2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bendeki koyu değil canım aynı su gibi renksiz kokusuz iç çamaşırımı ıslatıyor hatta su gibi olduğu için iç çamaşırımdan da hafif üstüme geçiyor
Bende oluyoda köyü bugün kendi doktoruna gittim kontroller burda doğum büyük hastanede dedi dusugum olduğu için haftada bakıyordu bu sefer bir ay sonra gel dedi crl bilen varmı crl 8.5 mm Allah a sukur herşey yolunda gidiyor

Haha canım aynıyız benimde bat bugün lavaboya korka korka gidiyorum. İnşallah ikimizde o kırmızıları 9 ay boyunca görmeyiiizz. :)

Dur kız direk öyle deme :) duan kabul olurmuş düşünsene 9 ay boyunca adet olmazmışsın ama bebiş de olmazmış. Ay Allah muhafaza:)

Şaka maka. Nolcagını bilmiyoz bekleyelim. Belirti vs var mı?

Haftasına göre çok iyi hatta ilerde diyo vitamin ilacımi aliyon diye kızdı yok sadece folik asit onuda siz verdiniz dedim beslenmemi anlattım ha vitamin ha yediklerin dedi sukur çok iyi inşallah benim gibi herkesin mide güzel gider

Eklentiler

• IMG_20161216_163455_721.webp
    IMG_20161216_163455_721.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
KIZLARRR OVULASYON TESTİ ALCM NETTEN AMA KAPIDA ÖDEMELİ BİLDİİĞİNİZ SİTE VARMI COK. Rica ediyorum bildiğiniz site varmı kapıda ödemesi olan
Emre kucuk34 muydu ne kspida odemeli cnm googleye yaz bn ordsn aldm bu ay ismi tam hatrlamiyomda innovita emre kucuk34 yaz mutlaka cikar emremiydi baskamydi bilmym ama yaz cikar

kader kısmet olduğunu bizlerde biliyoruz. doktorları daha realist sanıyordum ben canım. hormon testleri çok önemli fsh,lh,e2,prolaktin,progesteron vb. onlara bakıp yumurta tembelliğinin kaynağını bulması lazım bence. sadece ultrason muayenesi yeterli olmaz ki.

doktor tedaviye ara verse bile sen yine acaba ne yapsam da yumurtaları geliştirsem çatlassam diye birşeyler yapacaksın. kendin ve önemlisi çocuğunun kardeş isteği tetikleyecek bunu. sonra dr kontrolü olmadan yapacağın şeyler sorun olabilir mesela incir yemek prolaktin değerini artıyor benimki 31 sınırda bunu bildiğim için yiyemiyorum. bazı gerçekleri bilmek gerekiyor canım benim.

vee tabiki Allah büyük , rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin dualarımız kabul olsun inşallah :KK66:
Allah razi olsun canım. Konuştum sonuçlar iyi çıkmış şükür. Bir süre gitmeyi düşünmüyorum zaten istersen gel dedi ama biraz düşünmek istiyorum. Belki gelecek ay giderim kısmet. Sağ ol. Evet bugün ilk defa böyle gördüm doktoru yıllar sonra. Vermeyince mabud neylesin mahmut hesabı;)

Kızlar Ankara'da iyi bir kadın doğumcu var mı tanıdığınız? Özel hastane olabilir. Benim kuzenimin gittiği hastanede yenidoğan ünitesi yokmuş. Doktor 37den önce yaparsan devlete sevk ederiz demiş. Epidural yokmuş. Ya ben koskoca başkentte doğru düzgün hastane göremedim.

Dur kız direk öyle deme :) duan kabul olurmuş düşünsene 9 ay boyunca adet olmazmışsın ama bebiş de olmazmış. Ay Allah muhafaza:)

Şaka maka. Nolcagını bilmiyoz bekleyelim. Belirti vs var mı?

Ozaman şöyle diyelim 9 ay boyunca hamile olduğumuz için kırmızılar gelmesin :D
Yok kız her adetten önceki karın ağrılarım göğüs ağrılarım var başkada bişey yok.

İncir ye adet başlayınca birde sarımsaklı çorba hergun
Bu ay adetten sonra bal tarçın çörek otu kürü yaptım, yumurtalar büyüsün diye incir suyu havuç suyu içtim. Ama tarife göre vaktiyle yapmadım mesela 10 yapmak gerekiyorsa birini 4 birini 2 gün yaptım. Sonuçta klomen kullanıyordum nolur nolmaz diye. Korktum yani. Sonra doktor güzel gelişmiş dedi 8inde çatlatma iğnemi oldum. Yumurtlama dönemim bitti bekliyorum haftaya kan tahlili yapcm. Hayırlısı bakalım ama en basından beri umudum yok niye bilmiyorum, geçen ay ki hüsrandan sonra..... Bu adet olduktan sonra bitkisel kürler, civanperçemi hayıt otu aslanpençesi vs vs incir kürü vs vs vs ilaç değilde bunları kullancam oda olmadı bir bilemedin iki ay sonra rahim filmi çektrcem. Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin...

Kızlar Ankara'da iyi bir kadın doğumcu var mı tanıdığınız? Özel hastane olabilir. Benim kuzenimin gittiği hastanede yenidoğan ünitesi yokmuş. Doktor 37den önce yaparsan devlete sevk ederiz demiş. Epidural yokmuş. Ya ben koskoca başkentte doğru düzgün hastane göremedim.
Canım doğal doğumu destekleyen sebahat turan var istersen internetten bir araştır

Söyledim canım kuzenime çok sağol. Kız 13.haftaya geldi doktor bulamadı
Ben geçen hafta birgunde 4 hastane gezdim sabah etlik Zübeyde hanım öğlen Ankara hastanesi akşama doğru büyük doğuma gittim hepsi ayrı birşey dedi bugün kendi ilçedeki doktora gittim dosyayı actirdim çok iyi bayan doktorum

Ben geçen hafta birgunde 4 hastane gezdim sabah etlik Zübeyde hanım öğlen Ankara hastanesi akşama doğru büyük doğuma gittim hepsi ayrı birşey dedi bugün kendi ilçedeki doktora gittim dosyayı actirdim çok iyi bayan doktorum
Canım devlet hastaneleri ile ilgili hiç iyi anımız yok ne yazıkki. Özele gitmesi gerek ama anlamıyorum ordaki özeller de İstanbul'daki gibi değil. Epidural yok, 37den önce doğum yaparsan devlete sevk ederiz, doktor başka hastanede doğum yaptırmayacağını söylemiş. Yani seçme şansı bırakmamış

Ozaman şöyle diyelim 9 ay boyunca hamile olduğumuz için kırmızılar gelmesin :KK70:
Yok kız her adetten önceki karın ağrılarım göğüs ağrılarım var başkada bişey yok.

Bende de pek belirti yok. Ara ara gidip gelen sancı var. Normalde benim adet günü göğsüm patlıcak gibi olurdu şimdi o kadar deil. Bide son 2 aydır adetten 3 gün önce kahverengi lekeler geliyodu. Bugün o geldi kahverengi cok az leke. Son 2 ayı baz alırsam bu lekeye göre pzrts adet olcam. Ama normal döngüm bugün normalde.. Allah bilir tabi. Olmazsam en kötü salı test yaparım. Sen nzamana düşünüyon testi?

Back
X