- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
ben her gün hususi idrar testinde pozitif görenler var diye bir konu var oraya giriyorumacayip seviyorum şöyle 2. çizgi kopkoyu görünüyor ya inşallah bize de nasip olur hamile kaldığımı öğrendiğimde test yapmıştım hiç bişi yoktu ah dedim idrara da geç 5 gün geçsin test yapacağım kıpkırmızı çizgiyi göreceğim ama nasip olmadı gitikçe düşmüş değerim haberim yoktu
İnşallah canım yaa çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah dualarım hepinizle :)Aaayy ağlayasım geldi valla :)
Yoksa bende mi hamişim baksana duygusallaştım :)) bi belirti daha :) uf kafayı yicem ama şaka maka bi yana cok sevindim. İnş değerlerin kat be kat artarrr :)
O yaptıklarını aynen uygulayan birisi de benimm eczaneden toplu test alırdım bi kaçtane denersim çok sinir bozucu yaaaKızlar ya sabahtan beri size bakıp bakıp gaza geldim test yaptım ama negatif :) Bata daha 6 günüm var. Eşim de artık benim kadın doğum doktoruna değil, iyi bir psikiyatriste görünmemi istiyorFena fikir değil aslında hani.
O yaptıklarını aynen uygulayan birisi de benimm eczaneden toplu test alırdım bi kaçtane denersim çok sinir bozucu yaaa
bekle canım reglim geçsin inşallah güzel haberler vereceğin ay olur kasım ayıKızlar ya sabahtan beri size bakıp bakıp gaza geldim test yaptım ama negatif :) Bata daha 6 günüm var. Eşim de artık benim kadın doğum doktoruna değil, iyi bir psikiyatriste görünmemi istiyorFena fikir değil aslında hani.
Ayyy çok alemiz bizz yaaa hahahahhaBen de öyleyim canım ya, internetten toplu alıyorum. Şu anda elimde tam 11 adet gebelik testi var. Hepsi de benim bebeklerim
İnşallah güzel haberlerle dönersin..
inşallah mutluluktan ağlarsın canım
Insallah canim. Benim cizgi cok muallakta. saat 6 da cikicak sonuc. Pek sanmiyorum ama bakalim. Insallah en kisa zamanda herkes hamile kalir 2 ser 3 er :)Seninde var gibi. İnş da vardır :) hamileler ayındamıyız neyiz anacıım:) darısı başımıza :))
bekle canım reglim geçsin inşallah güzel haberler vereceğin ay olur kasım ayı
Ayyy çok alemiz bizz yaaa hahahahha
Liboquick diye bir marka vardı. 2 gün içinde geldiHangi marka bide kac gun icinde geliyo canim
gittiğin hastanenin internet sitesi varsa ordan takip edebilirsin genelde geç çıkacağını söylüyorlar ama kan verdişkten 1,5-2 saat sonra çıkıyorInsallah canim. Benim cizgi cok muallakta. saat 6 da cikicak sonuc. Pek sanmiyorum ama bakalim. Insallah en kisa zamanda herkes hamile kalir 2 ser 3 er :)
Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?
Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618
Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?
Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618
Saol canim :) deneyelim bakalim su adetim bi gelip gecsede bende kurtulsam:)Liboquick diye bir marka vardı. 2 gün içinde geldi
Evet var sitesi. Hemsireye sordum internetten ogrenebilir miyim diye. Evet ama site cogu zaman gostermiyor sorun oluyor dedi. Ama ben yinede kontrol edicem. Bu gittim hastane hep boyle 3 bucuk 4 bazen 5 saatte sonuc veriyor. gercektende dedigi saatten once cikarmiyor sonucu. Bugun hatta biraz laf soktum. Her yerde 2 saatte 1 saatte cikiyor. Sizde neden 4.5 5 saat dedim.gittiğin hastanenin internet sitesi varsa ordan takip edebilirsin genelde geç çıkacağını söylüyorlar ama kan verdişkten 1,5-2 saat sonra çıkıyor
Hangi hastanede verdin kuzumm hadi guzel sonuclar çıksin insallah birlikte gider geliriz kontrollere :)Saat 6 da cikicakmis kizlar
Dr sadik ahmet hastanesinde canim.Hangi hastanede verdin kuzumm hadi guzel sonuclar çıksin insallah birlikte gider geliriz kontrollere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?