- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Ayy ikinci cizgi görünüyor canım ama regl gününede var en iyisi kan tahlilini yaptir inşallah melegin seninledir. hayirlisiyla iyi haberler alirsin inşallah:)İkisinde de var demi kızımı kaybedeni 4 ay oldu korkuyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ikinci cizgi görünüyor canım ama regl gününede var en iyisi kan tahlilini yaptir inşallah melegin seninledir. hayirlisiyla iyi haberler alirsin inşallah:)İkisinde de var demi kızımı kaybedeni 4 ay oldu korkuyom
Daha bata baya varmis canim devam et kiyaslayarak anlayabilirsin ancak...bu muayene surekli izlenip kiyaslayarak yapilabiliyor canim.gebelik olussa bike hormonun artip yumusatmasi zaman aliyor adete daha yakin oldugun gunlerdede devam et insallah vardir canimBat a 9 gün var ve aynen dediğiniz gibi baktım yumuşak ve baya aşağıda hemen hissediliyo yumutlama dönemi biteli 6 gün oldu sizne belli olurmu
Resmen bile bile cikin diye yaptlar yani allaha havale et canim.herseyde vardir bi hayir..agirlasmadan bulur yeni duzenini kurarsin insallah..şerli insanlarla biarada durmaktan daha iyidirKuzum ust komsumuz cok sıkıntı ediyordu bize bana iftira bile attilar.. Ev sahibide akrabalari kiramiza cok zam yapti ckmak zorunda kaldik bzde ev arıyoruz iste![]()
Son degerin kacti canim. ne o oyle hemen dis gebelik falan. bekle hele bir sakinles. bak bu forumda bir tanidigim da ayni sekilde az yukseldi degerleri doktoru dis gebelik dedi. ama baska doktorlarlada gorustu gitti etti. ve suanda gebeligi saglikla devam ediyor. annesini birakmadi. demem o ki sen kendini uzme yipratma bebeginde uzulmesin lutfen.Evet bende okuduguma inanmayayim dedim hep dedim hemen teshis olmaz diye ama carsamba gunu gel degerini getir dedi eger yine bu civarda artmissa ilacla tedaviye baslicaz dedi ve bnm butun hayallerim yikildi
Tamam çok sağol inşallah vardırDaha bata baya varmis canim devam et kiyaslayarak anlayabilirsin ancak...bu muayene surekli izlenip kiyaslayarak yapilabiliyor canim.gebelik olussa bike hormonun artip yumusatmasi zaman aliyor adete daha yakin oldugun gunlerdede devam et insallah vardir canim
Aynen oyle kuzum huzurum olur en azindanResmen bile bile cikin diye yaptlar yani allaha havale et canim.herseyde vardir bi hayir..agirlasmadan bulur yeni duzenini kurarsin insallah..şerli insanlarla biarada durmaktan daha iyidir
Son degerin kacti canim. ne o oyle hemen dis gebelik falan. bekle hele bir sakinles. bak bu forumda bir tanidigim da ayni sekilde az yukseldi degerleri doktoru dis gebelik dedi. ama baska doktorlarlada gorustu gitti etti. ve suanda gebeligi saglikla devam ediyor. annesini birakmadi. demem o ki sen kendini uzme yipratma bebeginde uzulmesin lutfen.[/QUOTE
Inan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor
Son degerin kacti canim. ne o oyle hemen dis gebelik falan. bekle hele bir sakinles. bak bu forumda bir tanidigim da ayni sekilde az yukseldi degerleri doktoru dis gebelik dedi. ama baska doktorlarlada gorustu gitti etti. ve suanda gebeligi saglikla devam ediyor. annesini birakmadi. demem o ki sen kendini uzme yipratma bebeginde uzulmesin lutfen.
her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir Canım yasadigin serden kurtulman icin senin icin hayirlisi buymus deyip daha agirlasmadan simdiden o insanlardan uzaklasman senin icin daha hayirlisidir inşallah en kisa zamanda tasinip kurtulursun :)Kuzum ust komsumuz cok sıkıntı ediyordu bize bana iftira bile attilar.. Ev sahibide akrabalari kiramiza cok zam yapti ckmak zorunda kaldik bzde ev arıyoruz iste![]()
Valla öyle görünüyor. Sabah tekrar yap bat geçtimi
Valla öyle görünüyor. Sabah tekrar yap bat geçtimi
Valla süper ozaman tebrik ederim harika bir haber bu yarın sabah yapınca yine foto yollarsınCanım bu bugün sabah yaptıgım test ben adet tarihinde üzerine gördüm galiba leke şeklinde az gelmişti yarın yine yapacam dün yaptıgım testte bu kadar net değildi belli belirsizdi
Valla süper ozaman tebrik ederim harika bir haber bu yarın sabah yapınca yine foto yollarsın