2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben iki senelik evliyim cnm sabret biraz Bi sorun yoksa olur Allahtan izniyle

Bende 2senelik evliyim canim, 4aydir korunmayi bıraktık. Martta konrtole gittim folik asite basladim,3ay snra haziranda korunmayi biraktik ama olmuyor iste..bende 6,7 inciri yarimm litre suda 20dk kaynatip sabah ac karna.ve.aksam iciyorum..umarim Rabbimin izniyle bunlar vesile olur da hamis oluruz hepimiz :)

Sabahtan beri yatıyorum 3 gündür aynı haldeyim yarın akşamda misafirim gelecek kalmaya kalkıp ortalığı yeniden temizlemek zor geliyor dün temizledim diyom hep :D sonum hiç iyi degil Allahtan kocam bişey demiyor bana yat diyor oda hep :KK36::-):uykucu:

Bende haziranın 24 ünde kürtaj olmak zorunda kaldım 5bucuj haftalık dsuk oldu korunma sürem bu aydan sonra bitiyor ve bende baslıcammm adet gördükten sonraaaa :-)
Bende 22 haziranda kürtaj olmuştum canım. Bakalım inşallah bu ay hamile kalırım. Hayırlısıysa tabi

Kızlar bide yumurtlama döneminizde zaten vücut ısısı artıyor o ısı günden güne artan varmı hamilelik şüphesi olanlar gebelik belirtisi buda bilginiz olsun

6 hafta sonraya mı randevu verdi :sopa: kalp atışını duymadan nasıl 6 hafta sonraya randevu verebiliyor ki
Bende hala onu dusunuyorum ikili test zamani geliyo ya 12 haftalikken basindan savar gibi o zaman gel diyo herseyin yolunda oldugundan eminmis gibi. Degistircem zaten gitmem bidaha ona

Bencede hep umut olmali ...bende idrarda cikmayip kanda çıkmıştı dua edin ins kanda cikar
Kalbim yerinden çıkacak sanki bu umut bos kuruntu mu yoksa minik melegim mi hic bilmiyorum.. Gelsin artik su hastaneden mutlu ayrilayim :(

Back
X