- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
Ben artik bıraktim umut etmeyi. Yoruldum dun sonucu alinca dedim ki psikolojik tum yasadigim belirtiler kendime de guvenim kalmadi artik
Sen hastalan din mi canim F Findikkiran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artik bıraktim umut etmeyi. Yoruldum dun sonucu alinca dedim ki psikolojik tum yasadigim belirtiler kendime de guvenim kalmadi artik
10 aylik evliyim canim. Yillar gecmedj ama her ay bi yikim oluyor iste..Ne kdr suredr bekliyrsn canim
Yok kuzum daha olmadim ama kan tahlili acikladi her seyiSen hastalan din mi canim F Findikkiran
Yo
Yok kuzum daha olmadim ama kan tahlili acikladi her seyi
Ben de bilmiyorum ne kadar yolum var daha.. Ne zaman anne olacagim hic bilmiyorumSeninde mi 10.ayin oldu..bizde 1.5 yillik evliyiz ilk 9 ay korunduk. Bu 9.ayimizida bos gecirdik 10. Aya girdik.ne olcak artik bilmiyrm
Ben bu aya kadar hep umutluydum.. Heyecanim da gtti simdi. yuregimden bi sey koptu sankiDunde dedimya ben kan tahliline cesaret bile edemiyorm...ömrümden ömür gidiyor beklerken.yipratiyor 10 yas yaslandiriyor bni sanki o 1 2 saat.oyuzden heycanim bile kalmadi hic biseye
Ben bu aya kadar hep umutluydum.. Heyecanim da gtti simdi. yuregimden bi sey koptu sanki
Asilama nasil oluyor canim kac ay olmazsa cocuk dr buna karar veriyorKızlar benide aranıza alırmısınız cok üzgünüm aşılama yaptırdım gebe kaldım ve ertesi gün degerlerim düstü doktorum kimyasal gebelik dedi 10 gün sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım![]()
Bn adetli deglkende baktrmistim sanki ondan dedm isimlerini bliyormusun prolaktin adetliyken bakiliyorda digerlerini unuttmAdetliyken hormonlara bakiliyo canim
Kac aydr deniyorsnz canim dusuk falan varmi dr a gttnzmi hicArtik hic mi hicc umidim kalmadi
O ne canimKızlar inofolic saşe ile hamile kalanlar var bu sitede baya hemende sizde duydunuzmu işe yarıyor mu acaba
O ne canim
Ben kullaniyorum inofolic. Pko hastalari icin ama. Ama pko olmayanlarda kullaniyormus. Bende pko var doktorum tavsiye ettti. Yan etkisi yok ama doktora sorup kullanmalisin yinedeFolik asit var içerisinde canım ben kesin alıp başlayacam Dr. Demeden alan çok ve kullanıp faydasını görende çok bi deneyelim bakalım kız