- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Niye olsun ki devam et canımadetin 8.10.12(iğne vuruldu).13.14.15.17 değerlendirdik. bugünde 19.günü değerlendirmeye devam etmeliyim bi sorun olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye olsun ki devam et canımadetin 8.10.12(iğne vuruldu).13.14.15.17 değerlendirdik. bugünde 19.günü değerlendirmeye devam etmeliyim bi sorun olur mu
Yani döllendikten sonra kanda HCG değeri yüksek çıkıyo dedin ki gebe olablrm. Sonra adet oluyosun. Gününde. Bu ne demek oluyo bebek yerleşememiş mi oluyo yaniCanım döllenme ile HCG salgılanıyor ancak yerleşmeyle Annenin önce kanına sonra İdrarına geçiyor.
Kizlar cok mutluyum4+3 bugun hem keseyi, hemde bebegi gordum cok mutluyum ya
![]()
Gözünüz aydın olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Kizlar cok mutluyum4+3 bugun hem keseyi, hemde bebegi gordum cok mutluyum ya
![]()
Yani döllendikten sonra kanda HCG değeri yüksek çıkıyo dedin ki gebe olablrm. Sonra adet oluyosun. Gününde. Bu ne demek oluyo bebek yerleşememiş mi oluyo yani
Öyle canım ortak karar en doğrusu. Gidelim dedi eşim hatta izin alayim bende geleyim dedi. Benim merak ettiğim ilaçlar için mi ara diyor doğal olmadığını biliyor çünkü hem kasık ağrısı var hala inşallah kist falan değildir o boş yumurta çatlamış mi ona da baksın istiyorum. Zaten bu ay klomen kullanmak istemiyordum geçen ay da öyleydi biliyorsun kist olabilir diye incire başlamamıştım bu ay incir yapıp gidecektim büyürse buyur büyümezse kısmet diye. Bakalım ne diyecek eşim de dedi başka doktora gidelim istersen içine sinmiyorsa erkek doktorlar var birkaç tane çok iyi diyorlar onlara da gitmek istemiyorm pek kadın doktor önerisi duymadım burada foruma da başlık yazdım cevap veren olmadı sanırım devam edeceğiz bununla mecburen hayırlısı diyorum bakalımahh canım benim yaaa.bizde de 2 tane ultrason resmi var kendi odasında çekmecesinde saklıyor resimlerinine zor bir durum olduğunu biliyorum canım.ya acaba başka bir doktora daha mı görünsen bilemedim ki kadının hal ve hareketlerini hastaya yaklaşımını sen daha iyi biliyorsun.ama gideceksen de aklına gelen herşeyi sor hatta bir kağıda yaz not al soracaklarını.sonuçta parasını veripte muayene oldun bu güne kadar.en iyisi eşinle konuşup ortak bir karar alman.ikinizin ortaklaşa vereceği karar en doğrusu olacaktır.
Ne mutlu sana bize de nasip olur inşallah canım sen de sağlıkla kucağa alırsın inşallahKizlar cok mutluyum4+3 bugun hem keseyi, hemde bebegi gordum cok mutluyum ya
![]()
Sagol canim inşallah. 28. gunum bugun. 3 gun var bugunle birlikte eve gidince bir test yapmayi planlıyorum cikmaz ama bir ümit iste.Kendimde takip ettiğim şeyleri yazıyosn sende varya :) nette okumuştum o çizgi gebelikte oluyomuş. Ama olmayadabilir. İnşallah bu işaretler bebişi gösteriyodur canm test ne zaman
Kizlar dr a gittim klomen ictim ya gecen ay dr catlatma ignesunden sonra kontrole cagirmadiydi zaten adet oldum.baska dra gittim folilkul duruyo catlamamis dedi.klomenden olabilr dedi adetin 14.gununden itibaren sogan suyu ic dedi progestan verdi .tahlil de istemedi
Niye olsun ki devam et canım
4+3 derken canım 4 haftalık mı bebeği nasıl görüyoruz ben sadece keseyi gördüm de merak ettimKizlar cok mutluyum4+3 bugun hem keseyi, hemde bebegi gordum cok mutluyum ya
![]()
Doktor öu soğan suyu iç dediKizlar dr a gittim klomen ictim ya gecen ay dr catlatma ignesunden sonra kontrole cagirmadiydi zaten adet oldum.baska dra gittim folilkul duruyo catlamamis dedi.klomenden olabilr dedi adetin 14.gununden itibaren sogan suyu ic dedi progestan verdi .tahlil de istemedi
Ayyy adetten önce test yapmakta sakıncalı desene Allah göstermesinÖyle görünüyor canım. Buna da Kimyasal Gebelik diyorlar. İşte bi şekilde Gebelik hormonu tespit ediyorsun ama gebelik son bulmuş oluyor. Ben bir kere yaşadım. Yaşadağım ve araştırmalarım böyle olduğunu düşündürüyor.
Şöyleki Adetten 2 gün felan vardı idrar testi yaptırdım silik ikinci çizgi vardı.
Kan testi yaptırdım ogün 19 kusür çıktı kanda.
Dr. çok yeni bir gebelik 2 gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi artışa bakalım Oda adet günüme denk geliyordu o akşama doğru kanamam oldu gittik test yapıldı düşmüştü. Düşük yapıyorsun Kimyasal Gebelik dedi Dr.
Şu testler kalbimiz gibi bembeyaz tertemiz çıkıyo ya deliriyorum. Adetin düzenli midir canım normalde? Değilse doktora git bi istersen.Kızlar negatif maalesef Bat 2 gün geçmişti.
canım iğne vurunduktan sonra çatladıysa hamilelik oluştuysa sorun olur mu diye sormak istedim.hani yumurtlama günümüz belli sayılır iğne olduğumuzdan.