdi akinti hic olmazdi resmen su gibi gidiyo .s sebebini de bilmiyolar bizle alakali bi durum yok dediler adet sokucu icsem mi kiAnliyorum canim en aindan kist yok hormonlarina baktirmis miydin belki onunla ilgili olabilir tiroidlerle ilgili olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?