2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dunde dedimya ben kan tahliline cesaret bile edemiyorm...ömrümden ömür gidiyor beklerken.yipratiyor 10 yas yaslandiriyor bni sanki o 1 2 saat.oyuzden heycanim bile kalmadi hic biseye
Ben bu aya kadar hep umutluydum.. Heyecanim da gtti simdi. yuregimden bi sey koptu sanki

Ben bu aya kadar hep umutluydum.. Heyecanim da gtti simdi. yuregimden bi sey koptu sanki

Ya kuzum sen böyle konuşuyon ben çok üzülüyorum lütfen böyle deme ümidini yitirme isyanda etme veren Allah allaha isyan etmiş olursun Dua et sadece birgün hepimizki olacak ama ne zaman onu Allah bilir evlilik gibi düşün bak kimle ve ne zaman evleneceğini bilir miydin kaderim kim diyorduk hep acaba ne zaman evlenecek diyorduk bak zamanı geldi evlendin kocan var ve kim oldugunu öğrendin o yüzden yine sabredip merakla bekleyeceğiz bak bişey dimi ben hep diyordum ben hiç evlenmeyecem bak kimseyi beğenmiyordum korkuyordum erkeklerden aradan 3 ay geçti evlendim ve suanda 4 aylık evliyim ve çok şükür çok mutluyum ne kadar tuhaf bak Allah ol derse hemen oluyo ve Anlamıyorsun bile takdiri ilahi Allahım hepimize birer hayırlı evlat nasip etsin biz dua ile bekleriz sabırlı insanlarız çok şükür dimi canım

Bende iki gün önce doktora gittim daha erken kan alamayiz dediler adetim ilk günü gelmezse gidicekmisim kan aldirmaya ve adetime 4 gün var güya dört gün öncesinden gösteren testler varmis yaptim negatif cikti :(((( acele etmek ustemiyorum ama elimde degil :((((

Kizlar bsey sorucam gebelik icin kan tahlilinde tsh fsh prolaktin disinda nelere bakiliyordu ve bunlara adetliyken mi bakilmasi lazim di

Kizlar benim bu ay bos gececek cunku hic calismamiz yok olacak gibi de durmuyo :-(

Folik asit var içerisinde canım ben kesin alıp başlayacam Dr. Demeden alan çok ve kullanıp faydasını görende çok bi deneyelim bakalım kız
Ben kullaniyorum inofolic. Pko hastalari icin ama. Ama pko olmayanlarda kullaniyormus. Bende pko var doktorum tavsiye ettti. Yan etkisi yok ama doktora sorup kullanmalisin yinede

Back
X