- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım benim insaAllah

tesekkur ederim canım bu arada benim adetim 6 gun surerdı bu ay 3 gun surdu 4. gundede beyaz akıskan akıntım basladı acaba gecen aydan kalan yumurtadan dolayımı adetm kesildi sendede olmusmuydu boyle cok fazla akıntm var ve yumurtlıklarım agrıyorCanim gecen ayki klomenin etkisiyle gelisiyodur insallah yumurtalarin iyi haberini bekliyorum
@friendly8584Canimmm ne zaman yapacaksin bende cok merak ediyorum. Bende bebis yok umudum yok ama insalllaaaaahhh sende vardir morsevdaaamm:))
Pazartesiye kadar regl olmazsam kuzum yapariz beraber ama bende gec dollenme olma ihtimali yok cunku sadece 1 sefer iliski oldu. Gec yumurtlamis olsam bile spermle birlesme ihtimali malesef ki yok ..@friendly8584Pariskizim
lale_cik hep beraber yapicaz pazartesi canim sende katil bize gec döllenme falan olabilir
Hepimize hayirli olsun o zamanPariskizim
Nonipo
Evet canlar kopmak yok bu topikte devam aralik bitince adi anlamsiz olucakti simdiden degismesini rica ettim Mune hanimda yapti sagolsun![]()
ozamandan bu zamana istinaden söylüyorum varsa eğer kanda belli olmazmıydı canım merak ettimKu
Kuzum 10 kasimda iliski oldu 11 kasimda tahminen yumurtladim
eğer bende olmazsam ki hiç hiç sanmıyorum bişey çıkmaz regl olurum kesin ama olmazsam şayet bende size katılayım :)@friendly8584Pariskizim
lale_cik hep beraber yapicaz pazartesi canim sende katil bize gec döllenme falan olabilir
Pariskizim
Bende testimi aldım aksam testimi belirtilerim hice yakın olsada bakalım sonuc ne cikacak hakkımızda hayirlisi
Hic belli olmaz canim Rabbim ol desin yeter ki olmazsin insaAllah ve pozitif çıkarPazartesiye kadar regl olmazsam kuzum yapariz beraber ama bende gec dollenme olma ihtimali yok cunku sadece 1 sefer iliski oldu. Gec yumurtlamis olsam bile spermle birlesme ihtimali malesef ki yok ..
değerin kaç canımArkadaşlar lütfrn cevap verir misiniz? Benim gibi değerleri düşük olup normal gebelik geçiren oldu mu? Lütfen![]()
insaAllah canım hep beraber kalanlar olarak güzel haberlerimiz olucak hamile listesine transfer olcaz insaAllah bende haziranda üye olmuştum o zamandir nasip olmadi daha
insaAllah bebis vardir canım katil tabiki güzel haberler olsuneğer bende olmazsam ki hiç hiç sanmıyorum bişey çıkmaz regl olurum kesin ama olmazsam şayet bende size katılayım :)
Kızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
Canım dün adet tarihimdi. Dün hcg 5.1. Bugün ise 14. Doktor net bir şey diyemem şu an dedideğerin kaç canım
Bata kaç gün var? Çok erken denk gelmişsin ondan sana düşük geliyor değerler yoksa her hamiş 1 den başlayıp her değeri görür Yani test yaptığımız anı yakalarız sadece sıkıntı etme sürekli test yaptırma bi 4-5 gün daha geçsin benim ilk değerim bata 2 kala 29 du. Öğrenmeden 4 gün önce öğrenseydim seninki gibi 5 çıkacaktı.Gayette sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür sakin ol haftaya kesinleşirCanım dün adet tarihimdi. Dün hcg 5.1. Bugün ise 14. Doktor net bir şey diyemem şu an dedi