2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen akintnda var inşallah tutar bu ay canm sna nacizane bir düsüncem ilişkiye girerken çocuk yapmk için diye aklından geçirme rahat ol olur Allah in izniyle tek sıkıntımız bu kafalarimiz belkide
Ben bu ay öyle yaptm hic aklims bile gelmiyor o kadar ki kendimi ayarlaidm bakalim sonuç ne olacak

Aynn oyle zaten pazar gunu adam gidiyo takvime gore yum. Tarihim 1 ocakti degerlndrmyrm diye dusunydm ama cok siddetli hissedyrm yum. Ilk defa bel kasik ve gogusten insallah yumurtlamadr altindan kotu bisey cikmasinda
Yok yok çıkmaz. Ne zaman geri gelecek? Bende de kasık ağrısı oluyordu.

Bugun keseyi gorduk cok sukur. 5.4 mmdaha cok ufak teyzeleri hic bisey gozukmuyo :D ama suna bi bakin cok tatli degil mi yav. :KK200:Alnima yapistirasim var su fotografi.
Screenshot_20161230-203231.webp

Bugun keseyi gorduk cok sukur. 5.4 mmdaha cok ufak teyzeleri hic bisey gozukmuyo :KK70: ama suna bi bakin cok tatli degil mi yav. :KK200:Alnima yapistirasim var su fotografi.Eki Görüntüle 1932431
Hayırlı olsun canım inşallh kalp atışlarını duyar sağlıkla kucağına alırsın

Bugun keseyi gorduk cok sukur. 5.4 mmdaha cok ufak teyzeleri hic bisey gozukmuyo :KK70: ama suna bi bakin cok tatli degil mi yav. :KK200:Alnima yapistirasim var su fotografi.Eki Görüntüle 1932431
Hayırlı olsun canım, inş kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda. Kaç haftalıkken göründü? Bir de karından mı baktı, alttan mı?

İnş canim bakalim varikosel sen dolati suphem var ama hayrlsii bakalkm
Bn varikoselli olarak hamile kaldım canm ama düşk oldu bizde ondn kaynaklı diye ameliyat oldu ama bnde pıhtılaşma varms bunu yeni öğrendik ameliyattan sonra yine kaldım oda düştü test yaptırdık pıhtılaşma çıktı dedigm gbi bekleyin ama fazlada beklemeyn ilerler daha kötü olur yani bu çocukta olmasa ikinci için eninde sonunda olması gerek ilerliyor çünkü iyi bir doktor bulup yaptırin ameliyati..

Canlar nasılsınız bata 10 kaldi ve bu aksam asiri şekilde adet olucakmisim gibi agrim oldu kasiklarimda ya acaba bebisim geldimi stres yapmamistim gün yaklastikca heyecan basti yine stresim başladi:bicak:
Hiç yapmadım desen son bir iki gün yine oluyor canm yaa ;) inşallah geliyordur.

Bn varikoselli olarak hamile kaldım canm ama düşk oldu bizde ondn kaynaklı diye ameliyat oldu ama bnde pıhtılaşma varms bunu yeni öğrendik ameliyattan sonra yine kaldım oda düştü test yaptırdık pıhtılaşma çıktı dedigm gbi bekleyin ama fazlada beklemeyn ilerler daha kötü olur yani bu çocukta olmasa ikinci için eninde sonunda olması gerek ilerliyor çünkü iyi bir doktor bulup yaptırin ameliyati..
Sağol canım beni boyle güzel şeylerle mutlu ettiğin için o kadar tatmin edici şeyler söylüyorsun ki emin ol dediğin gibi uapicam çok saol ;)

Back
X