2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Doktora gitmek zor deil aslında. Cesaretim yok. Ayin 15 inde smear testi ve hormonal tum kan idrar testlerini yaptırdım. Sozde gebeliğe hazirlikti. Hamileymisim. :)) o sonuçlar cuma cikicak. O gune kadar bekliyim dedim.
Seninki ne kadarlik oldu? ?
O zaman kendini toplayınca cesaretin gelince yap canım. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah :dua: benim daha bata 5 gün var, bugün bi öyle denemelik test yaptım pozitif çıktı, kan değerimi bilmiyorum henüz. Ama iki kere hüsrana uğramış biri olarak batımın geçmesini bekledikten sonra gidicem doktora:KK12:

Kızlar 2.çizgi silik çıktı adetim 2 gün gecikti hamile miyim acaba bakar misiniz lutfen

Eklentiler

• 20161224_225744.webp
    20161224_225744.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 74
evet çok şükür hiç kist oluşmadı.bu ay da adetim normal sırf bunu sormak için de ağrı içinde oraya kadar gitmek zor geliyor artı bunun için muayene ücreti ödcm. hastane uzak. sanırım ben bu ay hiç gitmicem :KK43:
Canim kist olma ihtimali yoksa gitmeyebilirsin ama bilmiyorum takip olman iyi olur diye dusunuyorum. Icinden nasil geliyorsa canim nasil kendini daha iyi hissedeceksen. Ne yaparsan yap hayirlisi olsun insallah senin icin.

Kızlar bu ay ki denemelerden sonra sol kasığıma sancı ve sol bacağımda uyuşma var bata daha 14 gün var yumurtlama dün bitti ama sol kasığımda ki batma aralıksız bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmı

Ben regl oldum ama anormal bicimde gogus agrilarim 've sisligim.azalmadi..sebebi ne olabilir.

Back
X