- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aaa çok iyiymişBiz özelde yaptırmıştık 100 tl idi. Hemen aynı gün çıkıyor sonuç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok iyiymişBiz özelde yaptırmıştık 100 tl idi. Hemen aynı gün çıkıyor sonuç..
Tmm canm gotrcm zatn artık uğrasamm hergun test su bu hp koşuştryrm byn olarak ama suan içim rahatladı yanı en azından olmadığını bılıyrmAaa çok iyiymişNisaberatim bak şimdi ne yap ne et kocanı ikna et bitanem
Her ay o heyecanı sen yaşayıp sen üzülüyorsun canım eşine anlat yaşadığın duygularını bu durumun bi eksiklik olmadığını da söyle erkekler bu konuda çoo hassas ve bencillerTmm canm gotrcm zatn artık uğrasamm hergun test su bu hp koşuştryrm byn olarak ama suan içim rahatladı yanı en azından olmadığını bılıyrm
Aynn oyle canm ikna edıcm bakalmHer ay o heyecanı sen yaşayıp sen üzülüyorsun canım eşine anlat yaşadığın duygularını bu durumun bi eksiklik olmadığını da söyle erkekler bu konuda çoo hassas ve benciller
Sen neden gideceksin canım doktoraAynn oyle canm ikna edıcm bakalm
Şimdi bn ovı. Pozıtıf gordugum gunu 25 ini yumurtlama olarak takvıme kaydettım ya o takvım 10 martı gosteryr adet gunu
Diğer takvım otomatık hesaplayıcı olanda yum. Donemını 28 i gosteryr batda14 martı gosterıyor hangısını baz alsam kı ona gore kendımede randevu alım
Bnde bu sefer eşimle gdp kndı hormon tahlılıme baktrcam cnm eğer sonuç bir gubde cıkıyrsa sonuca gore 3. Gunu gdp klomen kullnrmSen neden gideceksin canım doktora
Sen daha önce baktırmışmıydın hormonlarına falanBnde bu sefer eşimle gdp kndı hormon tahlılıme baktrcam cnm eğer sonuç bir gubde cıkıyrsa sonuca gore 3. Gunu gdp klomen kullnrm
Biraz daha koyulaşması lazım sankiokeanoss00 B Biravucmutluluk
Nisaberatim kızlar bugün ki ovu testim sabah 3. Idrarla Yaptım hiçbirşey yemeden içmeden
Ne diyiym ki hayırlısıVe diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...
Baktrmştm canm hersey normaldı bıdaha baktrm farklı hastanedeSen daha önce baktırmışmıydın hormonlarına falan
Hayır olsun inslh canm beklediğin sonucu alırsın inslh..Doktora gittim kızlar yine başladık tedaviye. Rabbim hayr etsin. Bu ay da böyle geçsin bakalım. Daha sonra rahim filmine bakacağız hayırlısıyla. İnsalah gerek kalmaz da. Dua eder dua beklerim![]()
Bnm konuya bı baksana askım yaNe diyiym ki hayırlısı. Testte gün içinde çıkıyor bizim burda sabah verdn öğlenden sonra aliyorsun mesela. Allahım yardımcnz olsun canm umarm br sıkıntı çıkmaz snde git.
Bakaym canm.Bnm konuya bı baksana askım ya
Cok şükür bin şükür canim. Ses dinletmedi gozunaydin dedi gosterdi hareket ediyo gibi yanip sonuyo gibiydi. Zaten hickiriklara boguldum hicbisey sormadim.
Allah razi olsun canım İnşallah. İsteyen herkese nasip olurHayır olsun inslh canm beklediğin sonucu alırsın inslh..
Hay Allah ya neden böyle oldu acaba cok da umutluyduk. Canim esini doktora gotur kesin olarak 3 gunluk cinsel perhiz olmasi gerekiyor ayni gun cikiyor sonuc.Ve diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...
Hayirlisi olsun canim uzme kendini. Bu ay korunmayin ama artık tamam mi :)