Teşekkürederim canım öyle yapcamBekle canım 2 gün. Önce evde test yap çıkarsa kan verirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürederim canım öyle yapcamBekle canım 2 gün. Önce evde test yap çıkarsa kan verirsin![]()
İnşallah güzel haberlerinizi alırımTeşekkürederim canım öyle yapcam
Benim ilk hamileligimde akıntım olmuştu ama ne zamana kadar hatırlamıyorum bu ay yine bekliyorum yarın adet olmam lazım normalde düne kadar yine akıntım vardı ama bugun yok yarın netlesir insallahKızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?![]()
Kızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?![]()
İnsallah canım inşallahİnşallah güzel haberlerinizi alırım![]()
Benim ilk hamileligimde akıntım olmuştu ama ne zamana kadar hatırlamıyorum bu ay yine bekliyorum yarın adet olmam lazım normalde düne kadar yine akıntım vardı ama bugun yok yarın netlesir insallahKızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba?![]()
Konuşur canım konuşur. En kötü sen sor bakalım ne yapmam lazım şu saatten sonra diye. Cvpları ilgisiz donuk donuksa değiştirirsin doktoru. Dpktoru sevmek te önemli, güvenebilmen lazımAy bana onu bile demedikeseyi görünce konuşur umarım
![]()
Valla adam beni görünce hep gülüyo acaba bende bi tuhaflık mı var diye düşünmeden edemiyorum tatlı dilli aslındaKonuşur canım konuşur. En kötü sen sor bakalım ne yapmam lazım şu saatten sonra diye. Cvpları ilgisiz donuk donuksa değiştirirsin doktoru. Dpktoru sevmek te önemli, güvenebilmen lazım
O zaman keseyi görünce anlatır canım ne yapman ne yapmaman gerektiğiniValla adam beni görünce hep gülüyo acaba bende bi tuhaflık mı var diye düşünmeden edemiyorum tatlı dilli aslında
Canim ya su yazdigin sey beni oyle umutlandirdi ki su saatte adetime 4 gun kala negatif cikti sonuc suan 2.gun gecti adet olmadim yarin bende bi baktirayim belki vardir ne malumCanım merhaba. Daha önce de hamile kalmışsın aslında belirtilerine güvenip güvenmiyeceğini sen daha iyi bilirsin.
Değer olayına gelince Adetten 2 gün önce negatif 2 gün sonra negatif 4 gün sonra pozitifi gördüm kanda
Yani belirtilerine güveniyorsan neden olmasın![]()
İnşallah canım galiba belkide ben abartıyorumdurO zaman keseyi görünce anlatır canım ne yapman ne yapmaman gerektiğini
Yok canım burda bende sordum bana bişey söylemiyor size ne zaman söyledi diye. Ksseyi gördüktsn sonra diyenler oldu bende öyle rahatladımİnşallah canım galiba belkide ben abartıyorumdur![]()
Ayy iyi o zaman bu iyi olduYok canım burda bende sordum bana bişey söylemiyor size ne zaman söyledi diye. Ksseyi gördüktsn sonra diyenler oldu bende öyle rahatladım
Canım bol su iç nedeni üşütme ya da enfeksiyon olabilir.Kızlar çok rahatsızım şu an ya midem bulanıyor karnım agrıyor .afedersinz ishal gibi bişey oldm ben çok sıvı değil ama.küçük tuvletimde varmış gibi oluyor ams yok.neden sizce
şimdi mi yiyim canım muz var.tam olarak ishal değil ama ona yakın .üşütmüş olabilirim ya hep çorp ve patikle geziyorum ama .Canım bol su iç nedeni üşütme ya da enfeksiyon olabilir.
Hamilelikte bulantı normalde ishal sıvı kaybına neden olduğu için 3 günden uzun sürmesi anormal kabu edilir.
Yat uyu ve muz ye yarın ya da evde varsa şimdi.
Bulantı için de ağzına tuzlu birşeyler atmaktan başka bir çare yok maalesef....
Canım benden küçük bir tavsiye..Canim ya su yazdigin sey beni oyle umutlandirdi ki su saatte adetime 4 gun kala negatif cikti sonuc suan 2.gun gecti adet olmadim yarin bende bi baktirayim belki vardir ne malum![]()
İyi gecelerKızlar hepinize iyi geceler. Yarın güzel haberlerle buluşalım inşallah. Tatlı rüyalar..
![]()
Ye sen canım yinede. Suyu çoğalt. Bir de artık yatalım bizim uykuya ihtiyacımız varşimdi mi yiyim canım muz var.tam olarak ishal değil ama ona yakın .üşütmüş olabilirim ya hep çorp ve patikle geziyorum ama .
Tamam canım sağolasın iyi gecelerYe sen canım yinede. Suyu çoğalt. Bir de artık yatalım bizim uykuya ihtiyacımız var
Yarın da devam ederse doktora git canım.