2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar çok acıkmaya başladım havalar soğuk ondan mı normalde iş yerinde öğle yemeği yemem ama bugün dayanamadım 2. kere yiyorum

Canim bende duzenli adet olan biri deilim pko var ilk korunmayi biraktigimda 4 ay ustune adet oldum..ama tabi her halimize sukur...nasipten ote yol yok sonucta

Oyle yapicazda normalde ben 35 gunden once adet olmazdim.olayisiyla adetimin 20. gunu yumurtluyordum ama simdi adetimin 14. gunu..1 hafta neden erkek oldugunu anlayamadim.bal tarcin c.otu kürü mu bukadar hizlandirdi acaba
olabilir canım bizim grubumuzdan bir arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı... inşallah sana da vesile olur yaptığın kür... sen her ihtimale karşı değerlendir ve test yapmaya devam et bakarsın 20. günde koyulaşır bazen olabiliyor benimde normalde 17. gün yumurtlamam olur bu ay hem 17sinde hemde 20sinde koyulaştı testim...

51 gebemiz olmus kendimi o listede gorebilecekmiyim acaba şu ahir ömrümde
Bu seneyi bos kapatirsakta yeni topik acicam canım adaylar ve hamileleride oraya aktaricam listede gelicek bizimle yani ve orda kendimizi elbet görücez Allahin izniyle tabiki birbirimizi bırakmak yok hamile kalana kadar kalsakta isteyen arkadaslari yalniz birakmicaz umut olucaz

Insallah canim ya hergun devam edicem artik test yapmaya

Bata az kaldi duzenli olursa 7 si duzensiz olursa en gec 10 nu ...cok belirti hissediyorum bas donmesi iki gundur yukselen bi derecelik vucut isisi halsizlik umarim yanilmiyorumdur

hahaha çok iyi olur canım :)

Umarim bu ay bitmeden hamisler cogaliiir herkesin kucagi dolar yeni topik hamile olarak gireriz

Bencede burda bilgi paylaşımı olduğu kadar samimi arladaşlıkşarda kuruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…