2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar sabah sanciyla uyandim pzotf gorup kanda idrarda regl olan biri olcam sanirim kahverengi lekelenmem oldu bende kaldm ekime :KK43:

Hemen kahverengi lrkenlrnmeyle adet olmuş sayılmazsın dur bakalım ne olacak kırmızı kart yemeden adet sayılmazsın senin bugün müydü adet tarihin

Bnde strese bagladim bide korunmadigimiza.normalde hic sasmaz vaktinde gelirdi, hatta gecen ay 5gun gecikince kan.testi bile yaptırdım sonuç husran tabi.sogan suyunu.duydum evet ama ben onu.icemem diye incir kürü yapmaya başladım baya hamile kalan olmus onunla da,duydun mu sen onu canim?
Benimde korunmayi ilk biraktigim zaman 2 gun gecikmisti hemde hic sasmayan adetim ilk defa stres vs.disinda gecikmisti. Sonra sogan kuru uyguladim o ay da 5 gun gecikmeli geldi ilk korunmayi biraktigim da 2 gun soğan kuru sonrasi 5 gun gecikti sogan kuru de korunmayi birakma da gediktiriyor

Günaydın Kızlarr:KK15:

1 senede ben doğum konrol hapı kullandım. Geçen ay denedik Negatifti bu ay Pozitif olsun istiyorum inşalllaah.Sizin bi öneriniz varmı haptan sonrası için ?

Günaydın Kızlarr:KK15:

1 senede ben doğum konrol hapı kullandım. Geçen ay denedik Negatifti bu ay Pozitif olsun istiyorum inşalllaah.Sizin bi öneriniz varmı haptan sonrası için ?

Ben de yeni bıraktım. Haptan sonra bi iki ay olmaması normal diyorlar. Folikasit içmeye başladım ben öyle değerlendireceğim. Besiye çektik eşimle kendimizi:) ben ona pekmez içiriyorum o bana incir yediriyor böyle tatliş bi süreç bu da güzel her şeyin tadını çıkar acele etme derim ben

zyekici zyekici Canım 1 sene uzun bi dönem diyor kimiside aklım iyice karıştı valla :KK42: İnciri bende duydumda kürünü falan denemek için erken diyorum 6 ay falan deneyelim olmazsa kürlere başlarım :dua: Sen ne kadar kullandın ilacı ?

zyekici zyekici Canım 1 sene uzun bi dönem diyor kimiside aklım iyice karıştı valla :KK42: İnciri bende duydumda kürünü falan denemek için erken diyorum 6 ay falan deneyelim olmazsa kürlere başlarım :dua: Sen ne kadar kullandın ilacı ?
Kızlar ben ilaç kullanmadan 6ay korundum 3 aydr korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadm..

S sweetkuju canım benim durumum biraz farklı. Benim martta bi dış gebeliğim var sonrasında 3 ay daha kullan bırak dedi doktor. Ama öncesinde uzun süre kullandım hamile kaldım bi kaç ay sonra sıkıntı etme. Kür yapmıyorum ben incirin tam mevsimi tazesini yiyiyorum o kadar.

Artik hic mi hicc umidim kalmadi
Inan sıkma canını ben 2 cocuk kaybettim o kadar zor zamanlardan gectim 10 aydır bekliyorsun cok zor biliyorum benim 1 sene oldu üstelik tedaviler gördüm yine yok suan bu ay doktor bekleme bile dedi yumurta buyumemis yeterince diye ama isyan etmiyorum yinede dua ediyorum bolca olacak elbet diyorum allah çözümü olan dert versin elbet olur aşılama var tüp bebek var tıp ilerlemiş bırakma böyle senden kötü durumda olanlar var öyle bakve üzme kendini lutfen

Inan sıkma canını ben 2 cocuk kaybettim o kadar zor zamanlardan gectim 10 aydır bekliyorsun cok zor biliyorum benim 1 sene oldu üstelik tedaviler gördüm yine yok suan bu ay doktor bekleme bile dedi yumurta buyumemis yeterince diye ama isyan etmiyorum yinede dua ediyorum bolca olacak elbet diyorum allah çözümü olan dert versin elbet olur aşılama var tüp bebek var tıp ilerlemiş bırakma böyle senden kötü durumda olanlar var öyle bakve üzme kendini lutfen

Canim Rabbim.hepimizin yardımcısı olsun sen de.cok.zor seyler yasamissin,ins bundan sonra bebisin gelir ve senle kalir :) buarada yumurtan gelişmiyor ise incir kürünü dene bnce forumda baya okudum yumurta geliştirme ve catlatma ozelligi varmis havuclu olanını yapanlar da var ve baya kişi hamile kalmis bi arastir istersen belki faydasi olur ben basladim bakalim bu ay :)

Kızlar 6eylülde adet olmustum simdi lavaboya gitigimde uzayan bi seffaf akintim vardi, suan yumurtam catladi mi yani?? Erken degil mi daha? Bide dun gece iliski olmuştu simdi bugun de olsun mu sizce degerlendiriyim mi bgunu de?

Canim Rabbim.hepimizin yardımcısı olsun sen de.cok.zor seyler yasamissin,ins bundan sonra bebisin gelir ve senle kalir :) buarada yumurtan gelişmiyor ise incir kürünü dene bnce forumda baya okudum yumurta geliştirme ve catlatma ozelligi varmis havuclu olanını yapanlar da var ve baya kişi hamile kalmis bi arastir istersen belki faydasi olur ben basladim bakalim bu ay :)
Biliyorum cnm onu daha öncede uyguladim hatta doktor bu ay gelismemis dedi yumurtan ama ben yılmadım aldim 1 kilo incur sabah öğle aksam yedim bakalim beklemiyorum ama ins hayirlisi olmadi diğer ay yine incir kürünü denerim cok sagol cnm ins hepimizin en kisa sürede olur

Back
X