• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim gecen ayki klomenin etkisiyle gelisiyodur insallah yumurtalarin iyi haberini bekliyorum
tesekkur ederim canım bu arada benim adetim 6 gun surerdı bu ay 3 gun surdu 4. gundede beyaz akıskan akıntım basladı acaba gecen aydan kalan yumurtadan dolayımı adetm kesildi sendede olmusmuydu boyle cok fazla akıntm var ve yumurtlıklarım agrıyor

Pariskizim Pariskizim
Bende testimi aldım aksam testimi belirtilerim hice yakın olsada bakalım sonuc ne cikacak hakkımızda hayirlisi

S selifor canım topiğin yeni adı hayırlı uğurlu olsun. Haziran ayından beri buralarda dirsek çürütüyorum, belki bu yeni isim uğur getirir :)

Pazartesiye kadar regl olmazsam kuzum yapariz beraber ama bende gec dollenme olma ihtimali yok cunku sadece 1 sefer iliski oldu. Gec yumurtlamis olsam bile spermle birlesme ihtimali malesef ki yok ..
Hic belli olmaz canim Rabbim ol desin yeter ki olmazsin insaAllah ve pozitif çıkar

S selifor canım topiğin yeni adı hayırlı uğurlu olsun. Haziran ayından beri buralarda dirsek çürütüyorum, belki bu yeni isim uğur getirir :)
insaAllah canım hep beraber kalanlar olarak güzel haberlerimiz olucak hamile listesine transfer olcaz insaAllah bende haziranda üye olmuştum o zamandir nasip olmadi daha

Kızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordum :KK46::KK46:dua edin bi problem olmasın

Canim yaa hayirli olsun gorunce baya sevindim, onceden tanidik birilerinden boyle haberler alinca insan daha da bir mutlu oluyor ;) insallah sorunsuz bir gebelik olur sag salim kucagina alirsin tatlim ;) darisi bize...

Bu arada baska hamislerimiz varsa onlara da cok cok tebrikler :) o kadar aktif bir forum ki mesajlari takip edemiyorum cogu zaman ;) insallah tum bekeleyenler, bizler de sizlerin arasina katılırız hayirlisiyla :) dua edin bize de...

Hamiş arkadaslar soruma cevap verirse sevinirim şuan adetimin 13. Günü. Dün ilişki oldu gün aşırı adete kaç gün kala devam etmeliyim ? Klomen kullanmıştım doktor Cumartesi Pazartesi Çarşamba iliski önermişti biz 1 gün önce den birlikte olduk doktorun söylediğini mi yapmamız gerekiyordu ?

Canım dün adet tarihimdi. Dün hcg 5.1. Bugün ise 14. Doktor net bir şey diyemem şu an dedi
Bata kaç gün var? Çok erken denk gelmişsin ondan sana düşük geliyor değerler yoksa her hamiş 1 den başlayıp her değeri görür Yani test yaptığımız anı yakalarız sadece sıkıntı etme sürekli test yaptırma bi 4-5 gün daha geçsin benim ilk değerim bata 2 kala 29 du. Öğrenmeden 4 gün önce öğrenseydim seninki gibi 5 çıkacaktı.Gayette sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür sakin ol haftaya kesinleşir :KK24:

Back
X