- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Tabiki canım bu aksam yaptimTebrikler arkadaşım. Seninle sat aynı. İdrar testi yaptın mı. Bu değerde çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki canım bu aksam yaptimTebrikler arkadaşım. Seninle sat aynı. İdrar testi yaptın mı. Bu değerde çıkar mı
Dr a sordun mu gecikme sebebini dikkat etmiyorum diyosun ama çok stres yapıyosun birazdaha rahat ol oluruna bırak zor evet ama başka çare yok ve dr a git bence neden gecikiyormuş. Veee bir gün o melek gelip göbüşüne girecek hiççç merak etme sadece zamanı varSagolasin canim ilgilendigin icin.Biz 4 aydir bebek istiyoruz haziranda kurtaj olmak zorunda kalmistim kalp atisi olmadgi icin.3 ay korunun dediler.Uyguladik 3 ay sonra biraktik korunmayi ama korunmayi biraktigimdan beri bir gun bile aksamayan adetim duzensizlesti ilk ay 4 gun sonra 5 gun gecikmeler yasadim o zamnlarda tabi hamileym sanip test yapiyordum snrasnda zaten adet olyrdum.Artik biraktim akisina uzun zamndr dusunmuyorm bile yani iliski gunlerine bile dikkat etmiyorm oyle soyliym.Ama bu ayda 7 gun gecti 8.gunumdeyim hic test yapmadm zaten gecikme yasadgim icin hamile degilim eminim cunku en ufak belirtim yok kasik agrisi oluyor arada ozellikle birden hapsrunca faln ama onlarda normldede olan seyler.Niye adet olmuyorm niye duzenim bozuldu diye cok moralm bozlyor![]()
Testin adı ne canım bu testi arıyordum :)Tabiki canım bu aksam yaptim
Miratech canimTestin adı ne canım bu testi arıyordum :)
Eczanede var dimi çok sağol teşekkür ederimMiratech canim
Birde erken gebelik değil dimi normal testMiratech canim
Eczaneden evet canım çok güzel demi pembis pembisEczanede var dimi çok sağol teşekkür ederim
Normal gebelik testiBirde erken gebelik değil dimi normal test
Ilaki akacak lazım olanını rahim alır zaten canım yalnız hemen kalkma bi 20 dk kadar uzan öyle duş al ben denedim ise yariyorYa kızlar şu spermlerin akmaması için napsak amuda kalksak bile yine akıyo![]()
20 dk yeterli değil mi ben sabahları ilişki olunca 15 dk yatabiliyorum sadece yeterli değil diye düşünmüştümIlaki akacak lazım olanını rahim alır zaten canım yalnız hemen kalkma bi 20 dk kadar uzan öyle duş al ben denedim ise yariyor![]()
Canim artik gercekten akisina biraktim adetimin geciktigini bile programla ogreniyorum baska telaslara kapildim artik ne zamn olursa olur modundayim.Cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var zaten onla ilgilenmekten bisey dusunmek mumkun olmuyor.Benim canimi sikan neden gecikiyorm surekli ne guzel duzenli oluyordm diye sinir olyrum.Bugun bi dr a sordum oda 1 hafta olan gecikmelerin norml oldgnu 10 gun gecikme olmdan problem olmycgni soyledi.Ama iste ben hergun hadi bugun olrum diyorm yine gecikiyorm.Ne zamn olcam dusunceside berbat bisey ya.Dr a sordun mu gecikme sebebini dikkat etmiyorum diyosun ama çok stres yapıyosun birazdaha rahat ol oluruna bırak zor evet ama başka çare yok ve dr a git bence neden gecikiyormuş. Veee bir gün o melek gelip göbüşüne girecek hiççç merak etme sadece zamanı var
Tebrikler Benimkide 85 çıktı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin adet günün gecmismiydi canimŞimdilik bebeğim çok küçük bugün gıda zehirlenmesi ile gittim doktora ilaçlı serumu yemeden önce de bi his içimde test yap dedi yaptım ama o kadar inanmiyordum ki sonucunu tam görmeden çıkıp serumu taktirdim sağolsun eltim birkez daha baktı teste 2 çizgi çıkmış serumu çıkarıp hastaneye nasıl gittik bilmiyorum sonuç beta hcg 38.9 daha yeni tutunmus teyzeleri dua edin de beni birakmasin Allahım her isteyene nasip etsin insallah
Yerleşme kanaması olabilir canım kırmızıya dönmezse korkma allah gönlüne göre versinkızlar bata 1 günüm kaldı kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten.ne dayanılmaz günler oldu son günler.tekrar sorayım size cvp çok alamıyorum çünküakıntıyla gelen kahverengimsi leke yerleşme olabilirmiki.içimde de tuhaf kasılmalar var.düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi umutsuz olsamda
Yok daha var geçen ay düzensiz oldum diye bu ay ya 27 ya 31 regl tarihimdi erken gebelik testi yaptım orda çizgi çıktı birde kan yaptım daha 1 haftalikmis teşekkür ederim insallah bebislerimizi sağlıkla alırız kucağımizaTebrikler Benimkide 85 çıktı allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin adet günün gecmismiydi canim
Inşallah Allah gönlüne göre versin şu erken gebelik testlerinden yap derim.kızlar bata 1 günüm kaldı kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten.ne dayanılmaz günler oldu son günler.tekrar sorayım size cvp çok alamıyorum çünküakıntıyla gelen kahverengimsi leke yerleşme olabilirmiki.içimde de tuhaf kasılmalar var.düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi umutsuz olsamda
amiiiinnn canım hepimizin gönlüne göre versin.erken gebelik testlerinden olumsuz düşünceleri kendime bağladım hep ama içimde inanılmaz şeyler oluyor umarım umarım vardır bişeylerYerleşme kanaması olabilir canım kırmızıya dönmezse korkma allah gönlüne göre versin
canım yaptım erken gebelik testlerinden 2 gün falan oluyor ama negatifti.artık yapmaya korkuyorum.adetim eğerki inşlh geçerse ozaman cesaret ederim ancakInşallah Allah gönlüne göre versin şu erken gebelik testlerinden yap derim.