cok mutlu oldum canım benim haberlrini bekliyorum ayy süperAglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
Aglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
Canıııım çok sevindim kanda onaylansın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
Hazir su olarak aldim ben canim.yarim cay bardagi ondan dokuyorum uzerini suyla tamamlayip veriyorumteşekkürler önerilerin için keçi boynuzu kürü ve evicap kullanıyoruz. çaksır çok duydum ama hiç denemedim. bu ay %20 artmış değerler ama hala yeterli seviyeye ulaşmamış. proteex plus aldık bakalım onu içecek bu ayda. çaksırı su olarak mı alıyorsunuz yoksa bitki de suyunu mu hazırlıyoruz canım
Gercekten mi ay cok sevindim canim tebrik ederim keske foto atsaydinElim ayagim titriyo test yaptm gebelik pozitif cikti Allahimm inanamıyorum su an
Ben de o serüvene şubatta başlamıştım canım. 3 kez klomen kullandım, 2 aşılama oldu, şimdi de tüp bebek işte. Senin hemen olur inşallahinşallah canım tabiki öyle bende klomen cevap vermezse önce aşılama sonra tüp düşünürüm minnoşlarımız bize gelsin de vesile olan şey önemli değil :)
Resim atsana canimKalp krizi gecirebilirim suan bat yarin gaza geldim bi test yapim dedim hayalet cizgi var ama bakinca belli yani hamile olAbilirmiyim ki yoksa bosunami umitlenoyorum ki
var canim bu paylaşmindan sonraki sayfadaGercekten mi ay cok sevindim canim tebrik ederim keske foto atsaydin
İnsaalah boşuna değildir canım inşallahKalp krizi gecirebilirim suan bat yarin gaza geldim bi test yapim dedim hayalet cizgi var ama bakinca belli yani hamile olAbilirmiyim ki yoksa bosunami umitlenoyorum ki
Pardon gormmemism evet resmen cizgi var yaa cok sevindim kan sonucunuda yaz hemenAglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
Olabilirsn canım gün geçerse tekrarlarsn şimdiden tebrikler :)Kalp krizi gecirebilirim suan bat yarin gaza geldim bi test yapim dedim hayalet cizgi var ama bakinca belli yani hamile olAbilirmiyim ki yoksa bosunami umitlenoyorum ki
Gordum simdi ya var cizgi cok sevindim gercekten :)var canim bu paylaşmindan sonraki sayfada
Güzel sonuç alırsın inşallah canım heyecanla bekliyorumAglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
Atmaya calisiyorum ama boyut buyuk diye yukleyemedimResim atsana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?