Canim tebrik ederimmmmm:)Evet var sitesi. Hemsireye sordum internetten ogrenebilir miyim diye. Evet ama site cogu zaman gostermiyor sorun oluyor dedi. Ama ben yinede kontrol edicem. Bu gittim hastane hep boyle 3 bucuk 4 bazen 5 saatte sonuc veriyor. gercektende dedigi saatten once cikarmiyor sonucu. Bugun hatta biraz laf soktum. Her yerde 2 saatte 1 saatte cikiyor. Sizde neden 4.5 5 saat dedim.anlatti durdu. :)
Insallah canim. Benim cizgi cok muallakta. saat 6 da cikicak sonuc. Pek sanmiyorum ama bakalim. Insallah en kisa zamanda herkes hamile kalir 2 ser 3 er :)
hep bir bahaneleri var zaten. bende sabah herhangi bir kan testi yaptırıyorsam öğleden sonra çıkar dediklerinde hıı sen öyle san 11 gibi çıkıyor yemek saatinden önce burda olucam diyorumEvet var sitesi. Hemsireye sordum internetten ogrenebilir miyim diye. Evet ama site cogu zaman gostermiyor sorun oluyor dedi. Ama ben yinede kontrol edicem. Bu gittim hastane hep boyle 3 bucuk 4 bazen 5 saatte sonuc veriyor. gercektende dedigi saatten once cikarmiyor sonucu. Bugun hatta biraz laf soktum. Her yerde 2 saatte 1 saatte cikiyor. Sizde neden 4.5 5 saat dedim.anlatti durdu. :)
Tebrik icin sagol canim ama. kesin bisey yok. benim cizgi pek ic acici degildi. ben merakli melahatim duramiyorum cizgi cikinca gittim verdim kan bakalim bekliyoruz sonucu.Canim tebrik ederimmmmm:)
Ay canım benim çok sevindim. Yarını zor bekleyeceğim ben de. Tık yok benim de bayağı ümitliyim. Hadi hayırlısı bat arkadaşım benimBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Ilk is zaten buraya yazmak olucak. kuzum.Cıkınca hemen yaz olur mu :) ay cok heycanlı. Ama bence büyük ihtimal %99.9 var :))
Hayirlisi olsun benim icimden pozitif geciyo canim silikte olsa var ama testin markasi neTebrik icin sagol canim ama. kesin bisey yok. benim cizgi pek ic acici degildi. ben merakli melahatim duramiyorum cizgi cikinca gittim verdim kan bakalim bekliyoruz sonucu.
Ay çok sevindim canım. Yarını zor bekleyeceğim. Bende de tık yok çok ümitliyim. Hadi hayırlısı bat arkadaşım benimBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Evet normal de tedavi icin gittigim hastane 2 saat diyor 1 saatte veriyor. bugun ki hastanem oyle degil burda sadece kan veriyorum muayne olmuyorum. ilk bas bende baslarindan savmak icin boyle dediler sandim. 3 saat demisti. 2 saat sonra gittim. daha 1 saat var dedi yolladi. :)))hep bir bahaneleri var zaten. bende sabah herhangi bir kan testi yaptırıyorsam öğleden sonra çıkar dediklerinde hıı sen öyle san 11 gibi çıkıyor yemek saatinden önce burda olucam diyorumşaşırıp kalıyor kızlar
Miratech degil canim. laboquickBurcu251
Hayirlisi olsun benim icimden pozitif geciyo canim silikte olsa var ama testin markasi nebiliyosun 5 gun adet gecikmesinden sonra bende pozitif baya belirgindi kanda cikmadi o yuzden test onemli
Ilk is zaten buraya yazmak olucak. kuzum.
Ne zaman yapmaya başladın? Yoksa bu ilk testin mi adetten sonra?
Insallah kuzum. isteyen herkese nasip olur insallah.Umarım pozitif olur sonuç şimdiden tebriklerrr :)
koyu çizgiyi gördün mü? eğer görmediysen benimde oluyor ara zamanlarda biraz koyulaşıyor sonra hiç yoka yakın silikleşiyor ama nihayetinde koyu çizgiyi görüyorum...
Insallah vardir bizide heyacanda birakma hemen paylas sonucu :) dua ediyorummm bennn:)Miratech degil canim. laboquick
Tamam canim cikinca hemen yazicamInsallah vardir bizide heyacanda birakma hemen paylas sonucu :) dua ediyorummm bennn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?