2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nisaberatim Nisaberatim canim ben burda yazanlara bide keciboynuzu tozu ceviz i falanda ekledim.bala karstrdim yiyor esim hergun 1 kasik.hepsinin özünü aldim kendim evimdeki balla karstrdim.15 er gram yarim kilo 850 grm bala yetiyormus
Sagol cnm bnm bati bklyrm hastalanim baslicm her sabah 1 kasikmi yedircem cnm bundan bn

Inciri bn kullancmda o esine yaptigini bi ogrensene cnm bnde yapm bu ay
sabah bi soruyum banada her sabah pekmezle elma suyunu içiriyo içmesse kafasına vur içir dedi eşime görenler 3-4 ylıksın diyo göbeğim çıktı hamileyken 57 kg başlarda şimdi 59,5 olmuşum bigün bi hastanede ikiz dedi digeri tek doktor hiç kilolu cocouk dogurdunmu dedi şaştım kaldım eşime sabah akşam sabah aç karna akşam yatmadan 2 saat önce tork karna yiyordu

Nisaberatim Nisaberatim canim ben burda yazanlara bide keciboynuzu tozu ceviz i falanda ekledim.bala karstrdim yiyor esim hergun 1 kasik.hepsinin özünü aldim kendim evimdeki balla karstrdim.15 er gram yarim kilo 850 grm bala yetiyormus
Benim bata 3 gun var kan negatif cikti benm oyuzdn arastrmalardaym cnm 2 saat once kahverengi akintim oldu onun pesine su gibi beyaz ve sarivakinti basladi e testte negatif acaba baska bi durum mu var hic yasadinmi

Benim bata 3 gun var kan negatif cikti benm oyuzdn arastrmalardaym cnm 2 saat once kahverengi akintim oldu onun pesine su gibi beyaz ve sarivakinti basladi e testte negatif acaba baska bi durum mu var hic yasadinmi
Yasamadim canim birazdaha bekle gec dollenme olup yerlesiyorda olabilir

Back
X