• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Uzme
Aynen cNım cunku Haziran ayında da yasadım aynı seyı o yuzden gıtmek istemedim esımde ıstemedı. Ama aksam yatmadan once bebegımıze ıyı bakıyosun demı dedı ya ssımdı kırmızıları gorunce ılk o geldı aklıma uzuldum :KK43: friendlyfriendly friendlyfriendly
Uzme kendini canim benim... Aralik ayi umudumuznolsun nolucak, Yuce Rabbim en hayirlisini bilir. Ben esimle pek paylasmiyorum detay. Erkekler daha zayif cunku. Hemen moralleri bozuluyor falan.

friendlyfriendly friendlyfriendly @tugce-27 lale_cik lale_cik K krds25 bat daşlarım nasılsınız? nasıl gidiyor çalışmalar? bereketli olsun inşallah bu ay bizim için :dua::KK200:
ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 canim iyiyim ben sukur sen nasilsin neler yapiyosun? ben 13.gun dun aksam ovu testinde koyuyu yakaladim ve iliski oldu. oncesinde de 7. 8. 11. gunler iliski olmustu. biz bugun ve yarinda devam ederiz gibime geliyo. sonrada bize köşemize cekilip kurbanlik koyunlar gibi batı beklemek düsüyoo:)

Hadi ya üzüldüm baya gecikmişti de olsn vardı bi hayr deyip yola devam etmez cnm başka çaremiz yk

Canim aklina gelir uzulursun tabi ama daha yeni adet oldun bikac gune toparlarsin aralik ayi bizim ayimiz olsun insallah

Üzüldüm senin adına yaaa

Uzme

Uzme kendini canim benim... Aralik ayi umudumuznolsun nolucak, Yuce Rabbim en hayirlisini bilir. Ben esimle pek paylasmiyorum detay. Erkekler daha zayif cunku. Hemen moralleri bozuluyor falan.
Tek tek isim sayamıyorum ama bılıyorsunuz kı cogunuzla ıyı arkadasım ve sureklı paylasımlarımız var desteğiniz ve yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bır sure gırmem heralde kendımle ılgılenecegım bat a yakın tekrar gelırım hepınızı sevıyorum hakkımızda hayırlısı olsun :KK200::KK200::KK200::dua:

Tek tek isim sayamıyorum ama bılıyorsunuz kı cogunuzla ıyı arkadasım ve sureklı paylasımlarımız var desteğiniz ve yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederım bır sure gırmem heralde kendımle ılgılenecegım bat a yakın tekrar gelırım hepınızı sevıyorum hakkımızda hayırlısı olsun :KK200::KK200::KK200::dua:
Bizde seni seviyoruz canim burda herkesin yeri ayri bende hepimiz ayni yoldayiz Allah yardimcimiz olsun cok ozletme kendini

Kendini nasıl rahat hissetceksen öyle yap tabiki cnm kafana dha az takarsın belki girmeyince :) herşey gönlünce olsn hepimiz güzel haberler verelim inşallah :KK200::dua:

Ayy öyle test tarihi mi belirliyosunuz benim de bat 24 ben ama hemen test yapma taraftarı değilim böyle 3 5 gün geçse keşke daha emin olsam öyle yapsam diyoruum
Canim evet adete bikac gun kala bat tarihimiz ayni olan arkadaslarla ayni gun test yapiyoruz. ben adetten once test yapmadan duramam canim kendimi biliyorum 25li test siparis ettim gecen ay yoksa eczaciyla arkadas olabilirdik:)

Canim evet adete bikac gun kala bat tarihimiz ayni olan arkadaslarla ayni gun test yapiyoruz. ben adetten once test yapmadan duramam canim kendimi biliyorum 25li test siparis ettim gecen ay yoksa eczaciyla arkadas olabilirdik:)
Ben daha hiç yapmadım testt gerek kalmadan geldi sağolsun kırmızı :işsiz:

kızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm :halay::KK46: 38,6 :KK53: gerçekmişşş :KK48::rapci: darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum:KK200: :anneadayı:
baldan_madam baldan_madam demistim canim gozunaydin tekrardan simdi bi ohh cek şükrünü et keyfini sür mukemmel bi duygu kimbilir kalp atisini duymak hatta kucagina almak nasil bi duygudur kelimeler yetersiz kaliyo icindekileri kelimelere dokememek ne kadarda zor Allah hepimize yasatsin

Back
X