• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tmm canm gotrcm zatn artık uğrasamm hergun test su bu hp koşuştryrm byn olarak ama suan içim rahatladı yanı en azından olmadığını bılıyrm
Her ay o heyecanı sen yaşayıp sen üzülüyorsun canım eşine anlat yaşadığın duygularını bu durumun bi eksiklik olmadığını da söyle erkekler bu konuda çoo hassas ve benciller

Her ay o heyecanı sen yaşayıp sen üzülüyorsun canım eşine anlat yaşadığın duygularını bu durumun bi eksiklik olmadığını da söyle erkekler bu konuda çoo hassas ve benciller
Aynn oyle canm ikna edıcm bakalm
Şimdi bn ovı. Pozıtıf gordugum gunu 25 ini yumurtlama olarak takvıme kaydettım ya o takvım 10 martı gosteryr adet gunu
Diğer takvım otomatık hesaplayıcı olanda yum. Donemını 28 i gosteryr batda14 martı gosterıyor hangısını baz alsam kı ona gore kendımede randevu alım

Aynn oyle canm ikna edıcm bakalm
Şimdi bn ovı. Pozıtıf gordugum gunu 25 ini yumurtlama olarak takvıme kaydettım ya o takvım 10 martı gosteryr adet gunu
Diğer takvım otomatık hesaplayıcı olanda yum. Donemını 28 i gosteryr batda14 martı gosterıyor hangısını baz alsam kı ona gore kendımede randevu alım
Sen neden gideceksin canım doktora

Ve diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...
Ne diyiym ki hayırlısı :( . Testte gün içinde çıkıyor bizim burda sabah verdn öğlenden sonra aliyorsun mesela. Allahım yardımcnz olsun canm umarm br sıkıntı çıkmaz snde git.

Doktora gittim kızlar yine başladık tedaviye. Rabbim hayr etsin. Bu ay da böyle geçsin bakalım. Daha sonra rahim filmine bakacağız hayırlısıyla. İnsalah gerek kalmaz da. Dua eder dua beklerim:KK200:
Hayır olsun inslh canm beklediğin sonucu alırsın inslh..

Cok şükür bin şükür canim. Ses dinletmedi gozunaydin dedi gosterdi hareket ediyo gibi yanip sonuyo gibiydi. Zaten hickiriklara boguldum hicbisey sormadim.

okurken yazdıgını benmde bogazım dugumlenıyor canım o kadar ıyı anlıyorum kı senı ,ne guzel bı mutluluk ALLAH bızlere de nasıp etsın ...sen de saglıkla al kucagına canım bebegını :)

Ve diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...
Hay Allah ya neden böyle oldu acaba cok da umutluyduk. Canim esini doktora gotur kesin olarak 3 gunluk cinsel perhiz olmasi gerekiyor ayni gun cikiyor sonuc.

CANLARIM

ben klomene adtımın 6.gunu basladım ılk gun tam sokulmuyorum onuda sayarsam 6 yanı benım 2 yumurtam olusmustu bırı 18 mm dı catlatma ıgnesınden 2 gun once buyuk ıhıtmal 20 de falan catlamıstır ,dıgerı daha kucuk dedı soylemedı de her neyse uzatmıyım .klomene gec basladıgım ıcın mı 2 yumurtam olusmus kızlarrr etkısı var mı mesela 3. gunu baslasaydım daha mı cok olurdu acaba ??

bazı yerler de okudum 3 4 5 yumurtası olusanlar varr kafamı karıstırdı da rezervım mı az yoksaaa :KK49::KK49:

Back
X