2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haftasonu gecerde pazartesinden cuma olmak bilmez artik. Rahat olmaya calisicam bu ay. Gecen ay surekli agliyodum bu ay takmamaya gayret edicem. Ne kadar umut olursa o kadar yıkım oluyo. Sen nasilsin canim?

evet bende çalışıyorum ondan mı hafta içi zulum gibi... Sabret canım sabret güzel olur herşey inşallahh...

arkadaşlar çatlattma iğnesinn 18. günü bu sonuç doğrudur dimi şaşkınlık içindeyim ben bu ay hiçç umudum yoktuki benim kan testi yaptırmadan inananmam

Maşallah o nasıl bir koyu çizgidir öyle :)
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza inşallah.

Gunde 3 kere aliyorum ikisi uyudugum saatlere denk geliyo bir tanesi gun icinde cok rahatsiz etmiyo ama deneyebilirim. Ilaci ne kadar kullandiktan sonra hamile kaldin canim
İlk verdiğinde 2-3 gün içip bıraktım. Doktor kızdı bana 2 şekilden birini seç mide bulantısı umrumda değil içeceksin dedi. 3.ayda son kez adet gördüm. Folikasit olarak miyositol vermişti. Keseyi gördüğümüz muayenede artık onu bırakabileceğimi ilacın görevini fazlasıyla yerine getirdiğini söyledi. Sonra da ikisini de hiç kullanmadım. Progestanı günde 1 defa alıyordum. Adetin 20.günü başlıyordum

İlk verdiğinde 2-3 gün içip bıraktım. Doktor kızdı bana 2 şekilden birini seç mide bulantısı umrumda değil içeceksin dedi. 3.ayda son kez adet gördüm. Folikasit olarak miyositol vermişti. Keseyi gördüğümüz muayenede artık onu bırakabileceğimi ilacın görevini fazlasıyla yerine getirdiğini söyledi. Sonra da ikisini de hiç kullanmadım. Progestanı günde 1 defa alıyordum. Adetin 20.günü başlıyordum
Bana da 3 kutu verdi adetin 16.gunu basladim bu ay 1.5 aydirda mega folik folikasit kullaniyorum gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay hic belirtim yok suana kadar hos bat 31 aralikta daha

hepinize çok teşekkür ederim kızlar hepiniz için dua ediyorum allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin friendlyfriendly tatlım sende çift rahim mi vardı yanlış hatılamıyosam doktorlar bununla ilgili ne demişlerdi sana
Allah kabul etsin dualarimizi canim. Yok canim bende bi problem yok cok şükür.

Son düzenleme:
canım benimm Allah razı olsun senden hepimiz inşallah artık gülelim burdaki tüm arkadaşlar en tez vakitte inşallah şu mübarek anlarda. akşam yaptırabilcem canım çalışıyroum şuan :)

Çok fazla ileti yazılıyor, sonucu aldıktan sonra senin iletini bulamayabilirim. Beni de etiketle canım sonucunu alınca, meraktan çatlarım yoksa :KK48:

evet bende çalışıyorum ondan mı hafta içi zulum gibi... Sabret canım sabret güzel olur herşey inşallahh...
Calistigimda bi nebze daha hizli geciyodu zaman ama 1.5 aydir evdeyim geciremiyorum gunleri. Belirtilerle ilgili forumlari okumucam bu ay diyorum ama kendimi alamiyorum.

Sabah yemekden hemen önce pekmezi elma suyunu karıştırıp 1 çay bardağı iciyon si yerine mümkün olduğunca kaysı ile üzüm kaynattim onu iciyon sabah yumurta pekmez yoğurt tarhana çorbası zorlada olsada yiyorum öğlen akşam normal günlük yiyecekler
Oyyy iyiymiş en sevmediğim şeyler :)

Şu karışıklığın içinde nerde bulayım :))
@zehra ungmrs gelmucizegel gelmucizegel R rose -MOON@buse smile
Her nasip vaktine esir dedi. Biliyorum dedim. İki ay beklemeyi senin için dedim biraz psikolojik olarak dinlen diye dedi. Belki normal da olur kafana takmazsan dedi bak az önce bir hastam geldi iki ay takip yaptık olmadı ara verelim dediğimiz ay oldu dedi. Biliyorum nasip olduğunu dedim. Yıl başından beri istiyoruz yeni yıl geldi. Biliyorsunuz benim yumurta tembelliğini dedim istiyorsan yine klomen veririm dedi yok istediğim için demiyorum dedim kendiliğinden büyümüyor yeterince. Mesela ilk ay ekimde yani büyüdü ilaçla 24 milim oldu bu kez de çatlamadı o da dedi tekrar senin çatlama problemi de varzaten e dedim o zaman bu ara vermek normal yolla olur anlamına gelecek mi? İstersen kan değerlerine bakalım dedi çünkü soruya verecek cevabı kimse bilmiyor. Fsh,lh,el,tsh,prl bunlar hakkında bilgi m yok ama bakalım istersen sorun olduğunuzannetmiyorum ama dedi verdik kan bakalım öğleden sonra çıkacak hayırlısı. İstersen yinetakip yaparım dedi. Sonuca göre konuşacağız kızlar özetle görüşmemiz

@zehra ungmrs gelmucizegel gelmucizegel R rose -MOON@buse smile
Her nasip vaktine esir dedi. Biliyorum dedim. İki ay beklemeyi senin için dedim biraz psikolojik olarak dinlen diye dedi. Belki normal da olur kafana takmazsan dedi bak az önce bir hastam geldi iki ay takip yaptık olmadı ara verelim dediğimiz ay oldu dedi. Biliyorum nasip olduğunu dedim. Yıl başından beri istiyoruz yeni yıl geldi. Biliyorsunuz benim yumurta tembelliğini dedim istiyorsan yine klomen veririm dedi yok istediğim için demiyorum dedim kendiliğinden büyümüyor yeterince. Mesela ilk ay ekimde yani büyüdü ilaçla 24 milim oldu bu kez de çatlamadı o da dedi tekrar senin çatlama problemi de varzaten e dedim o zaman bu ara vermek normal yolla olur anlamına gelecek mi? İstersen kan değerlerine bakalım dedi çünkü soruya verecek cevabı kimse bilmiyor. Fsh,lh,el,tsh,prl bunlar hakkında bilgi m yok ama bakalım istersen sorun olduğunuzannetmiyorum amasdi verdik kan bakalım öğleden sonra çıkacak hayırlısı. İstersen yinetakip yaparım dedi. Sonuca göre konuşacağız kızlar özetle görüşmemiz

Şiir gibi anlatmışsın ya. Bak gerçekten ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. @SUU bu aydan okadar ümitsizdi ki her konuştğmzda ben sanmıyorum bu ay olmadı olsaydı daha once olurdu tüplerim kapalıdır vs diyodu tiplerinden şüphe ediyordu Allaha şükür ki bugun testi pozitif çıktı kendi ds beklemiyodu. Beklediğin zaman değilde beklemekten vazgeçtiğin zaman gelir hep. Sadece bebekle ilgili değil yani her konuda böyle. O yüzden akışına bırakmak en iyisi vaktin zamanın hâlâ varsa elleriyle bebeği yerleştirerselerde tutmaz örnekleri çok adam tüp bebek yaptırıyo defalarca, olmuyo. Kendi haline bırakıyo ki hamile. Allahım bizede nasip eder inşallah canım. Ama yazdığın şu yazıdan ne kadar duygulu olduğunu hissettim.. Sende haklısın genede bişey diyemiyorum hepimiz aynı durumdayız

Yok canım ne tepki çekecek. Evliliğin ilk ayında acil gitmiştim erkek doktora devlet hastanesiydi bana resmen mal gibi davrandı. Sonra yıl geçti kürtaj için acil hastaneye gittiğimde yine erkek doktor vardı ve o yaptı utanma sıkılma işlerini geçtim erkekler bende kötü his uyandırıyor. Psikolojik yani. Atamıyorum. Bu doktorla 5 yıl oldu yoğunluğu dışında bir şikayetim yok şükür gebzede de kadın olarak bir numara gösteriliyor. Bugün de çok ılımlı konuştu benimle ben kasmıştım kendimi sağ olsun güzel konuştu. Hatta çok bekledim bilsem senin geldiğini bekletmezdim falan dedi şaşırttı:KK66: şimdilik buna devam galiba. Doktora karşı rahatlık en önemlisi nasıl olsa. Sağ ol canım
anladım canım nasıl istersen tabi ki önemli olan senin doktorunda kendini iyi hissediyor olman.inşallah doktorunun da dediği gibi kendiliğinden olur.bu ay bırak herşeyi akışına kendine uğraşacak şeyler bul ne bileyim git ahşap kutular falan al onları boya yada hoşuna giden başka hobiler varsa onlarla ilgilen.kafan rahat olsun ki vücudun da strese girmesin

Allahım inşallah nasip etmiştir bizede. ben aylardır tedavi görüyodum ve sonuç alamıyodum tüplerimin tıkalı olmasndan şüphe ediyodum artık oyüzden canım inşallah akşam olumlu sonuuç alırım kan testinden
İnşallah canım Rabbim önce güzel sonuçlar almanı ve sonra da bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin.Güzel sonuçlarını bize de bildir mutlaka.Bu arada kaçıncı kez iğne oldun ? klomen mi kullandın ?

Back
X