2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım döllenme ile HCG salgılanıyor ancak yerleşmeyle Annenin önce kanına sonra İdrarına geçiyor.
Yani döllendikten sonra kanda HCG değeri yüksek çıkıyo dedin ki gebe olablrm. Sonra adet oluyosun. Gününde. Bu ne demek oluyo bebek yerleşememiş mi oluyo yani

Yani döllendikten sonra kanda HCG değeri yüksek çıkıyo dedin ki gebe olablrm. Sonra adet oluyosun. Gününde. Bu ne demek oluyo bebek yerleşememiş mi oluyo yani

Öyle görünüyor canım. Buna da Kimyasal Gebelik diyorlar. İşte bi şekilde Gebelik hormonu tespit ediyorsun ama gebelik son bulmuş oluyor. Ben bir kere yaşadım. Yaşadağım ve araştırmalarım böyle olduğunu düşündürüyor.
Şöyleki Adetten 2 gün felan vardı idrar testi yaptırdım silik ikinci çizgi vardı.
Kan testi yaptırdım ogün 19 kusür çıktı kanda.
Dr. çok yeni bir gebelik 2 gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi artışa bakalım Oda adet günüme denk geliyordu o akşama doğru kanamam oldu gittik test yapıldı düşmüştü. Düşük yapıyorsun Kimyasal Gebelik dedi Dr.

ahh canım benim yaaa.bizde de 2 tane ultrason resmi var kendi odasında çekmecesinde saklıyor resimlerini :KK43: ne zor bir durum olduğunu biliyorum canım.ya acaba başka bir doktora daha mı görünsen bilemedim ki kadının hal ve hareketlerini hastaya yaklaşımını sen daha iyi biliyorsun.ama gideceksen de aklına gelen herşeyi sor hatta bir kağıda yaz not al soracaklarını.sonuçta parasını veripte muayene oldun bu güne kadar.en iyisi eşinle konuşup ortak bir karar alman.ikinizin ortaklaşa vereceği karar en doğrusu olacaktır.
Öyle canım ortak karar en doğrusu. Gidelim dedi eşim hatta izin alayim bende geleyim dedi. Benim merak ettiğim ilaçlar için mi ara diyor doğal olmadığını biliyor çünkü hem kasık ağrısı var hala inşallah kist falan değildir o boş yumurta çatlamış mi ona da baksın istiyorum. Zaten bu ay klomen kullanmak istemiyordum geçen ay da öyleydi biliyorsun kist olabilir diye incire başlamamıştım bu ay incir yapıp gidecektim büyürse buyur büyümezse kısmet diye. Bakalım ne diyecek eşim de dedi başka doktora gidelim istersen içine sinmiyorsa erkek doktorlar var birkaç tane çok iyi diyorlar onlara da gitmek istemiyorm pek kadın doktor önerisi duymadım burada foruma da başlık yazdım cevap veren olmadı sanırım devam edeceğiz bununla mecburen hayırlısı diyorum bakalım

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle isteyenlere Allah nasip etsin, hamilelerin de kucağına almasını nasip etsin .
Bir şeyi merak ediyorum ben doktora gittim,kan tahlili yaptı 830 çıktı değer.10 gün sonra gel kalp atışına bakarız dedi.Yani hiç keseyi falan görmedik.Bu da ben de evham yaptı biraz.

Kendimde takip ettiğim şeyleri yazıyosn sende varya :) nette okumuştum o çizgi gebelikte oluyomuş. Ama olmayadabilir. İnşallah bu işaretler bebişi gösteriyodur canm test ne zaman
Sagol canim inşallah. 28. gunum bugun. 3 gun var bugunle birlikte eve gidince bir test yapmayi planlıyorum cikmaz ama bir ümit iste.

Kizlar dr a gittim klomen ictim ya gecen ay dr catlatma ignesunden sonra kontrole cagirmadiydi zaten adet oldum.baska dra gittim folilkul duruyo catlamamis dedi.klomenden olabilr dedi adetin 14.gununden itibaren sogan suyu ic dedi progestan verdi .tahlil de istemedi

Soğan suyu içeceksen o ne demeye doktormuş ki soğan suyu mu atarmış sadece

Kızlar negatif maalesef Bat 2 gün geçmişti.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 59
Öyle görünüyor canım. Buna da Kimyasal Gebelik diyorlar. İşte bi şekilde Gebelik hormonu tespit ediyorsun ama gebelik son bulmuş oluyor. Ben bir kere yaşadım. Yaşadağım ve araştırmalarım böyle olduğunu düşündürüyor.
Şöyleki Adetten 2 gün felan vardı idrar testi yaptırdım silik ikinci çizgi vardı.
Kan testi yaptırdım ogün 19 kusür çıktı kanda.
Dr. çok yeni bir gebelik 2 gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi artışa bakalım Oda adet günüme denk geliyordu o akşama doğru kanamam oldu gittik test yapıldı düşmüştü. Düşük yapıyorsun Kimyasal Gebelik dedi Dr.
Ayyy adetten önce test yapmakta sakıncalı desene Allah göstermesin :( batı da bekleyemiyoz meraktan :(

canım iğne vurunduktan sonra çatladıysa hamilelik oluştuysa sorun olur mu diye sormak istedim.hani yumurtlama günümüz belli sayılır iğne olduğumuzdan.

Bende öyle düşünüyorum yumurtanın ne zaman çatladığını bilince diğer günler yapmaya gerek yoktur belki diyorum ama ne olur ne olmaz. Sen gelişi güzel devam et bi zararı olacağını sanmıyorum ama sancılı geçerse ilişkin yapma canım boşuna hem vücudunu hem kafanı yorma

Back
X