- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
öyle oluyor ya bitulu gün geçmez artık...bende çarşamba gitceminşallah canım ya şuan hiç zaman geçmiyor pazartesi bile olmuyo bi türlü
Hadi hayırlısı canimöyle oluyor ya bitulu gün geçmez artık...bende çarşamba gitcem
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok tskederim canim darisi isteyen herkesecok sevindim senin adına canım
Cayini yapicam bende canim.tohumunu biraz ezip kaynamis suda 5 dk demleyip icircem esime oyle yapiliyormus .ama baharat olarakta yemeklerde ekstra tuketilebilir cok faydaliymisCanım kişniş i nasıl tükeneceğiz
Canım benimde umudum kalmadı ya bugün adet ağrısı girdi bana kaç defa o sızılardan ümitliydşm oysakicanım günaydın.benimde adet ağrılarım başladı artık hiç ümidim kalmadı bileSoğan kürünü bende yapmıştım ama hamileliğe bir faydasını göremedim.rahmi temizlemişse orasını bilmiyorum.İnşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek kalmaz hiç o araştırmalara işlemlere
Şase canim toz pakette olanlardancanım bu infolic şase olan mı tam adı ne kapsül olanları falan da var sanırım bende almak istiyorum da
Var var, onlar benim bu süreçte bu duruma heyecan katan nadir şeylerdeno zaman bu ayda umut dünyasında beraberiz hanımlar :) ovülasyon testim hazır bekliyorum, @kutuphanekedisi sanırım sende de testler var, @Ay-n ilk Hali kardeşim keşke sende temin edebilsen... ortalama aynı adet günlerimiz. benimde regl 2. günüm bugün...
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah :) kaçınıcı denemeydi?
Canim besim esimde hareket sorunu yoktu iyi durumdaydiorfoloji icin vitamin ve kurler uyguladim.ama harekette cok artmisti 2 hafta sonraki testte..vitamin olarak evicap ve zinkoçinko aldik..kur olarakta çakşır suyu , keciboynuzu kürü ve polenli propolisli ve baska bitkileri olan 1 kasik bal sute koyup icirdim gece yatarken..bi dene istersenteşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için canım. ben maalesef bilgisizim bu konularda fakat çok istiyorum yawrum olsun. eşimde hareket sorunu var. onun üzerine düşüyoruz bu aralar. doktor bana baktı herhangi birşey yok dedi fakat çok ta ayrıntılı baktığını sanmıyorum. bu ay ümitliyim inşallah. amin canım inşallah bir an önce kavuşuruz.
2. Deneme canım Allah razı olsun darısı başına:) bunda da tutmaz diyordum çünkü tek ilişki oldu 14. Günde her iki ayda da..ama tutmuş bu ay çok şaşkınızHayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah :) kaçınıcı denemeydi?
2.deneme Süpppermiş :) çok beklememişsin şükür :) Hayırlısı canım sağol. Bu ay benim 9.denemeydi ama akşam regl belirtileri baş gösterdi, diğer aya artık2. Deneme canım Allah razı olsun darısı başına:) bunda da tutmaz diyordum çünkü tek ilişki oldu 14. Günde her iki ayda da..ama tutmuş bu ay çok şaşkınız
Teşekkürler canımCayini yapicam bende canim.tohumunu biraz ezip kaynamis suda 5 dk demleyip icircem esime oyle yapiliyormus .ama baharat olarakta yemeklerde ekstra tuketilebilir cok faydaliymis
Canım hayırlı olsun ikinci denemeyle süper :) kucagına almk nasip etsn rabbim sağlıklı sıhhatli.çok tebrikler :)2. Deneme canım Allah razı olsun darısı başına:) bunda da tutmaz diyordum çünkü tek ilişki oldu 14. Günde her iki ayda da..ama tutmuş bu ay çok şaşkınız
dedim ya ben iki erken gebelik bir de kan testi yaptırdım. insan regl olmadan hep umut taşıyor içinde . inşallah bu ay kavuşuruz hayalimizeYapmistim ama test pozitifti ve bozukmus.s kan testi yaptirdim carsamba gunu oda 0.1
kızlar benimde 26 sında oldum ne zaman yapalım aynı gün yapsakayyy aynı zamanda olmuşuz.dediğin gibi inşallah beraber alırız güzel haberleri canımben meraktan dün ve bu sabah test yaptım.ikiside silik çizgi çıktı.ama daha çok erken bunu da biliyorum.offf beklemek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?