Teşekkür ediyorum darısı başına canım:)Oglusun hayirli ugurlu olsun canim. Guzel isimmis bu arada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum darısı başına canım:)Oglusun hayirli ugurlu olsun canim. Guzel isimmis bu arada.
Yaaaa harikaaaa vallahiii var süper tebrik ederim darısı vizlere olsunnnKızlarrrrrrrrrrsat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...
Kızlarrrrrrrrrrsat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...
Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım
merhaba tatlım çok yoğunum ya bu aralar şimdilik iyi oğlum cuma günü kontrol var inşallah geçip gitmiştirYaKaMoZz-z um
Nerelerdesin cnm bu aralar girip cikiyrm pek klamiyrm oglusun nasil?
Canm bn bi yontm buldum esimle bnm kaset testlerim pozitif cikiyor ua genelde silik cizgi yani bizde esimle prodiktor early diyen bi test denedik suan daha yum. Donemine bile girmedim bebek yok zatn bakim test ne cikck diye siligi birak golge bile yok ama kasette golge cikiyor bundan sonra gerekirse sadece o testi yapcm bi o bnm isime yarar cnm
Çok iyi maşallah..Beta hcg değerim 360 çıktı, bata 2 gün var. Düşük mü acabasat 30 kasımdı
canim umitlendrmek istemiyorm ama kurtaja giderken kalp atisini duyanlar da oldu 1 hafta daha beklesen ?Canım geçen hafta görülmüştü bu hafta duyulmadı ama
canim gozun aydn gayet guzel bir ikinci cizgin varKızlarrrrrrrrrrsat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...
kacnci haftada keseyi ve kalbi gordunuzcanım biraz daha beklesen bazısının geç duyuluyormuş hemen acele etme
banada dış gebelik şüphesi oldu kese görünmüyodu değerim çok yüksek olmasına ragmen ama sonra göründüler
hic merak etme canim, her gun hem bebisime hem bekleyenlere dua ediyorum firsat buldkca tesbih cekiyorm. Hep aklimdasnz. En yakn surede profil resmindeki patiklere kavusursn insallahSizden bişey istiyorum kızlar,hamile kaldığınızı öğrendignz anda ne kadar mutlu olduğunuzu kendiniz biliyorsnz anne adayları oalrak,bizlere de dua edin bizde anne olalım ❤
gec dollenme ise kanda cikmamasi bile mumkunkızlar bat günüm 25 aralıktı bugün test yaptım negatif ama hiç belirtide yok hamile olma ihtimalim var mı hala![]()
yaa insallah gelmez. Pariscgm korkma o his bende 4 gundur var ama cok sukur adet olmadm daha belki senin de boyle olurAminnn canımm da hiç bi belirtim yoktu biliyosun ama biraz önce bir ağrı girdi kasıklarıma galiba kırmızılar geliyooo![]()
Aynn oyle cnm insallah oglusun gecirmstr hastaligi bitmstr cnmmerhaba tatlım çok yoğunum ya bu aralar şimdilik iyi oğlum cuma günü kontrol var inşallah geçip gitmiştir
hastalığı
kafam öyle rahat ki ya bi kaç ay ara vermek psikolojik olarak öyle rahatladım ki şubat mart gibi başlarım artık allah izin verirse
bi daha kaset testlerden yapmazsın canın testlerin hatası yüzünden çok fena etkileniyoruz bi süre topsrlanamıyoruz
konuyla alakasiz ama kiz sen bi hamile kalsan buralar coşar haAynn oyle cnm insallah oglusun gecirmstr hastaligi bitmstr cnm
kacnci haftada keseyi ve kalbi gordunuz
yanitin icn tesekkur ederm canim.5.haftada kese sonra doktorum 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi 7.haftada kalp canım
Sizden bişey istiyorum kızlar,hamile kaldığınızı öğrendignz anda ne kadar mutlu olduğunuzu kendiniz biliyorsnz anne adayları oalrak,bizlere de dua edin bizde anne olalım ❤