2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

valla canım onun için bişi diyemem ama böyle olur galiba... ama ovulasyon testini çoklu alıp yapman lazım illa şu gün yumurtlucaz diye bir şey yok ben 3 aydır kullanıyorum 2 ay olmam gereken günde yumurtladım ama bu ay daha geç yumurtladım 11 tane test kullandım... tahmini yumurtlamaya 2-3 gün kala çift test yapıyorum ben...

Canım bak benim geçen ay böyleydi 2 gün önce silik çizgi ama 1.5 gün sonra koyulaştı sende belki bi iki güne yumurtlayacaksın hemen sıkma canını

Daha dun yumurtladim gorcez :)

bana fırın yemekleri hep kolay gelir tavuklu patates ya da köfteli patates yanına pilav çorba salata oldu da bitti

Valla yavrum benim boy 163 ben 40 kiloyum boyle sacma seylere inanma kilo degil onemli olan gun icinde saglikli birseyler tuketmen gerisi Allaha kalmis sakin sikma canini boyle kocakari inanclarina falan

Canım rahim filminden sakin korkma...bende burda yazanlar dan dolayi çok korkuyla gittim çekilmeye.ama hiç korktuğum gibi olmadı.1 sn lik bi olay.ne olur korkma.etrafimda da çekilen ler var onlarda hiç ağrı olmamış.

evet ondan mı bu ay tutmadı dersin
Bak bu benim hamile kadigim ay ki ovu testim
17 18 ve 19 gunleri degerlendirmistim ama kimyasal gebelikmis dustu...
Bu da bu ayki isteksiz yaptigim test abuk subuk cikti tam koyuluk goremedim

Bi 17de birde 20 de koyu gordum 17de iliski olmadi tam koyulasir diye 18. Gunu bekledim ondada acilmistisonra 20sinde yine koyuldu en alttaki test

Ay canım benim çok sevindim. Yarını zor bekleyeceğim ben de. Tık yok benim de bayağı ümitliyim. Hadi hayırlısı bat arkadaşım benim
Canım inşallah vardır sendede ya test varsa yapsana sende :) ben yarın sabah testi tekrarlayıp yarın kan vermeye gidicez inşallah eşimle :)

Bu teste göre iki ihtimal var bence. Birincisi ya daha önce yumurtladın ve bitti, ikincisi ise daha yumurtlamadın. Ama yanlış hatırlamıyorsam adetten kısa bir süre sonra uzayan akıntım oldu demiştin. Bence bu ay erken yumurtlamış olabilirsin. Moralini bozma.

İki tane yetmez ki canım, internetten toplu al bence. Ben hep öyle yaptım. Adet döngüm 28-29 gün. Başlangıçtan itibaren 11. gün yapmaya başladım testleri. O zaman daha sağlıklı yakalarsın.

Tebrikler canım sağlıkla doğar inşallah

Kizlar kan tahlili yaptirmak istiyorum bugun , acile gitsem yaparlar mi aile hekimine yonlendirirler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…