- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Ay doğru mu acababide karbonat testi vardı öyle
Bilmiyom ki ama insanın miğdesi kaldırmZ ya ıyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay doğru mu acababide karbonat testi vardı öyle
Beyaz yok valla canim bi hastaneye gidecegmm
Bence de yaa ıyy beyaz dwrken bembeyazmı olacakmış.onlara pek güven olmaz yaBilmiyom ki ama insanın miğdesi kaldırmZ ya ıyyy
Ben iki senelik evliyim cnm sabret biraz Bi sorun yoksa olur Allahtan izniyle
Bende 22 haziranda kürtaj olmuştum canım. Bakalım inşallah bu ay hamile kalırım. Hayırlısıysa tabiBende haziranın 24 ünde kürtaj olmak zorunda kaldım 5bucuj haftalık dsuk oldu korunma sürem bu aydan sonra bitiyor ve bende baslıcammm adet gördükten sonraaaa![]()
Bence de yaa ıyy beyaz dwrken bembeyazmı olacakmış.onlara pek güven olmaz ya
Gidiyorum simdi bana dua edin bol bolKn testi yaptırman çok zor değilse yaptıe canım için rahat eder en azından hem daha kesin
Gidiyorum simdi bana dua edin bol bol
İnşallah cnm ben bat gelmeden test yapcamBat yarın kuzum .hadi bakam inşallah hepimizin
Bende hala onu dusunuyorum ikili test zamani geliyo ya 12 haftalikken basindan savar gibi o zaman gel diyo herseyin yolunda oldugundan eminmis gibi. Degistircem zaten gitmem bidaha ona6 hafta sonraya mı randevu verdikalp atışını duymadan nasıl 6 hafta sonraya randevu verebiliyor ki
Bende olmadim daha ama olurum bugun yarin.Dun olmam gerekti benim canm olmadm hala
Ben sansimi zorlicam sanirim bi de kan testi yapistircam ustune umudumu kesmek zorundayim yoksa.. Hala umudum var iste inanmiyorum var gibi sanki ya![]()
Amin canim benim Allah razı olsun bkliyorum smdi muayene icinDualarımız seninle prenses inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin Rabbim ümidini boşa çıkarmasın
Kanda baktircam kuzum inanamiyorum cnku hala umudum varBende olmadim daha ama olurum bugun yarin.
Sende mi canim yaa..bende yikildim dun geceden sonra yaa
Benim koca yaptırmıyor gecikirsem yapacakmışımİnşallah cnm ben bat gelmeden test yapcam![]()
Kalbim yerinden çıkacak sanki bu umut bos kuruntu mu yoksa minik melegim mi hic bilmiyorum.. Gelsin artik su hastaneden mutlu ayrilayimBencede hep umut olmali ...bende idrarda cikmayip kanda çıkmıştı dua edin ins kanda cikar