Arkadaşlar oğlum 31 günlük oldu bugün. Şimdiye kadar günde üç dört kakere kakasını yapıyordu dünden beri hala kakasını yapmadı. Gaz çıkarıyor ama ıkınıp duruyor kakasını yapamadı bir türlü kabız olmuş olabilir mi
Canım benim oğlumda da var bende süt yaradığı için olduğunu duydum ama oğlumun boynunda da var annem çok sıcaklandırıyorsun çocuğu ondan oluyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi. Seninkinin başka yerinde var mı
Canım benim oğlumda da var bende süt yaradığı için olduğunu duydum ama oğlumun boynunda da var annem çok sıcaklandırıyorsun çocuğu ondan oluyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi. Seninkinin başka yerinde var mı
Arkadaşlar oğlum 31 günlük oldu bugün. Şimdiye kadar günde üç dört kakere kakasını yapıyordu dünden beri hala kakasını yapmadı. Gaz çıkarıyor ama ıkınıp duruyor kakasını yapamadı bir türlü kabız olmuş olabilir mi
Valla bende öyleyim evdi twmizlikti yemekti bulasikti bebisti derken saçımı taramaya vaktim olmuyor zombi gibiyim evde bi de benim kızın yüzünde sivilce mi gibi şeyler çıkmaya başladı tek tek ama isilik değil neden çıkıyor ki kucucuk bebi de sivilce cikar mi
Ewet yapıyor cnm
Ben 3 gündür kullanmıyorum maşşallah oğlum çok rahat geceleride gunduzleride gaz sancısı yok
Sağlık ocağına gittiğimizde soyliycem kullanmadığını
40i cikma bebek icin söylenen bir sey degil annenin kırkı çikar bebegin degil.sen abdest al.bebegi yarin yika.40 çikmasi gelenek olmus sadece ben nornal banyo yaptirdim.abdest aldim dua okudum bebegime yok tas yok pirnç çok saçma seyler
Ewet yapıyor cnm
Ben 3 gündür kullanmıyorum maşşallah oğlum çok rahat geceleride gunduzleride gaz sancısı yok
Sağlık ocağına gittiğimizde soyliycem kullanmadığını
Boynunda tek tek var ama yüzünde çok canim bir ara ben kalın giydirmistim karnında isilik gibi kırmızı kırmızı çıktı sonra geçti yüzündeki sivilce gibi insallah sutum yariyordur