2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım benim 1 yıla yakın korunmuyorum ama çoğu zaman yumurtlama zamanıma denk gelmediğini farkettim tam bilinçli değildim bu konuda.bu ayda cumadan başladım.pazar testi koyu gördüm.pazr gününden itibaren aralıksız devam ettim.bugünde olsa mı acaba diyorum garantiliyim işimi :) :)
Canim bence tam zamaninda iliski olmus. Ovu test vesilen olur insallah 1 yil degilde denemelere yeni basliyomus gibi dusun.

Aynen canım haftasonundan dahil giremedim pek sık adetim bitti şükür kasik agrim var hemn mi yumurtluyorm anlamadim daha calismalara baslayamadik kısmet olmadı rahatm gibi bu ay bakalim kısmette varsa sen nasılsın birde bat 8i 13 ocakta test yapicam niyetim öyle nasip olursa
Bu ay bende daha rahatim diyorum kendi kendime insallah bu sakinligimizi devam ettirebiliriz. 13 ocak ozel bi gun mu senin icin? Bende 25 aralikta test yapmayi dusunuyorum. Adetten sonra hemen yumurtlayanlari duyuyoruz canim olabilir seninde ovu test varsa onunla yoksa akintinla takip et. Calismalara da gunasiri baslayin kuzum.

Bu ay bende daha rahatim diyorum kendi kendime insallah bu sakinligimizi devam ettirebiliriz. 13 ocak ozel bi gun mu senin icin? Bende 25 aralikta test yapmayi dusunuyorum. Adetten sonra hemen yumurtlayanlari duyuyoruz canim olabilir seninde ovu test varsa onunla yoksa akintinla takip et. Calismalara da gunasiri baslayin kuzum.
Tahmini doguma bakinca takvim çıkıyor ya orda 13unde yapinca pozitifi gorebilirsiniz yazıyordu ordan karar kıldım canım yaparm diye insaAllahta gelir bebisim hayirla saglikla
Ovu testm yok akinti ağrı onlarla takip edicem anca canım insaAllah bu ay güzel haberleri alirz Pariskizim Pariskizim da dahil ve diger arkadaşlar ben geciktim sizin teste katilamicam olsun önce sizden alicaz insaAllah güzel haberi sonrada ben katilrm araniza:dua::KK200:

Tahmini doguma bakinca takvim çıkıyor ya orda 13unde yapinca pozitifi gorebilirsiniz yazıyordu ordan karar kıldım canım yaparm diye insaAllahta gelir bebisim hayirla saglikla
Ovu testm yok akinti ağrı onlarla takip edicem anca canım insaAllah bu ay güzel haberleri alirz Pariskizim Pariskizim da dahil ve diger arkadaşlar ben geciktim sizin teste katilamicam olsun önce sizden alicaz insaAllah güzel haberi sonrada ben katilrm araniza:dua::KK200:
Olsun kuzum aramiz yakın insallah 13 ocakta da senden iyi haberi aliriz. Bu ay Pariskizim Pariskizim ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 O Ozlmugr ile batlarimiz yakin hep birlikte mujdeyi vermek nasip olur insallah. Sonrada sen insallah.

Selam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizi :( kurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic :( kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..

günaydın kızlar Bata 3 gün var evde gebelik testi olmadıgı için ovilasyon yapıyım dedim bu şekilde çıktı gebelik olsa koyu olurdu sanırım bu ayda yokkk :(

Eklentiler

• 15571154_10154814854122298_1161373562_n.webp
    15571154_10154814854122298_1161373562_n.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 43
günaydın kızlar Bata 3 gün var evde gebelik testi olmadıgı için ovilasyon yapıyım dedim bu şekilde çıktı gebelik olsa koyu olurdu sanırım bu ayda yokkk :KK43:
Canim ovu testle gebelik ogrenmeye net bisey denemiyor kimi kopkoyu gorup hamile cikiyor kimi silik gorup hamile cikiyor. Bu testi baz alma canim. Imkanin varsa gebelik testi alip yapabilirsin yoksa adetin gecmesini bekle.

Canim ovu testle gebelik ogrenmeye net bisey denemiyor kimi kopkoyu gorup hamile cikiyor kimi silik gorup hamile cikiyor. Bu testi baz alma canim. Imkanin varsa gebelik testi alip yapabilirsin yoksa adetin gecmesini bekle.
Benim de 3 gün kaldı. Hafiften kas ağrısı gibi gerginlik gibi ağrım var alt karın bölgemde umarım bebektendir :/

Selam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizi :KK43: kurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic :KK43: kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..
Gecmisolsun canim ben 4 kayip yasadim 1 düşük 3 kürtaj. Ben ilk kayiptan sonra unv hastanesinde pihtilasma genetik testlerini yaptirdim esimde genetik testi yaptirdi. Ikimizden kan alarak yaptilar sonuclar 2 ayda cikiyor. Sukur temiz cikti bizim. Sadece son kayiptan sonra normal sperm testinden farkli olarak sperm DNA HASAR testi yaptirdik hasar orani yuksek cikti tedaviyle duzeldi bin sukur. Benim kayiplarim kalp atisi olmamasindandi. Sana tavsiyem dr ne kadar ilk kurtaj normal bu desede unv hastanesinde pihtilasma ve genetik testlerinizi yaptirmaniz. Sanirim 3.kayiptan sonra yapiyorlar.

Normalde 26 aralikti ama daha 2 gundur girdim dogurgan doneme..yil basini bulcak canim henuz uzayan akintim gelemdi.sadece islak akimtim basladi 1 2 gune gelir ins.tam yil basi gecesi korunmayi birakmistik.simdi bat yilbasi gecesi bakalim ne olcak :) artik 1 sene doldu olcak olsa olurdu diye dusunyrm hsg cekimcem bu ay. sen ne durumdasin

Seninle Bat aynı canım. Benim geçen Cuma ovulasyon kitinde kırmızıları gördüm.Kısmet beklemedeyim.
İnşallah bu ay mutlu haberi alırız. HSG çektirmiş olman beni umutlandırdı... İnşallah hamile kalırsın...:KK5:

Kızlar size bir şey sorucam. Benim göbek deliğimden aşağı hafif kahverengi bir çizgi belirdi yaklaşık 5 gündür bariz belli oluyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Kızlar size bir şey sorucam. Benim göbek deliğimden aşağı hafif kahverengi bir çizgi belirdi yaklaşık 5 gündür bariz belli oluyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
genelde hamile kalıp bu çizgiye dikkat edenler oluyor ve kahverengi çizgi gördüklerini söylüyorlar... sende daha önce yoksa böyle bir çizgi inşallah hamileliktendir

genelde hamile kalıp bu çizgiye dikkat edenler oluyor ve kahverengi çizgi gördüklerini söylüyorlar... sende daha önce yoksa böyle bir çizgi inşallah hamileliktendir
Hayır böyle belirgin bir çizgi yoktu ama nedense hiç ümitli değilim karnımda ağrıyor garip bir ağrı. Şu 3 gün geçse de belli olsa. Test yapabilirim aslında ama korkuyorum.

Back
X