2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Kesenin şekline gore oyle demiştr doktorun cnm sen onu dnle yat dinlen bikacgun

Kızlar iyi akşamlar. Size söyliyeyim dedim:)
Şimdi benim bat a daha 6-7 gün var biliyorum bence yok ama yine de test yotım ucuz olanlardan hemde akşam üzeri. İlk başta bişey çıkmadı acaba ben mi abartıyorum dedim de, beş dk olduğu zaman çoooooooooookkkk silik hayal meyal bi çizgi çıktı. Tabi 10.dk da biraz daha belirgindi ama önemli olan ilk beş dk tabiki.
Yarın sabah da denicem bakalım eğer silik çıkarsa en azından, tahlil e gitcem hastaneye. Hayırlısı artık
Gerçekten mi ya ay inş yarin xoo güzel bir sonuç alirsin ya :))

Oluyodu ama 11 aydir olmuyo cnm ya hemen olsn istiyorm olmuyo iki aydr aslnfa takmiyorm ama yinede olmadi. Doktor verdi hapla igneyi esimdede bndede skinti yok ama zamani degl galba. Yda kurtajdan snra skintimi ckti nldu blmiyrm ki doktrlar hersy normal diyo ama blmiyrm
İzmire glme sansın varsa hasmet mesut özsoya gorun bi prof. O cozer sorununu senin bnce gozde hastanesnde. Ama olur dıolarsa takntı haline gtrme elbt olur kasma kndni dusunme hic ummadgn anda oluverir bakarsın:KK39::KK39:

İzmire glme sansın varsa hasmet mesut özsoya gorun bi prof. O cozer sorununu senin bnce gozde hastanesnde. Ama olur dıolarsa takntı haline gtrme elbt olur kasma kndni dusunme hic ummadgn anda oluverir bakarsın:KK39::KK39:
Gelme sansm var cnm da bu ayda olmazsa ugrasmicm artk ne olcaksa olsn sagl yinede cnm.

Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım
Canim geçmiş olsun. Geçen hamileligim benimde kürtajla sonuçlanmıştı. Kalp atışını duyamadigimz için. Vakumlu kürtaj mi yapılacak bunu sor doktoruna. Ve kesinlikle vakumlu istediğini söyle. Hiç korkma canım narkoz aldigin için bisey hissetmiyorsun zaten. Sonrasında adet sancısı gibi ağrım olmuştu benim biraz da kanamam.

Back
X