• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bat a 9 gün var ve aynen dediğiniz gibi baktım yumuşak ve baya aşağıda hemen hissediliyo yumutlama dönemi biteli 6 gün oldu sizne belli olurmu
Daha bata baya varmis canim devam et kiyaslayarak anlayabilirsin ancak...bu muayene surekli izlenip kiyaslayarak yapilabiliyor canim.gebelik olussa bike hormonun artip yumusatmasi zaman aliyor adete daha yakin oldugun gunlerdede devam et insallah vardir canim

Kuzum ust komsumuz cok sıkıntı ediyordu bize bana iftira bile attilar.. Ev sahibide akrabalari kiramiza cok zam yapti ckmak zorunda kaldik bzde ev arıyoruz iste :KK43:
Resmen bile bile cikin diye yaptlar yani allaha havale et canim.herseyde vardir bi hayir..agirlasmadan bulur yeni duzenini kurarsin insallah..şerli insanlarla biarada durmaktan daha iyidir

Evet bende okuduguma inanmayayim dedim hep dedim hemen teshis olmaz diye ama carsamba gunu gel degerini getir dedi eger yine bu civarda artmissa ilacla tedaviye baslicaz dedi ve bnm butun hayallerim yikildi
Son degerin kacti canim. ne o oyle hemen dis gebelik falan. bekle hele bir sakinles. bak bu forumda bir tanidigim da ayni sekilde az yukseldi degerleri doktoru dis gebelik dedi. ama baska doktorlarlada gorustu gitti etti. ve suanda gebeligi saglikla devam ediyor. annesini birakmadi. demem o ki sen kendini uzme yipratma bebeginde uzulmesin lutfen.

Son degerin kacti canim. ne o oyle hemen dis gebelik falan. bekle hele bir sakinles. bak bu forumda bir tanidigim da ayni sekilde az yukseldi degerleri doktoru dis gebelik dedi. ama baska doktorlarlada gorustu gitti etti. ve suanda gebeligi saglikla devam ediyor. annesini birakmadi. demem o ki sen kendini uzme yipratma bebeginde uzulmesin lutfen.[/QUOTE

Inan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor

iyi akşamlar kızlar eşim test almamış perşembeye kadar bekleyelim dedi.Ben adet olmazsam perşembe yapıcam.İnşallah bebeğim benimledir.Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah.bugun 4.gun adetimin.Ara ara kasık ve bel agrısı oluyor.Oğlumu yıkadık eşimle akşam ve belim çok agrıdı kasığıma agrı saplandı bırden.Hayırlara çıkar insallah.Allahım hepimize hayırlı saglıklı sekilde nasip etsın inşallah

Son degerin kacti canim. ne o oyle hemen dis gebelik falan. bekle hele bir sakinles. bak bu forumda bir tanidigim da ayni sekilde az yukseldi degerleri doktoru dis gebelik dedi. ama baska doktorlarlada gorustu gitti etti. ve suanda gebeligi saglikla devam ediyor. annesini birakmadi. demem o ki sen kendini uzme yipratma bebeginde uzulmesin lutfen.

Inan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor

Kuzum ust komsumuz cok sıkıntı ediyordu bize bana iftira bile attilar.. Ev sahibide akrabalari kiramiza cok zam yapti ckmak zorunda kaldik bzde ev arıyoruz iste :KK43:
her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir Canım yasadigin serden kurtulman icin senin icin hayirlisi buymus deyip daha agirlasmadan simdiden o insanlardan uzaklasman senin icin daha hayirlisidir inşallah en kisa zamanda tasinip kurtulursun :)

IMG_20161121_225939~3.webp

Kızlarrrr bi bakar mısınız hamile miyim ben??

Kizlar ben ilk defa 12. gun yumurtladim insallah bu ay oyle olmaz. Esim görev nedeniyle gidiyor reglimin 13. gunu en erken gelebilecek insallah gec yumurtlarim da bir sansimiz olur. aplikasyonda 1 bucuk yillik regl tarihlerim isaretli ilk kez bu kadar erken yumurtladim. Cok endişeliyim. Yoksa ocak ayina kalacak aralik ayinda is geregi yurt disina cikacagim. Üzülüyorum cok :(

Back
X