2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayır böyle belirgin bir çizgi yoktu ama nedense hiç ümitli değilim karnımda ağrıyor garip bir ağrı. Şu 3 gün geçse de belli olsa. Test yapabilirim aslında ama korkuyorum.
benimde bat dündü hala gelen bir şey yok ama kasık ağrım var bende ümitli değilim adete 4 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif çıktı artık yapmam gelmezse belki pazar günü yaparım diyorum. bende çizgiyi hep kontrol ederim ordan biliyorum ama benim normal zamanda bile hafif kahverengi çizgim vardır:KK51:

Selam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizi :KK43: kurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic :KK43: kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..
Canım çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah :110:

Ninem sordum yarım kilo keçiboynuzu pekmezi 100 Gr siyah kuru üzüm 50 Gr arı polen 50 gram arı sutu 50 gram zencefil 50gr zerdecal 5 kaşık bal ayrıca hergun bir avuç kuru üzüm yesin dedi sabah aç karna akşam yatmadan iki saat önce yiyecekmis eskiden damatlarahazirlar onbeş gün yidirirmis

günaydın kızlar biz bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için gidecem çok korkuyorum inşallah bir sorun yoktur sarisinbebek tatlım çok üzüldüm allah sabır versin benimde 4ay önce kaybım var elimizden bişey gelmiyor:KK43:
İnşallah güzel haberle gelirsin ben dün gittim 6+2 crl 6.6 cikti çok sukur haftasına göre çok iyi bende 4 ay önce 16 haftalikdi kaybettim diğer arkadasa geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin haber verirmisin merak ettim

benimde bat dündü hala gelen bir şey yok ama kasık ağrım var bende ümitli değilim adete 4 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif çıktı artık yapmam gelmezse belki pazar günü yaparım diyorum. bende çizgiyi hep kontrol ederim ordan biliyorum ama benim normal zamanda bile hafif kahverengi çizgim vardır:KK51:
Ay inşallah hamilesindir :) Hatta hamileyizdir. Yapıcam sonra da negatif çıkarsa üzüleceğim diye yapmadım hala. Evde yok almak lazım yoksa çoktan yapardım :D Çizgi belirtiyse hamile olabilirim o zaman inşallah Rabbim.

Ah canim ozelde sirf ozel oldugu icin ne yanlislarin uzeri ortuluyor hasta bilmeyince..aritmide 4 cocugun yüzü kesildi sezeryan sirasinda.hepsinin ailesini susuz kalmis icerde kendini cizmis dediler.zavallim hepsi yuttu..kac hasta hastane enfeksiyonu kapti..yarana iyi bakmamissin dediler..herseye bi kiliflari var.bilmeden buladar emin olma bence.cok iyi olsa kendi calistigim yer bize ucretsiz di hersey.kendim orda baktrirdim kendimi.ama ona ramen hic bizaman orda muayene olmadim ben.bikre tahlil yaotim onlar bile abuk subuk cikti yok troidim varmis yok sekerim varmis.sonra kac hastanede tekrar baktirdim hepsi normal cikti.okadar guvenme 1 milyara 2 milyara digum yaptran yerlere. 4 5 milyar aliyorsa neyse
bilmeden diyorsunuz da ben hastanelerde calistm....

He bir de şey aklıma geldi 2 aydır folik asit içiyorum o da yapmış olabilir mi acaba bu kahverengi çizgiyi?

Ninem sordum yarım kilo keçiboynuzu pekmezi 100 Gr siyah kuru üzüm 50 Gr arı polen 50 gram arı sutu 50 gram zencefil 50gr zerdecal 5 kaşık bal ayrıca hergun bir avuç kuru üzüm yesin dedi sabah aç karna akşam yatmadan iki saat önce yiyecekmis eskiden damatlarahazirlar onbeş gün yidirirmis
bunu oluye yedirtsen dirilir zaten:KK45:

günaydın kızlar biz bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için gidecem çok korkuyorum inşallah bir sorun yoktur sarisinbebek tatlım çok üzüldüm allah sabır versin benimde 4ay önce kaybım var elimizden bişey gelmiyor:KK43:
lalecik cok merak ediyorm insallah duyarsn hemen bize yaz cikisnda

canım günaydın.varmı bir haber gelişme ?
Doktor mesaj atmış canım "cuma gel bakalım için rahat etsin ücretsiz de bakarım" demiş ben kist olabilir demiştiniz onu sordum boş yumurta vardı 26 milim iğne günü. Bir de bu ilaçlardan dolayı mi ara veriyoruz dedim bir de üç aydan fazla folik asit içtim bitti şu an elimde yenisi alma gerek mi dedim kadın pes etti gel dedi galiba gitsem mi bilemedim:işsiz: eşimle daha konuşamadık ne yapacağımızı. Çocuk var malum anlıyor karnında bebek var kardeşim mi olacak diyor dün kitapların arasında ultrason kağıdı bulmuş mutfakta ydi m unuttum orada olduğunu ben bile koştu geldi yanıma anne bebeğin resmini buldum diye:(

Selam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizi :KK43: kurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic :KK43: kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..
canım öncelikle çok geçmiş olsun.yaşadıklarını en iyi hissedenlerden biriyim.benimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı.senin gibi bende kontrole gittiğimde öğrendim.eğer ilk kaybınsa araştırmıyorlar.kromozomal bozukluklar yada kan pıhtılaşması neden olur diyorlar.kalbi duran bebeklerin sağlıklı bebekler olmadığını ve anne bedeninin sağlıklı olmayan bebeği yabancı bir cisim olarak gördüğünü ve vücuttan atmaya çalıştığını söylemişti benim doktorum.Allah yardımcın olsun Rabbim aldıklarının yerine yenisini sağlıklısını gönderir inşallah tez vakitte...

Back
X