• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah bağışlasın meleğini. Benim eşim daha doğmadan 2.planı yapıyor. Sanki kendi doğurup bakacak. Ben de 2. İstemiyorum. Doğumdan sonra yine başlayacak surat asmalar :KK43:

Ikisini pespese yapanlardan suana kadar hic sikayet duymadim canim.. basta korku olsada sonradan kimse pisman olmuyo iyikide ikisi birden buyudu diyolar..

benim eşimde hamilelikten sonra ve özellikle doğumdan sonra ikinciyi de hemen yapalım, sonra 3. yapalım hatta 4leyelim falan diyor.halbuki 5 sene çocuk yapmamıştık. birden çocuk meraklısı olduk, aslında güzel bişey ama beni düşündürüyor:KK17:

ben de etrafımdaki insanlara baktığımda çoğu ardarda yap arayı açma diyor. işyerinde arkadaşlara baktığımda araya uzun zaman sokanlar bir daha ikinciyi yapmamış, daha da yapmıyor. zaten yaş 30 a gelmiş... pffff

Keşke biri de benim sorumu yanıtlasa=(((

Canim bence sen su an daha yumurtlama doneminde olabilirsin. Cunku batina daha cok var. Bence bu birkac gunu degerlendirin. Bazen yumurtlama doneminde bende de kahverengi lekelenme oluyor ama cok az miktarda. Bu normal bir durummus. Ama sendeki miktari coksa bir doktora gorun derim tabii.

benim eşimde hamilelikten sonra ve özellikle doğumdan sonra ikinciyi de hemen yapalım, sonra 3. yapalım hatta 4leyelim falan diyor.halbuki 5 sene çocuk yapmamıştık. birden çocuk meraklısı olduk, aslında güzel bişey ama beni düşündürüyor:KK17:

ben de etrafımdaki insanlara baktığımda çoğu ardarda yap arayı açma diyor. işyerinde arkadaşlara baktığımda araya uzun zaman sokanlar bir daha ikinciyi yapmamış, daha da yapmıyor. zaten yaş 30 a gelmiş... pffff
Benim yaşım 33. Ben 1 tane olsun herşeyine yetebileyim istiyorum. 2 tane olursa eşit imkanları sağlayamam.

gecen bn de de oldu dr a sordum yumurtlama dönemi falan mı dedim yok normal dedi.
Canim bence sen su an daha yumurtlama doneminde olabilirsin. Cunku batina daha cok var. Bence bu birkac gunu degerlendirin. Bazen yumurtlama doneminde bende de kahverengi lekelenme oluyor ama cok az miktarda. Bu normal bir durummus. Ama sendeki miktari coksa bir doktora gorun derim tabii.
Teşekkürlerr..Hafif kahverengiydi.Değerlendirdik inş bakalımmm=))

günaydın kızlar friendly8584 pariskizim morsevdam5 nasılsınız ne durumdasınız ben bugün sabah işe gelirken test alacaktım bir tanıdığı gördüm beraber yürüdük sonra benim eczaneye geçmem lazım dedim bende geçecem dedi bende ne diyeceğimi şaşırdım boğazım için ilaç alacaktım dedim ve test alamadan çıktım sinir oldum sonra düşündüm belki böylesi hayırlıdır dedim zaten canım sıkkın bide negatif görüp kendimi harap etmem en azından :KK43:

Kızlar benden kahverengi çok az bi akıntı geldi, bat yarın, karnımda bi tuhaf ağrı var kaç gündür. Gebe olduğunu öğrenmeden önce böyle bişey yaşayanınız oldu mu, yerleşme filan mı acaba korkmaya başladım :110:

günaydın kızlar friendly8584 pariskizim morsevdam5 nasılsınız ne durumdasınız ben bugün sabah işe gelirken test alacaktım bir tanıdığı gördüm beraber yürüdük sonra benim eczaneye geçmem lazım dedim bende geçecem dedi bende ne diyeceğimi şaşırdım boğazım için ilaç alacaktım dedim ve test alamadan çıktım sinir oldum sonra düşündüm belki böylesi hayırlıdır dedim zaten canım sıkkın bide negatif görüp kendimi harap etmem en azından :KK43:

Her iste bir hayir vardir canim. Daha dogru zaman degilmis demek ki. İnsallah cift cizgiyi yakalarsin bu ay.

Canım boşver bekle birazdaha benim bat yarın ama öncesinde kahve olurdu o bile yok arada kasıkta sızlama ve göğüslerim şiş bakalım hayırlısı

günaydın güzel anne adayları:halay:
nasılsınz bügün?
bebek planlayanların folik asit kullanması gerektiğini hatrladım bugün. en az 3 ay önceden başlatıyorlar. ama folik asidi devlet karşılamıyormuş. bu sebeple kendim araştrdm. folibol ve folic plus arasnda kaldım. folic plusda d vitamini ve kalsiyum da var. zaten güneş göremiyorum bütün gün sınıftaym. bari folic plus alaym dedim. d vitamini eksikliğinde hamile kalmak zorlaşıyor zaten hem takviye olur. bugün çıktğmda alacağm fiyatını da yazarım buraya:KK25:

olsun daha iyi canım varsa da geç öğrenmen daha iyi, bhcg değerini bekle,keseyi bekle, kalp atışını bekle derken zor olur.

Kızlar benden kahverengi çok az bi akıntı geldi, bat yarın, karnımda bi tuhaf ağrı var kaç gündür. Gebe olduğunu öğrenmeden önce böyle bişey yaşayanınız oldu mu, yerleşme filan mı acaba korkmaya başladım :110:
canım ben bu işaretlere inanmayı bıraktım. gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı :kızgın: adetlerin düzenliyse bi test yap istersen bat yarnmş varsa silik de olsa çıkablr

Back
X