Selamlar kizlar. Bugün cok şükür kan tahlili ile hamile oldugumu onayladim. Degerim 112.8 cikti.yumurtlamadan itibaren 15. Gun bugün. Sizce degerim nasil?
benim sizlere sormak istediğim birşey var. Ben hamile olduğumu 3 nisanda öğrendim ve beta hcg 106 idi, sürekli ölçtürdüm hızla arttı ve dün 1523 oldu. 5 günde 15 kat artmış oldu. sizlerin de böyle mi? benim her gün 2 katına çıkıyor, doktor iyi artıyor dedi ama bilemedim
Gun icinde baya bi yoruldum. Suanda sag kasikta nasil bi agri sizi zonkluyo sanki kalp atar gibi.. İlk hamileligimdede ileri aylarda yorulunca yada gun sonunda olurdu bole.. Heyecanlandim.. Sat 15 mart.
Günaydın kızlar. 5 haftalık hamileyim. Dün zararlarını bilmeden 6. 7 tane midye ve yarım kokoreç yedim. Dünden beri ağlamamak için zor tutuyorum kendimi zararlarını öğrendikten sonra. Nolur bişey olmaz diyin bunu yaşayıp bebişi sağlıklı olan yok mu
Gun icinde baya bi yoruldum. Suanda sag kasikta nasil bi agri sizi zonkluyo sanki kalp atar gibi.. İlk hamileligimdede ileri aylarda yorulunca yada gun sonunda olurdu bole.. Heyecanlandim.. Sat 15 mart.
ben ilk baktırdığımda 22 mart megatif çıktı, 3 nisanda 106 çıktı, doktor ben şubatta da adet olmadığım için zamanına göre düşük dedi, Ertesi gün 148 oldu, 6 nisanda 445, 7 nisanda 799, 8 nisanda da 1523 oldu ve o gün keseyi de gördük. Ben şubatta değil martta hamile kaldığım için değerlerim sonradan yükselmeye başladı. Sizin nasıl değerleriniz?