- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
NE YİYEYCEK ERKEK YANİ BANA BİR LİSTE VERİR MİSİNİZCanım kişniş i nasıl tükeneceğiz
canım bu infolic şase olan mı tam adı ne kapsül olanları falan da var sanırım bende almak istiyorum daSperm ve yumurta kalitenizi arttiracak besinler tuketin canim sorun cikmasada..mesela sperm testlerinde dna hasari akrozomal bozukluklar falan ilk etapta bakilmiyor bunlarda skintilar olabiliyor ve kimyasal gebeliklere sebep olabiliyor...sadece vitamin olduklari icin soyluyorum esin evicap ve zinko cinko kullansin sende folik asit olarak inofoligi dene bence 2 3 ay bi deneyin belki basit hasarlardan olusuyordur..yine soyluyorum sirf vitamin olduklari icin bukadar rahat oneriyorum yine kendiniz bilirsiniz tabi ben esime bunlari yaptim bide bitkisel kurler uyguladim.ondada sadece morfoloji bozuklugu vardi sayi hiz cok iyiydi ama 2. twstte 15 20 gunde hiz falan okadar artmiski morfolojide ayrintili incelendiginde hic bi sikinti cikmadi doktor bile sasirdi bukadar hizli deisime ne yapiyorsan devam et dedi hatta bide ustune kişniş i onerdi onada basliycam.sanada tavsiye ederim
şimdi şu gün çıkar diyemem ama şunu söyleyeyim doktorun dediği ilişki sonrası 12. gün adetten 2 gün önceye geliyor... sen bu haftayı bekle yine gelmezse idrar testi alıp yap varsa artık idrara geçer diye düşünüyorum. ama kafanı çok meşgul etme ister istemez insan merak ediyor ama çok fazla düşünüp stres yaparsan da geleceği varsa da gelmez stres çok büyük etken...canım ben ilişki günlerini hatırlamıyorum çünkü belirli günlerde girmedim hiç kafama göre girdik diyebilirim o yüzden de şüphem çok zaten acaba diyorum geç döllenmemiydi.öyle olsa ne zman çıkar ki kanda ya da idrarda
aynen canım öyle dün negatifi görünce kafamı takmadım herhalde olurum adet dedim ama bir yanımda umutlu hala işte.bakalım 10.gün falan yaparım idrar testi hala gelmezse.akşam da takmadım kafaya ev işiyle meşgul oldum aklıma gelmedi hatta sabah ıslaklık faredince şükür oldum dedim ama akıntıymış o daşimdi şu gün çıkar diyemem ama şunu söyleyeyim doktorun dediği ilişki sonrası 12. gün adetten 2 gün önceye geliyor... sen bu haftayı bekle yine gelmezse idrar testi alıp yap varsa artık idrara geçer diye düşünüyorum. ama kafanı çok meşgul etme ister istemez insan merak ediyor ama çok fazla düşünüp stres yaparsan da geleceği varsa da gelmez stres çok büyük etken...
Aynen canım kopmak yokhahaha çok iyi olur canım :)
insaAllah canim listemize eklenenler oluyor ama bastan gelenlerden cogumuz hamile listesine transfer oldu hepimize nasip olsun insaAllahUmarim bu ay bitmeden hamisler cogaliiir herkesin kucagi dolar yeni topik hamile olarak gireriz
Aynen öyle canım hepiniz iyi ki varsınızBencede burda bilgi paylaşımı olduğu kadar samimi arladaşlıkşarda kuruluyo
Sagolsun herkes canım güzel muhabbetler yardimlasma arada atisma falan herkes iyi ki varolsun canım yoğunluk var maşallahı var konunun
Varsın canımBenide eklemismiydin canim goremedim kasim 10
Yok canım olmadım, ama akşam o bahsettiğim kahverenegi lekeler gelmeye başladı, bu ayı da kapattım yani, yarın falan tamamen regl olurum. Hevesim kursağımda kaldı resmenN'aptın canım âdet oldun mu bugün? @kutuphanekedisi
çok sevindim canım sağ salim kucağına alırsın inşalalh bizede dua etmeyi unutma
o zaman bu ayda umut dünyasında beraberiz hanımlar :) ovülasyon testim hazır bekliyorum, @kutuphanekedisi sanırım sende de testler var,Yok canım olmadım, ama akşam o bahsettiğim kahverenegi lekeler gelmeye başladı, bu ayı da kapattım yani, yarın falan tamamen regl olurum. Hevesim kursağımda kaldı resmenBir umut sabah test de yaptım; negatif elbette, umut dünyası işte Diğer aya artık tüm umutlar
deniz_ve_mehtap
teşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için canım. ben maalesef bilgisizim bu konularda fakat çok istiyorum yawrum olsun. eşimde hareket sorunu var. onun üzerine düşüyoruz bu aralar. doktor bana baktı herhangi birşey yok dedi fakat çok ta ayrıntılı baktığını sanmıyorum. bu ay ümitliyim inşallah. amin canım inşallah bir an önce kavuşuruz.benim eşimin testinde biraz sorun çıkmıştı canım..bende de doktor yok diyor ama hafif pco var gibi.
doktor önce sana 3 ay klomen tedavisi uygulayalım eğer sonuç alamazsak eşini ürolojiye gönderelim dedi.
klomen yumurtaların gelişimini destekleyen bir hap ama doktor kontrolünde kullanılmalı kist oluşabilir.
zaten klomen den sonrada doktor tarih verip çağırıyor o gün de çatlatma iğnesini yapıyor ve ilişki için saat söylüyor.
ben eylül ayında ilk kullandım kimyasal yada düşük gibi bişey geçirdim doktor da pek anlayamadı.
o yüzden ekim ayında vücut dinlensin kendini toparlasın demişti şimdi bu ay 2. kez klomen kullanmaya başladım inşallah üç olmadan kavuşayım bebeğime :) inşallah hepimiz kavuşlım :)
Yok canım olmadım, ama akşam o bahsettiğim kahverenegi lekeler gelmeye başladı, bu ayı da kapattım yani, yarın falan tamamen regl olurum. Hevesim kursağımda kaldı resmenBir umut sabah test de yaptım; negatif elbette, umut dünyası işte Diğer aya artık tüm umutlar
deniz_ve_mehtap
6000 i geçmişti canım sıra kalp atışında hayırlısıyla. güzelce dinlen senin içinde bu zamanlar gelcek allahın izniyleçok tskederim canim ya ah bide kanamam dursa...senin nasıl gidiyor hamilelik.keseyi gordugunde değerin kacti
kaç gün gecikti canım benim 4.günüm ama hala birşey yok test de negatifBende gecıkmeelı gordum kırmızıları 3 aralık yazarmısın benıdeeee
Bende aynı canım. Pembe lekeler gelmeye başladı bile bugün. Akşama kadar âdet olurum sanırım. Umutlar[/Q
hadi toplanalım kızlar kendimizi toplayalımmmm :) moral bozmak yokkkk :) güzelce dinlenelim :)çalışanlar için haftasonu geldi :) temizlik vs telaşı bitsin moral için kendimize bir uğraş bulalım : ) bizi mutlu edecek şeylerle meşgul olalımmmBende aynı canım. Pembe lekeler gelmeye başladı bile bugün. Akşama kadar âdet olurum sanırım. Umutlar
o zaman bu ayda umut dünyasında beraberiz hanımlar :) ovülasyon testim hazır bekliyorum, @kutuphanekedisi sanırım sende de testler var,Ay-n ilk Hali kardeşim keşke sende temin edebilsen... ortalama aynı adet günlerimiz. benimde regl 2. günüm bugün...
amin inşallah canım ...sende ilk önce hayırlısı ile kalp atışını duyarsın,sonrada bi bakmis sin kucaginda6000 i geçmişti canım sıra kalp atışında hayırlısıyla. güzelce dinlen senin içinde bu zamanlar gelcek allahın izniyle
inşallah canım ya şuan hiç zaman geçmiyor pazartesi bile olmuyo bi türlüamin inşallah canım ...sende ilk önce hayırlısı ile kalp atışını duyarsın,sonrada bi bakmis sin kucaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?