2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen çok umitlenirsem çok üzülürüm biliyorum bende adet oncesi goguslerimde hiç hassasiyet olmaz ağrı şişlik fln olmaz inşallah seninkine hamileliktendir cnm adet günüm gecikmeden test yapmicam beklicem
Inşallah canim bekleyip gireceğiz bakalım sabretmek çok zor gerçekten

Tavuk döneminde olan bacilar yattinizmi kuluckaya ben cok bekletmedim bakalim civciv çıkacak mi
Esprimi mazur görün artık yumurtlama diye diye tavuk moduna girdik biraz Gülelim dedim yanlış anlasilmam insaAllah
Allah da seni güldürsun e mi kiz guldum valla ben :)) gitgitgidaaaak :))

Kızlar bugün ilişkiye girildiği zaman sperm yarında o canlı kalıyor dimi. Ovulasyon testlerim sınırlı yumurtla tahmini üç gün sonra ovulasyon testlerim sınırlı dikkatli kullanmam gerek

valla kizlar ben bugun bebek falan yok diye hali yikadim temizlik yaptim bir guzel agir kaldirdim kafaya takmadan temizlik yapinca daha bi guzelmis :)

Masalll92 ne durumdasin canim merak ettim

Canım cuma günü reglim geldi . Hayatım da ilk defa ağrısız adet oldum. Şoktayım. ve de ayıptır söylemesi ilk defa ilk günler baya kanamam oldu. Yarın da doktoruma gidicem ve antibiyotiğe başlicam. Bu antibiyotiği kullandığım da 1 ay korunmam lazım. Yani 1 ay boyunca ilk defa düşünmicem hamilemiyim diye.

myzt ne yapiyosun canim calismalar nasil durumlar nasil nerelerdesin sesin cikmiyor

Kızlar burda hamile kalamayanlar bi rahatsızlık varmı acaba kusura bakmayın sordum ama merak ediyorum ben ilk kez bu ay korunmuyorum ve cok korkuyorum olmazsa diye hastamıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…