- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
Erken dollenmedir belki canim hayirlisi olsun insyok sadece 6 hafta sonra tekrar ikili taramaya geleceksin dediler adete göre 5+2 ultrasyona göre 6+1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken dollenmedir belki canim hayirlisi olsun insyok sadece 6 hafta sonra tekrar ikili taramaya geleceksin dediler adete göre 5+2 ultrasyona göre 6+1
Bazen benden geliyor ama prolaktinim 11 yuksek deil.olabiliyor aradaSıkınca değil yani hatta ondan sonra sıktım bit daha gelmedi
bata 9 gün kala idrarda çıkmıştı kandada çıktıydı hayırlısı olsunda darısı isteyen herkese nasip etsin yuce MevlamErken dollenmedir belki canim hayirlisi olsun ins
InsAllah adet olmazsin hamileliktirKızlar dün adet günümdü olmadım bugün. Sarımtırak bir akıntım var klomenden dolayı midir acaba kullananlar böyle şeyler yaşadınız mi?
Birlikte yapalım ozamanAmin canim yeni yila üç kisi girmeyi nasip etsin rabbim insallah. Ben 25inde test yapmayi dusunuyorum.
Degerin kac suanda canim biliyomusunİyi akşamlar kontrolden geldim ikizlik hangi haftada da belli oluyo Ankara hastanesi ikiz dedi büyük doğuma tek dedi sasdim kaldim
Oo cok belli zaten idrarda okadar erken ciktigina gire tabiki erken dollenmedir yoksa 4 5 gunluk cikmazbata 9 gün kala idrarda çıkmıştı kandada çıktıydı hayırlısı olsunda darısı isteyen herkese nasip etsin yuce Mevlam
beta hgc bakmdılarDegerin kac suanda canim biliyomusun
Allah gönlüne göre versin canım nasip kısmetteşekkür ederim her sabah pekmeze elma suyu sıkıp içiyom görenler 3-4 ylıksın diyo bugunde kontrolde biri başka biri başka deyince tuaflaştım
Piskolojik canim cunku bulaanti icin cook erken..Kızlaaaarrrrr 9 gün kaldııı midem fln bulanıyor normal mi yoksa psikolojik mi
Inciri bn kullancmda o esine yaptigini bi ogrensene cnm bnde yapm bu ayninem bana incir yememi söylemişti eşimede keçi boynuzu tarcın ceviz bal birseyler daha kattı hazırladı verdi kendisi
Sagol cnm bnm bati bklyrm hastalanim baslicm her sabah 1 kasikmi yedircem cnm bundan bnNisaberatim canim ben burda yazanlara bide keciboynuzu tozu ceviz i falanda ekledim.bala karstrdim yiyor esim hergun 1 kasik.hepsinin özünü aldim kendim evimdeki balla karstrdim.15 er gram yarim kilo 850 grm bala yetiyormus
sabah bi soruyum banada her sabah pekmezle elma suyunu içiriyo içmesse kafasına vur içir dedi eşime görenler 3-4 ylıksın diyo göbeğim çıktı hamileyken 57 kg başlarda şimdi 59,5 olmuşum bigün bi hastanede ikiz dedi digeri tek doktor hiç kilolu cocouk dogurdunmu dedi şaştım kaldım eşime sabah akşam sabah aç karna akşam yatmadan 2 saat önce tork karna yiyorduInciri bn kullancmda o esine yaptigini bi ogrensene cnm bnde yapm bu ay
Benim bata 3 gun var kan negatif cikti benm oyuzdn arastrmalardaym cnm 2 saat once kahverengi akintim oldu onun pesine su gibi beyaz ve sarivakinti basladi e testte negatif acaba baska bi durum mu var hic yasadinmiNisaberatim canim ben burda yazanlara bide keciboynuzu tozu ceviz i falanda ekledim.bala karstrdim yiyor esim hergun 1 kasik.hepsinin özünü aldim kendim evimdeki balla karstrdim.15 er gram yarim kilo 850 grm bala yetiyormus
Ben aksam 1 kasik yediryrm farketmez.sabah yemiyoSagol cnm bnm bati bklyrm hastalanim baslicm her sabah 1 kasikmi yedircem cnm bundan bn
bat başlayınca hergün 4-5 tane incir ye kuru incirTmm cnm hbr bklyrm bi arkadasta yazms hepsini yapcm bu ay
Yasamadim canim birazdaha bekle gec dollenme olup yerlesiyorda olabilirBenim bata 3 gun var kan negatif cikti benm oyuzdn arastrmalardaym cnm 2 saat once kahverengi akintim oldu onun pesine su gibi beyaz ve sarivakinti basladi e testte negatif acaba baska bi durum mu var hic yasadinmi