- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Senin de tüp bebek mi canım? Tüp bebekte çoğu doktor dört gün tuvalet hariç kalkma diyor.Yani çok ağır iş yapma tabi ama çok da soyutlama kendini. Ben normal yaşamıma döndüm ama temizlik yapamıyorum. Çamaşır yıkıyorum eşime taşıtıp astırıyorum. Ayakta çok kalmıyorum ama arada bir yürüyorum. Sakınan göze çöp batar diye bir deyim varya işte o olmasın diye uğraşıyorum
Ayy ben çok tezcanlıyım ya çok sabırsızım ben bu çocugu 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum vallaTatlım gebelik testi için koyuluğu yeterli değil bende de çıkmıştıBekleyin sabır
Canım dur sen bak bende de bu koyulukta çıkmadı kanda. Bu koyuluktan 2 gün sonra idrarda sonra da kanda çıktı. LH HCG den önce yükseliyor yok yere moral bozukluğu yaşama. Önce bir pedictor falan yaparsın gerekirse sonra kan ver.Oyle mi dersin yerimde duramiyorum ki icim icimi yiyor sabredebilirsem durim bakim
İnşallah canım. Her şey normal olsa da bir yıldır bebeğiniz olmuyorsa gidin bir tüp bebek bölümüne. İnanılmaz umut oluyor insana. Ben üç yıl bekledim. Nasıl olsa sorun yok diye düşündüm. Tüp bebeği hiç yumurtası olamayanlar yaptırıyor sanıyordum. Oysa Allah bize de nasip etmedi işte ne yapalım.ayyy canım benim inşallah sana sımsıkı tutunurlar
Canım oluyor böyle maalesefAyy ben çok tezcanlıyım ya çok sabırsızım ben bu çocugu 9 ay nasıl beklicem bilmiyorum valla
inşallah kuzumİnşallah canım gebelik haberi beklediğimiz gibi hamileliği de beraber geçiririz
Hadi inşallahhhhh allhım bizede bebişlerimizi sağ sağlim doğurmayı nasip etsinCanım oluyor böyle maalesefBende aynı durumu yaşadım koyuluk yeterli değil kanda çıkmamıştı çok üzülmüştüm. 2 gün sonra çıkmıştı :-D
canım inşallah vardır yaKizlaar cok heyecan yaptim bata 5 gun var en alttaki bugunun ovu testi usttekiler 6. 7. Gunden kalanlar. O onurumbenim ve diger kizlar bi fikriniz var mi sizce oldu mi bu ay
Tamam kuzum pazartesi giderim eger yükselirseCanım dur sen bak bende de bu koyulukta çıkmadı kanda. Bu koyuluktan 2 gün sonra idrarda sonra da kanda çıktı. LH HCG den önce yükseliyor yok yere moral bozukluğu yaşama. Önce bir pedictor falan yaparsın gerekirse sonra kan ver.
Üzülme isttemiyorum kuzum bende üzülürüm emin olmak gerek..
Tesekkur ederimm canim benimCanım oluyor böyle maalesefBende aynı durumu yaşadım koyuluk yeterli değil kanda çıkmamıştı çok üzülmüştüm. 2 gün sonra çıkmıştı :-D
senden de güzel haberler alırız inşallah canımBen de 28 ekimde oldum çatlatma
Yok canım değil. Tüp bebekte farklıdır tabiki. Sımsıkı tutunsun sana bebişler inşallahSenin de tüp bebek mi canım? Tüp bebekte çoğu doktor dört gün tuvalet hariç kalkma diyor.
teşekkürler canım. Dikkatli olmaya çalışıyorum :)@nisandeniz caniim masallah o profil nede tatli olmus insallah saglikla tutunur bebisler,dikkatli ol canim once Allaha sonra birbirinize emanetsiniz .
çok tskederim canim ya ah bide kanamam dursa...senin nasıl gidiyor hamilelik.keseyi gordugunde değerin kactisevindim canim ya hayırlısıyla tutuncak sana kendini yorma bak ne güzel artıyor değerin
slm canım nasılsın ben salı günü doktora gittim kistim 2cmden daha küçük olmuş ilacı kesti sen devam ediyo musunarkadaşlar aranızda folik trio kullanıp hamile kalan var mı?
Ne demek canım benimTesekkur ederimm canim benim
Yapmistim ama test pozitifti ve bozukmus.s kan testi yaptirdim carsamba gunu oda 0.1Canım bu sanırım mevsim geçişinden. Forumda bir çok kişi ben de dahil gecikme yaşadık. İdrar testi yaptım iki kez güvenmedim kan testi de yaptırdım o da negatif. Sen test yapmış mıydın?
Canım bu sadece bir vitamin. Dünya Sağlık Örgütü tarafından tavsiye ediliyor. Ama bebeğin daha zeki olmasını falan sağlamıyor. Çoğu insan kulaktan dolma bilgi ile buna inanıyor.arkadaşlar aranızda folik trio kullanıp hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?