Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzme kendini canim benim... Aralik ayi umudumuznolsun nolucak, Yuce Rabbim en hayirlisini bilir. Ben esimle pek paylasmiyorum detay. Erkekler daha zayif cunku. Hemen moralleri bozuluyor falan.Aynen cNım cunku Haziran ayında da yasadım aynı seyı o yuzden gıtmek istemedim esımde ıstemedı. Ama aksam yatmadan once bebegımıze ıyı bakıyosun demı dedı ya ssımdı kırmızıları gorunce ılk o geldı aklıma uzuldum![]()
friendlyfriendly
İnşallah cnm aynen çok şükür bugünümüzeHayırlısıyla olur inşallah canım. Şükür ki dermanı var dertleri mi z in
AA nasil oldu :)Planlayınca olmuyo ben anladım. Ben de süpriz yapmayı çok istedim. Kafamda hazırdı ama bebiş önce babasına ben burdayım dedi. Bana süpriz oldu![]()
friendlyfriendly @tugce-27
lale_cik K krds25 bat daşlarım nasılsınız? nasıl gidiyor çalışmalar? bereketli olsun inşallah bu ay bizim için
![]()
Hadi ya üzüldüm baya gecikmişti de olsn vardı bi hayr deyip yola devam etmez cnm başka çaremiz yk
Canim aklina gelir uzulursun tabi ama daha yeni adet oldun bikac gune toparlarsin aralik ayi bizim ayimiz olsun insallah
Üzüldüm senin adına yaaa
Tek tek isim sayamıyorum ama bılıyorsunuz kı cogunuzla ıyı arkadasım ve sureklı paylasımlarımız var desteğiniz ve yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bır sure gırmem heralde kendımle ılgılenecegım bat a yakın tekrar gelırım hepınızı sevıyorum hakkımızda hayırlısı olsunUzme
Uzme kendini canim benim... Aralik ayi umudumuznolsun nolucak, Yuce Rabbim en hayirlisini bilir. Ben esimle pek paylasmiyorum detay. Erkekler daha zayif cunku. Hemen moralleri bozuluyor falan.

slm kızlar nasılsınız profil resmimi değiştirdim allahım inşallah bigün banada kızımla foto çekilmeyi nasip eder![]()
Ayy öyle test tarihi mi belirliyosunuz benim de bat 24 ben ama hemen test yapma taraftarı değilim böyle 3 5 gün geçse keşke daha emin olsam öyle yapsam diyoruumayllllliiiin35 ben test tarihi 26 kasim cumartesi olsun diyorum sence nasil?
Bizde seni seviyoruz canim burda herkesin yeri ayri bende hepimiz ayni yoldayiz Allah yardimcimiz olsun cok ozletme kendiniTek tek isim sayamıyorum ama bılıyorsunuz kı cogunuzla ıyı arkadasım ve sureklı paylasımlarımız var desteğiniz ve yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bır sure gırmem heralde kendımle ılgılenecegım bat a yakın tekrar gelırım hepınızı sevıyorum hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Ayy maşallah yaa darısı bize artıııkkızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6
gerçekmişşş
darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
![]()
![]()
Kendini nasıl rahat hissetceksen öyle yap tabiki cnm kafana dha az takarsın belki girmeyince :) herşey gönlünce olsn hepimiz güzel haberler verelim inşallahTek tek isim sayamıyorum ama bılıyorsunuz kı cogunuzla ıyı arkadasım ve sureklı paylasımlarımız var desteğiniz ve yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bır sure gırmem heralde kendımle ılgılenecegım bat a yakın tekrar gelırım hepınızı sevıyorum hakkımızda hayırlısı olsun![]()

Canim evet adete bikac gun kala bat tarihimiz ayni olan arkadaslarla ayni gun test yapiyoruz. ben adetten once test yapmadan duramam canim kendimi biliyorum 25li test siparis ettim gecen ay yoksa eczaciyla arkadas olabilirdik:)Ayy öyle test tarihi mi belirliyosunuz benim de bat 24 ben ama hemen test yapma taraftarı değilim böyle 3 5 gün geçse keşke daha emin olsam öyle yapsam diyoruum
Ayy çok sevindim cnm tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bizlerede bugünler nasip olsn inşallahkızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6
gerçekmişşş
![]()
![]()
Ben daha hiç yapmadım testt gerek kalmadan geldi sağolsun kırmızıCanim evet adete bikac gun kala bat tarihimiz ayni olan arkadaslarla ayni gun test yapiyoruz. ben adetten once test yapmadan duramam canim kendimi biliyorum 25li test siparis ettim gecen ay yoksa eczaciyla arkadas olabilirdik:)

Bana dua eder misin çok istedim olmadı gelecek ay tüp bebek yapıyorumkızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6
gerçekmişşş
![]()
![]()
kızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6
gerçekmişşş
![]()
![]()
Hayırlı olsun demeyi unuttumkızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6
gerçekmişşş