- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cumlemize nasip etsinHayirli olsun canim. Darisi kucagina almaya insAllah
Benimde 25 i eger varsa bise daha belirgin olurdu senin olabilir hayirlisi insBenim bat 1 aralikCennet irmagi
InsAllah bu sefer tutar canim az kalmis hayirlisiylaBenim bat 1 aralikCennet irmagi
Canım bugün benim de çok ağrıdı. Rahim genişliyor ya ondan ağrıyorKizlar selam benim kasiklarim çok agriyo kapsam bilemedim .. Normal mi sizce![]()
Napiyim bilmiyorum ya uzaniyorum sürekli daha hic doktora da gitmedim dun öğrendim zaten kan ne zaman versem onu düşünüyorum dun adet gunumdu test pozitif cikti kan ne zaman versem doktora ne zaman gitsem bilmiyorumCanım bugün benim de çok ağrıdı. Rahim genişliyor ya ondan ağrıyor
Hiç vermedin mi kan?Napiyim bilmiyorum ya uzaniyorum sürekli daha hic doktora da gitmedim dun öğrendim zaten kan ne zaman versem onu düşünüyorum dun adet gunumdu test pozitif cikti kan ne zaman versem doktora ne zaman gitsem bilmiyorum
Kalbini ferah tut canım herşey yolunda gider insallahKizlar ben simdi bebegimin kalp atışını gordum ama hevesim kursagimda kaldi. Bebegim olmasi gereken yerden yukarda duruyormus 10 gun icinde düzelmezse tehlikeli dedi ne demek bu simdi ya ben anlamadim

Diğer aylardan farklı hissediyorum ondan dedim 5 aydırdeniyorumYaklasik ayni zamanda yumurtlamissindir canim. Ben her ay bu ay kesin oldu diyorum adete 4 gun kala test yapiyorum negatifse kendimi diger aya hazirliyorum adet olma surecini atlatmasi daha kolay oluyo boylece. Ayyy bilmiyorum yaa aralikta klomen kullanicam buyuk ihtimal.
Yok daha dun öğrendim .. Bi kaç gün geçsin dedim ama ne zaman kan veriyim bilmiyorum sizce ?Hiç vermedin mi kan?
Hemen kan ver. 2 gün sonra tekrar vermen gerekecek. Sonra doktorun varsa iletişime geç. O zaten hesaplayıp şu gün gel derYok daha dun öğrendim .. Bi kaç gün geçsin dedim ama ne zaman kan veriyim bilmiyorum sizce ?
Kizlar folbiol yani folik asit kullanan varmi gebelik oncesi
Yarin vereyimHemen kan ver. 2 gün sonra tekrar vermen gerekecek. Sonra doktorun varsa iletişime geç. O zaten hesaplayıp şu gün gel der
Gunde kac tane aliyosun canim ve nezamndir kullaniyosunBen kullanıyorum
Daha bi hafta var herkeste belirti olacak diye bisey yokBu ay hiç belirti hissetmiyorum 7 gün kaldı adete . Gelecek sanırım yine kırmızılar
Umutsuz olma hemen insAllah olur dua etDaha bi hafta var herkeste belirti olacak diye bisey yok
Akşam yatmadan önce 1 tane içiyorumGunde kac tane aliyosun canim ve nezamndir kullaniyosun