Canım içini ferah tutmaya çalış. İnşallah ciddi bi şey yoktur. Haberdar et olur mu? Rabbim hayırlı şifalar versin inşallahKahverengi değildi ya pembe kırmızı gibi bişeydi şimdi gidiyorum doktora dua edin de meleğime bi şey olmasın nolur
Kızlar Günaydın, iki gündür akintim koyulasti yani normalde açık sarı - beyaz gibiyken iki gündür koyu sarı hatta sanki kahverengi ye doğru gidiyor. Ne yapsam bilemedim. Kimi normal diyor var mı bir tavsiyeniz
Şimdi gidiyirum inşallah yoktur hiç bi seyCanım benim de öyle olmuştu. Herkes normal dedi sıkıntı yapma dedi ama içim rahat olsun diye doktora gittim yine. Progestan verdi doktor. Ciddi bi şey olmadığını önlem amaçlı kullanmam gerektiğini söyledi. İçin içini yiyeceğine git doktora rahatla.
Kadın doğum diye var değil mi.? hani ayrıntılı ultrason için hangi bölümden nasıl alacağım bilir misiniz?
Ha bu arada bende idrar yollarında iltihap vardı ve bi süre su içmeyi de azaltmıştım. Doktor bundan kaynaklı olduğunu söylemişti. Su az içiyosan etkiler. Hayırlı haberlerle gel inşallahŞimdi gidiyirum inşallah yoktur hiç bi sey
Allah akıl fikir versin ne deyim... ben de haftaiçi kayınvaldemde kalıyorum, işten yorgun gelip onun hazırladığı yemeklere sofraya falan yardım ediyorum ama bazen beni beceriksiz bulduğunu düşünüyorum... bunu hissettiriyor ama olsun en azından çok ciddi sorunlar yaşamadık şimdiye kadar... bakalım bundan sonra nasıl olacak yazın artık kendi evimize geçeceğiz...Kayınvalidende rahatsan sorun yok. Ben de rahattım. Ta ki görümce sorunsalıyla karşılaşana kadar. Evde bekar görümce olması çok kötü. Yaşça benden büyük ve ben saygısızlık olmasın diye bu zamana kadar ne kırıldıysam birinde bile tepki göstermedim huzursuzluk çıkmasın diye. Eşimle anlaşamıyolar zaten. Ben tepki gösterseydim eşim ifrit olurdu ama son olaydan sonra artık çizgiyi aşınca eşime havale ettim. Şimdi kaynanamlarda gitmiyoruz. Çünkü istenmeyen gelin olduğumu öğrendim. Hem de sosyal medya üzerinden bu ilan edildi resmen. Bütün hesaplarımı kapattım. Bana rezil bi gece yaşattı bu mübarek ayda. Allah razı olsun eşimden. Eşim benim yanımda. O yüzden içim rahat. Ama bu kez de "oğlumuzu elimizden aldı" diyecekler. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Rabbim hayırlı bi kapı açsın
İnşallah hiç bi sey yoktur ben de rahim ağzı genişliği var haftaya dikiş atilacakti inşallah önemli bi şey değildir haber vericem mutlaka
Şu an kahverengi iplik iplik geliyor çok korkuyorumBende öyleyim suyu az içiyorsun ve bence idrar yollarında iltihap var ben pazartesi gideceğim doktora
Kadın doğum var bildiğim kadarıyla ayrıntılı için Dr isminin yanında gebe polikliniği yazacak o kişiden randevu al yada telefon aç istersen. Ama ben Bezmiâlem i değil sevmiyorum. İki Dr da bende dış gebelikten şüphelenmisti. Başka hastaneye gidince dış gebelik olmadığını anladik
Şu an kahverengi iplik iplik geliyor çok korkuyorum
Şimdi kahverengi iplik iplik gelen bi akıntıya döndü doktora mesaj attım cevap bekliyorumCanım benim de öyle olmuştu. Herkes normal dedi sıkıntı yapma dedi ama içim rahat olsun diye doktora gittim yine. Progestan verdi doktor. Ciddi bi şey olmadığını önlem amaçlı kullanmam gerektiğini söyledi. İçin içini yiyeceğine git doktora rahatla.
Beceriksizlikle meselesi bizde de var. Kayınvalidem Allah razı olsun annem gibi. Onunla hiç sorun yok. Oraya gittiğimde beni evde serbest bırakır canın ben istiyorsa yap ev senin der. Ama görümcem işten gelip beni mutfakta görünce hemen sen geç otur ben yaparım elini sürme filan diyip elimdeki işi bıraktırır. Kültürlerimiz çok farklı özellikle yemek kültürü. Ama çok şükür yapamayacağım hiç bi şey Yok. Elim her şeye yatkın. Çabuk öğrenirim. Büyük görümcem de çok iyi bana. Bazı yemekleri öğrenmem için ortam hazırlar mesela. Ama diğeri tam tersi. Beceriksizi muamelesi yapar her seferinde. Bu arada yemek yapmayı biliyorum. Bi çok ağır yemeği de yapmışımdır. Bekarken ailemin mutfağını ben yönetirdim. Burda adımı beceriksize çıkarıyorlar resmen. Allah hakkımı bırakmasınAllah akıl fikir versin ne deyim... ben de haftaiçi kayınvaldemde kalıyorum, işten yorgun gelip onun hazırladığı yemeklere sofraya falan yardım ediyorum ama bazen beni beceriksiz bulduğunu düşünüyorum... bunu hissettiriyor ama olsun en azından çok ciddi sorunlar yaşamadık şimdiye kadar... bakalım bundan sonra nasıl olacak yazın artık kendi evimize geçeceğiz...
Kahverengi lekeleme bende yaşadım canım progestan kullandım geçti çok şükür doktora görün bence ihmal etmeŞu an kahverengi iplik iplik geliyor çok korkuyorum
Tamam canım telaşlanma olur mu? Heee ne sıkıntı varsa muhakkak çaresi de vardır. Yediklerine dikkat et. Bol su iç. Su hakikaten her şeyin tedavisiŞimdi kahverengi iplik iplik gelen bi akıntıya döndü doktora mesaj attım cevap bekliyorum
Yok canım. Koyu kahverengi iplik gibiTuruncu gibi mi?
Yok canım. Koyu kahverengi iplik gibi
Bu arada hakkını helal et. Burda eşimden başka dertleşeceğim kimsem Yok. Ona da her şeyi anlatamıyorum. Böyle birimi buldum mu konuşasın tutuyo. Psikolojimi bozdular resmen. Ben böyle değildimAllah akıl fikir versin ne deyim... ben de haftaiçi kayınvaldemde kalıyorum, işten yorgun gelip onun hazırladığı yemeklere sofraya falan yardım ediyorum ama bazen beni beceriksiz bulduğunu düşünüyorum... bunu hissettiriyor ama olsun en azından çok ciddi sorunlar yaşamadık şimdiye kadar... bakalım bundan sonra nasıl olacak yazın artık kendi evimize geçeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?