2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benimde umudum kalmadı ya bugün adet ağrısı girdi bana kaç defa o sızılardan ümitliydşm oysakiadet olursam doktora gidicem inşallah bu ay

Var var, onlar benim bu süreçte bu duruma heyecan katan nadir şeylerden umut fakirin ekmeğidir napcan canım işte ya, biz bebek fakirlerinin

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah :) kaçınıcı denemeydi?

Canim besim esimde hareket sorunu yoktu iyi durumdaydiorfoloji icin vitamin ve kurler uyguladim.ama harekette cok artmisti 2 hafta sonraki testte..vitamin olarak evicap ve zinkoçinko aldik..kur olarakta çakşır suyu , keciboynuzu kürü ve polenli propolisli ve baska bitkileri olan 1 kasik bal sute koyup icirdim gece yatarken..bi dene istersen

2. Deneme canım Allah razı olsun darısı başına:) bunda da tutmaz diyordum çünkü tek ilişki oldu 14. Günde her iki ayda da..ama tutmuş bu ay çok şaşkınız
2.deneme Süpppermiş :) çok beklememişsin şükür :) Hayırlısı canım sağol. Bu ay benim 9.denemeydi ama akşam regl belirtileri baş gösterdi, diğer aya artık

Kızlar ben hala adet olmadım. Bat 30 ekimdi 18 ekimde hastaneye gittim beta hcg 1.20 çıktı 1 kasımda tekrar gittim yine 1.20 çıktı ultrasonla bakmadı doktor görünmez dedi. Merak ediyorum hamilemiyim diye geç döllenme mi acaba öyle olsa ne zaman belli olur hamilelik

kızlar benimde 26 sında oldum ne zaman yapalım aynı gün yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…