2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bugün yumurtlama günüm bitiyo. Eşim sabah karakol görevine gitti ,bir hafta sonra gelecek. Bir hafta yalnızım yani :KK43: çok üzülmüştüm ama şükür ki yumurtlama dönemine denk gelmedi. Eşim geldikten sonra zaten kan testi yaptrcam bu aylık çalışma bu kadarmış dün geceye kadar hergün ilişki oldu gün aşırı vs uğraşmadım. İnşallah işe yarar. Tutsun diye belimde yastıkla uyudum. Belimi sapıtmışım :)) bel ağrısı çekiyorum şimdi. Aah ah. Allah hayırlısı neyse onu versin.
Insallah Rabbim senden kocamn Hamileyim yazisini bize gostermeni nasip etsn bitanmm

Ayy canım valla hiç anlamadım senin durumu ben doktora gittin çip ne diyor acaba testleri de söyle silik çıktı diye
Doktorlarin bna dedigi adet gecikmesi olmadan yapilan testlerin silik cizgileri yanilticidir falan filsn diyo kustde yok bebekte yok bosum komple onlarida piskolojik cikardm heralde ne bilim

İyi akşamlar kontrolden geldim ikizlik hangi haftada da belli oluyo Ankara hastanesi ikiz dedi büyük doğuma tek dedi sasdim kaldim

Eklentiler

• IMG_20161214_200048_425.webp
    IMG_20161214_200048_425.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 50
İyi akşamlar kontrolden geldim ikizlik hangi haftada da belli oluyo Ankara hastanesi ikiz dedi büyük doğuma tek dedi sasdim kaldim
Canim tek yumurta ikiziyse iki embriyo/iki kalp atisi; cift yumurta ikiziyse de iki kese goruntusunden anlasilir diye biliyorum. Egerki kese gozukmeyecek buyuklukteyse de normalden fazla artan hcg artisindan ikiz tahmini yapilir.

Babies16 Babies16 nasilsin canim bat ne zaman?
Normalde 26 aralikti ama daha 2 gundur girdim dogurgan doneme..yil basini bulcak canim henuz uzayan akintim gelemdi.sadece islak akimtim basladi 1 2 gune gelir ins.tam yil basi gecesi korunmayi birakmistik.simdi bat yilbasi gecesi bakalim ne olcak :) artik 1 sene doldu olcak olsa olurdu diye dusunyrm hsg cekimcem bu ay. sen ne durumdasin

Back
X