2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlarrrrrrrrrr :halay::halay:sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...
Yaaaa harikaaaa vallahiii var süper tebrik ederim darısı vizlere olsunnn

Kızlarrrrrrrrrr :halay::halay:sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...

Super Hadi gözün aydın canım...Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Kan testinide bekliyoruz...

Hamileanneler ben çok sık acıkıyorum fazla bişey yiyemediğim için siz napıyosunuz ney tok tutuyor Zırt pırt acıkıyorum

Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım

Canım çok geçmiş olsun şimdiden geçen hafta ablamın da bebeğinin kalbi durmuş demişlerdi bebeği aldılar genel anesteziyle 15 dk lık bir işlem, şimdi iyi çok şükür

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z um
Nerelerdesin cnm bu aralar girip cikiyrm pek klamiyrm oglusun nasil?
Canm bn bi yontm buldum esimle bnm kaset testlerim pozitif cikiyor ua genelde silik cizgi yani bizde esimle prodiktor early diyen bi test denedik suan daha yum. Donemine bile girmedim bebek yok zatn bakim test ne cikck diye siligi birak golge bile yok ama kasette golge cikiyor bundan sonra gerekirse sadece o testi yapcm bi o bnm isime yarar cnm
merhaba tatlım çok yoğunum ya bu aralar şimdilik iyi oğlum cuma günü kontrol var inşallah geçip gitmiştir
hastalığı
kafam öyle rahat ki ya bi kaç ay ara vermek psikolojik olarak öyle rahatladım ki şubat mart gibi başlarım artık allah izin verirse
bi daha kaset testlerden yapmazsın canın testlerin hatası yüzünden çok fena etkileniyoruz bi süre topsrlanamıyoruz

Kızlar adet ağrısı yoklayip gidiyor 10 dk adet olacakmis gbi ağrı sonra iyiym baya bir sonra yine geliyo ağrı.. sanırım geliyo kırmızılar :KK43: daha da bata 4 gün var erken olacam sanirm..:KK35:

Sizden bişey istiyorum kızlar,hamile kaldığınızı öğrendignz anda ne kadar mutlu olduğunuzu kendiniz biliyorsnz anne adayları oalrak,bizlere de dua edin bizde anne olalım ❤
hic merak etme canim, her gun hem bebisime hem bekleyenlere dua ediyorum firsat buldkca tesbih cekiyorm. Hep aklimdasnz. En yakn surede profil resmindeki patiklere kavusursn insallah:KK200:

kızlar bat günüm 25 aralıktı bugün test yaptım negatif ama hiç belirtide yok hamile olma ihtimalim var mı hala:110:
gec dollenme ise kanda cikmamasi bile mumkun
2 gunde bir testi tekrarlayn adet olmazsanz 1 hafta sonra kadin doguma gidin, dgerlerinze baklsn

merhaba tatlım çok yoğunum ya bu aralar şimdilik iyi oğlum cuma günü kontrol var inşallah geçip gitmiştir
hastalığı
kafam öyle rahat ki ya bi kaç ay ara vermek psikolojik olarak öyle rahatladım ki şubat mart gibi başlarım artık allah izin verirse
bi daha kaset testlerden yapmazsın canın testlerin hatası yüzünden çok fena etkileniyoruz bi süre topsrlanamıyoruz
Aynn oyle cnm insallah oglusun gecirmstr hastaligi bitmstr cnm

Sizden bişey istiyorum kızlar,hamile kaldığınızı öğrendignz anda ne kadar mutlu olduğunuzu kendiniz biliyorsnz anne adayları oalrak,bizlere de dua edin bizde anne olalım ❤

Ediyorum canım dilimde dua vardır benim rabbim kabul ettikçe hep ediyorum isteyenlere ver ya rabbim diye

Back
X