2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok gecmis olsun canim valla portakal greyfurt kivi hem yiyorum hem sularini iciyorum migrende var bende isin kotusu tuttumu daha beter oluyorum cigerleri usutmusum fena halde rahatlatmak icin sey yapiyorum vicks vardir mentollu krem annem cocukken cok kullanirdi bende gogsume sirtima surup havlu koyuyorum yatarkende ayaklarima surup corap geciriyorum ilac kadar olmasada rahatlatiyo tavsiye ederim zarari yokmus netten baktim bende hayirlisi olsun bizim icin insallah
3vet canm fazla solumadkca zarari yok bitek gogsune fazla surmemeye calis deri emiyor cnku. akcigerler hassas zarar vermesin.
Bi de migren mi var allah yardmcin olsn :(

michie michie sana bişey sormak isterim.
senin açtığın forumuda takip ediyorumda... ben 1,5 sene önce Kalp atışı olmadığı için Kürtaj oldum.
1,5 senedir korunuyorduk. Biraz travmatik oldu benim için gebelik konusu korkudan 1,5 sene korundum.
Şimdi ekimden beri korunmuyoruz. Dr. lar çok rahat yapılan tüm testlerim normal. Ama eşime hiç sperm testi yaptırmadık.
Hoş o kadar dr. gittim onlarda istemediler. bir dr sordum bu konuyu suan çok erken diyor. 2 düşük yapmıssın daha (birde kimyasal gebelik var) Ben bazen bu konuya takılıyorum genetik bir sıkıntı olur mu? onları yaptırsak mı?
Yoksa şimdiki gibi deneyip deneyip başımıza gelene göre hareket mi etsek?

3vet canm fazla solumadkca zarari yok bitek gogsune fazla surmemeye calis deri emiyor cnku. akcigerler hassas zarar vermesin.
Bi de migren mi var allah yardmcin olsn :KK43:
Sorma canim sagol ilk kez ilacsiz atlatmaya calisiyorum insallah dayanabilirim :( Allah tan evdeyimde dinleniyorum bol bol sende dinlen en onemli kismi dinlenmekmis

michie michie sana bişey sormak isterim.
senin açtığın forumuda takip ediyorumda... ben 1,5 sene önce Kalp atışı olmadığı için Kürtaj oldum.
1,5 senedir korunuyorduk. Biraz travmatik oldu benim için gebelik konusu korkudan 1,5 sene korundum.
Şimdi ekimden beri korunmuyoruz. Dr. lar çok rahat yapılan tüm testlerim normal. Ama eşime hiç sperm testi yaptırmadık.
Hoş o kadar dr. gittim onlarda istemediler. bir dr sordum bu konuyu suan çok erken diyor. 2 düşük yapmıssın daha (birde kimyasal gebelik var) Ben bazen bu konuya takılıyorum genetik bir sıkıntı olur mu? onları yaptırsak mı?
Yoksa şimdiki gibi deneyip deneyip başımıza gelene göre hareket mi etsek?
merhaba canim farketmez buraya da soeabilirsn. Ama aklina gelrse oraya da yaz baslik yukarilara cksn ki diger arkadaslar da gorsun faydalansin

Benm kisisel fikrim genetik testlere gerek olmayabilecgi yonunde. Genetik yani kromozomal sorunlarda dollenme bile gerceklesmiyor ki gerceklesse bile gunler icnde embriyo hayatini kaybediyor.yani genetik sorunu olan kisilern cocuklari engelli olmaktan daha ziyade cocuklari olmuyor. Senin olmus, ne yazik ki kalbi durmus melek olmus ama dollenme gerceklesms kesesi olusmus. Dolayisiyla genetk bir sorun olacagi hc aklima gelmez. Kinyasal gebelik gecrmeni de negatife yorma bu da vucudunun hamile kalabldgne isaret.1.5 yil korunmakla iyi yapmssn dedgn gbi travmatk olacakti hemen girissen o hamilelignden de bisey anlayamayacak tadini cikaramayacaktn. Ekim kasim ve bu ay daha belli bile degl 2 ay olmus uzulme daha erken insallah 2017 senin icn guzel bir yil olacak :KK200:

Evet canım yumurta büyüyüp gelişmiyor normal yolla tembel kendileri çatlayacak boyuta gelmiyor kendi kendine
ilk gebeliğinde böyle problem varmıydı canım
ne zaman sonra olmuyor diye doktora gittin
çok soruyorum canım kusura bakma bende de eğer anormal bi durum varsa doktora gideyim
birde canım yumurtlama günlerinde uzayan akıntın oluyormu ilaç kullanmadığın zamanlarda

Allah razi olsun canım. Evet pek masum ilaçlar değil zaten bu ay ilaç kullanmadan sadece incir yaparım büyürse büyümezse artık yapacak birşey yok diyordum doktor da böyle deyince iğne vurulmadan çatlamaz diye denemeye de korkar oldum bilmiyorum ya kafam çok karıştı bir mesaj atayım tekrar da bakayım ne diyecek
Selam canım, İncir ve havuç kürünü birlikte mi yapıyorsun? ben 8 gündür soğan kürü yapıyorum arkasından incir ve havuç kürü yapıcam. Benim üç aşılama oldu malesef rahim filmi 3 cü denemeden sonra kontrol etti ve tıkalı imiş. 3 ocakta daha kapsamlı rahim filmi çekilecek ve orada kanallar açılacak. o nedenle bitkisel kürleri yapıyorum belki işe yarar.

ilk gebeliğinde böyle problem varmıydı canım
ne zaman sonra olmuyor diye doktora gittin
çok soruyorum canım kusura bakma bende de eğer anormal bi durum varsa doktora gideyim
birde canım yumurtlama günlerinde uzayan akıntın oluyormu ilaç kullanmadığın zamanlarda
İlk gebelik boş gebelik ti canım kürtaj oldum. Sonra oglum için 6aydan fazla normal bekledik olmadı incir kürü denedim aynı ay 12. Gün doktora tekrar gittim yumurta büyümüş dedi iğne vuruldum hamile kaldım Şükür oglum oldu adet düzensizliği çok fazla zaten bir ay diğerini tuttuğu hiç yok yumurta büyümesi çatlaması falan hep ilaçla hissettim akıntı falan hiç olmuyor çok kötü karın ağrısı çekiyorum her ay rahim zorlanıyor iki aydır ilaçla kasık ağrısı nedir tanıştım yumurta oluşuyor ama büyümüyor bende. Olur mu öyle şey birbirimize danışmak konuşmak için buradayız ne istersen sor tabi ama olmaz merak etme

sıkma tatlım canını bata kadar umut var demektir
batın geçene kadar da hiç bişey yaptırma canım
Bilmiyorum su testleri yapmaynca iyiyimde testleri yapinca kafa gidiyr bnde iyice ya bitek beta hcgden mi anladiyo millet farkli testlerdede gebelik ihtimali anlasiliyo dyo bnm sadece beta bakmislar bn anlamyrm zatn cins bi doktr adet gunu olursun 3 gun kalms net yok dedi hic umut baglama bosu bosuna olsa cikardi bu saatten sonra degismez dyor

Canım benim de boş gebelik vardı sonrası kürtaj bir yıl sonra oğluma hamile kaldım ama altı ay normal denedik olmadı çatlatma iğnesi vuruldum incir kürü yapıp 12. Gün gitmiştim yumurta gelişmiş deyip iğne vurulmuştum o ay hamile kalmıştım. Şimdi yine 11aydır deniyoruz olmuyor normal yumurta tembelliği var büyümüyor çatlamıyor iki aydır ilaç artı iğne vuruluyorum tekrar mesaj atacağım ama bilmiyorum ya adet olduğuma bu kadar üzülmedim iki ay bekleyelim dediği kadar:KK43:

benimde yumurta tembelliğim var malesef :( canım doktorundan memnunsan tekrar bi görüş. ya da başka bi doktora gidip durumunu anlat sonuçta farklı bi çözümü vardır araştırmak lazım.

merhaba canim farketmez buraya da soeabilirsn. Ama aklina gelrse oraya da yaz baslik yukarilara cksn ki diger arkadaslar da gorsun faydalansin

Benm kisisel fikrim genetik testlere gerek olmayabilecgi yonunde. Genetik yani kromozomal sorunlarda dollenme bile gerceklesmiyor ki gerceklesse bile gunler icnde embriyo hayatini kaybediyor.yani genetik sorunu olan kisilern cocuklari engelli olmaktan daha ziyade cocuklari olmuyor. Senin olmus, ne yazik ki kalbi durmus melek olmus ama dollenme gerceklesms kesesi olusmus. Dolayisiyla genetk bir sorun olacagi hc aklima gelmez. Kinyasal gebelik gecrmeni de negatife yorma bu da vucudunun hamile kalabldgne isaret.1.5 yil korunmakla iyi yapmssn dedgn gbi travmatk olacakti hemen girissen o hamilelignden de bisey anlayamayacak tadini cikaramayacaktn. Ekim kasim ve bu ay daha belli bile degl 2 ay olmus uzulme daha erken insallah 2017 senin icn guzel bir yil olacak :KK200:

Çok sağol canım benim. Genel olarak Dr. verdiği hava cok rahatlar acaba dedim.
İnşallah cümlemiz yeni yılda isteklerimize kavuşuruz...

Bilmiyorum su testleri yapmaynca iyiyimde testleri yapinca kafa gidiyr bnde iyice ya bitek beta hcgden mi anladiyo millet farkli testlerdede gebelik ihtimali anlasiliyo dyo bnm sadece beta bakmislar bn anlamyrm zatn cins bi doktr adet gunu olursun 3 gun kalms net yok dedi hic umut baglama bosu bosuna olsa cikardi bu saatten sonra degismez dyor
saçmalığa bak regl günü kanda negatif çıkan sonra pozitif olan bi sürü insanın yazılarını okuduk burda belki geç döllenme olmuştur belli mi olur
bizim yaptığımız hata çok tez canlıyız ya bat geçmeden olağan haline bırakmamız gerekiyor
mantığım devreye girince böyle düşünüyorum
ama regl yaklaşınca duygusallık tavan yapıyor bir an önce öğrenme hevesine giriyoruz sonrası hayal kırıklığı olarak kalıyor işte :işsiz:

benimde yumurta tembelliğim var malesef :KK43: canım doktorundan memnunsan tekrar bi görüş. ya da başka bi doktora gidip durumunu anlat sonuçta farklı bi çözümü vardır araştırmak lazım.
Tekrar mesaj attim öyle mesai saatiydi döner diye ümit ediyorum. Memnunum inşallah eşim de gidelim istersen dedi de ne için bekliyoruz onu öğrenelim ona göre dedim belki ilacın bünyeye daha fazla zarar vermesini istemiyordur bakayım daha sakini m ama vardır bir hayır ne diyeyim. Oruçlar im vardı onları tutarım belki biraz spor birkaç kilo veririm belki hayırlısı böyle olur ne diyeyim.

İlk gebelik boş gebelik ti canım kürtaj oldum. Sonra oglum için 6aydan fazla normal bekledik olmadı incir kürü denedim aynı ay 12. Gün doktora tekrar gittim yumurta büyümüş dedi iğne vuruldum hamile kaldım Şükür oglum oldu adet düzensizliği çok fazla zaten bir ay diğerini tuttuğu hiç yok yumurta büyümesi çatlaması falan hep ilaçla hissettim akıntı falan hiç olmuyor çok kötü karın ağrısı çekiyorum her ay rahim zorlanıyor iki aydır ilaçla kasık ağrısı nedir tanıştım yumurta oluşuyor ama büyümüyor bende. Olur mu öyle şey birbirimize danışmak konuşmak için buradayız ne istersen sor tabi ama olmaz merak etme
geçmiş olsun canım allahım özletmeden nasip etsin bebeğini sana
allahın mucizesi çok iki ay doktoruna uyup iğne ilaç vs kullanma incir havuç gibi şeyler tüket yumurtlama günlerini takip et belli mi olur nasip herşey

Selam canım, İncir ve havuç kürünü birlikte mi yapıyorsun? ben 8 gündür soğan kürü yapıyorum arkasından incir ve havuç kürü yapıcam. Benim üç aşılama oldu malesef rahim filmi 3 cü denemeden sonra kontrol etti ve tıkalı imiş. 3 ocakta daha kapsamlı rahim filmi çekilecek ve orada kanallar açılacak. o nedenle bitkisel kürleri yapıyorum belki işe yarar.
Ben sadece incir yaptım canım bildiğim kadarıyla havuç eklenince çatlamasına yardımcı olmak için incir yaptım hatta 21 gün olacak sonra 7 gün ara sonra yine 21 gün yapmayı deneyecektim adetin 12. Günü doktora gittim başka sebeple ama o güne denk getirmek istedim gelişiyor mu görmek için yumurtalar çok iyi dedi iğne verdi şükür hamile olmuştum inşallah sana da vesile olur

geçmiş olsun canım allahım özletmeden nasip etsin bebeğini sana
allahın mucizesi çok iki ay doktoruna uyup iğne ilaç vs kullanma incir havuç gibi şeyler tüket yumurtlama günlerini takip et belli mi olur nasip herşey
Allah razi olsun canım. İnşallah nasip. İsteyen herkese nasip olur inşallah. Ol dese olmayacak şey yok. Amenna.

Back
X