- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 31
Kapıda nakıt odemesı yyok dıye bılıyorum canımEvidea canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapıda nakıt odemesı yyok dıye bılıyorum canımEvidea canim
Eğer 1 yıldır deniyorsan erken değil başla ne tedavi veriyorsa yaşla alakası yok bunun canım. Bebiş istiyosun sonuçtaPariskizim
friendlyfriendly
Canlar benim 1 sene oldu 7sinde doktora gidicem hala olmadim ama yoksa egerden düşünerek soruyorum bana klomen verirmi doktor ya da sizce gereklimi şimdiden bekliyim mi birkac ay daha yasim 24
Hadi inşallah müjdeli haberi alalım sendencgdmkrks Canım 32.gundeyim gecikme var yok diyemem düzensiz çünkü
Bat ne zaman :) ? Desene bu ay beraber çalışcaz aynı günlerdeklomende 3.günüm canımm![]()

Canim dr kontrolunde olmadan mi kullanacaksin? kist yapma ihtimali yumurtanin asiri buyumesi gibi durumlari var mutlaka ultrason kontroluyle kullanmani oneririm. Dr. bana 5.gun baslatmisti yum buyuyuncede catlatma ignesi vurarak iliski zamani vermistiValla fena yoğunum bu aralar 3. Gün alıp içicem ben 5 gün sonra denemelere devam. Eylül ayında dr kontrolünde içmiştim klomeni aynısını yapıcam aralıkta
Benide eklememişsinBat kac canim ekliyim senide
1 sene olduysa kullanabilirsin. Tabi bunun en dogru cevabi dr.da. Bizim soyleyeceklerimiz dogru olmaz. Cunku klomen masum bi ilac degil ama benim açimdan soyle bi gercek var bir yil gebe kalamayinca klomen kullandim ve hamile kaldim. Kurtajdan sonra uc ay hamile kalamadim ve klomen kulandigimda yine hamileydim. Bundan dolayi klomenin ettkisine inaniyorum. Son kurtajdan sonra esim tedavi gordu o yuzden esimin tedavisinden sonra klomenle bi kez daha denemek istiyorum.Pariskizim
friendlyfriendly
Canlar benim 1 sene oldu 7sinde doktora gidicem hala olmadim ama yoksa egerden düşünerek soruyorum bana klomen verirmi doktor ya da sizce gereklimi şimdiden bekliyim mi birkac ay daha yasim 24
kızlar bilen yokmu yaaaslm kızlar bişey sorcam 2 gündür namaz kılarken secde yaparken sağ kasığımda sanki bişey var doluluk hissi gibi ne olabilir
Hiç sorma kafamda bin tan soru var hepsinin cevabını arıyorumSen taktın yumurtlamaya :)))![]()

Canım düşük olmaması için ilk haftalardan bir hap veriliyor doktoruna sor Bu arada klomen kullandığın ay iğne kullandın mi? Yumurtan Çaylatığını nasıl anladın? Kaç gün ilişki olduCanim o oyuna kac defa geldim ben. Gogus mesela cok onemli beirtiydi benim icin bu ay goguslerime el degmiyodu ama adet oldum. Zaten 10 gunluk dollenmeden belirti beklemek sacmalik hata bende.. Bende uzulmuyorum vesilem ne bilmiyorum. Klomen kullanip kullanmamakta kararsizim bu ay. Ikinci gebelikten sonra 1 yil hamile kalamayinca klomen kullandim ve hamile kaldim. Kurtajdan sonra 3 ay hamile kalamayinca ikinci kez klomen kulandim ve yine hamile kaldim. Sonuc degismedi hepsi kurtaj.. Simdi endise ediyorum klomen kulanipta düsük yaparsam diye. Daha onceki Dr.uma sordum klomen düsüğe sebep olurmu diye güldü yook dedi ama emin olamiyorum. Internette arastirdim klomenin azda olsa düsüge sebep oldugu gibi yazilar var. o yuzden cok kararsizim. cumartesi dr.a sorucam klomen dusuge sebep mi diye.
morsevdam canım benim bi tanığımın 15 ay bebeği olmadı en sonunda aman olursa olur dedi üstüne düşmedi 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi
kızlar bilen yokmu yaaa
bende ağrı yok ama sanki orda bişey var hissediyorum kistmi acaba ya birde bazen alta doğru bi ağrı varBende bunu merak ediyorum benimde solda var kendime dogru cekince hafif bi agri orda bisey var hissi sol tarafimda yumurtam vardi catladi cunku yumurta aki akintisini görmüştüm ama bu agri beni dusunduruyor catlamadi da acaba kist oldu mu diye
Yanlis alintilama oldu
bende ağrı yok ama sanki orda bişey var hissediyorum kistmi acaba ya birde bazen alta doğru bi ağrı var
Kızlar klomen ne için kullanılıyor?
senin sat kaç canım