- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Bu haftalarda hatta daha oncesinde grupta ogrenenler var ama. Dr ve cihaza mi bagli bu tahminler.Kizlar bende bebısın 10 haftalik fotosunu yükleyeyim cinsiyeti sordum ama doktor bu haftalarda hepsi erkeğe benzer yani belli değil dedi. Sizin tahminleriniz varsa seve seve dinlerim:)
Cihaz en önemlisi, sonra bebeğin pozisyonuBu haftalarda hatta daha oncesinde grupta ogrenenler var ama. Dr ve cihaza mi bagli bu tahminler.
Yok valla değilim de düzenli sporumu yaptığım için metabolizma yaşım iyi çıkıyor bayağı...Bizden önce doğuruyon gencsin demek ki
Bazı doktorlar 2li test ile ayrıca ayrıntılı ultrasyon isteyebiliyor.Ayrıntılı ultrason 20-21. Haftada yapılıyor ama...
Ancak sıra geldi , önce kariyer derdine düştüm. İlk oğlumu doğurduğumda 35 yaşındaydım. 4 sene geçince de daha yeni Yen'i 2. Çocuk için güç topladım... :)))Ben diyorum bizimki büyük başarı menepoza 3 kala
Aaa hiç duymamışım. Beni 20. Haftada perünatologa yollamıştı dr um.Bazı doktorlar 2li test ile ayrıca ayrıntılı ultrasyon isteyebiliyor.
Kızımda 12. Haftada bende yaptırmıştım.
Kızlar bende kacamak yaptım ilaç yazdırmak için hastaneye gittim gitmişken de bebeğimi gördüm daha dogrusu ultrason okadar kötüydü ki sadece bir karaltı hareket ediyordu onu gördüm doktor cok iyiydi şikayetlerimi özeldeki doktordan daha iyi dinledi ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş dedi istersen izmire sevk edeyim seni dedi bursaya tasınma durumu heran olabilir diye istemedim bursada giderim dedim . Bu ayrıntılı ultrason ne oluyor hanımlar bir bilginiz var mı
Hiç sorma
Aynen benim dr da söylemedi yanılma payı olabilir diye...Cihaz en önemlisi, sonra bebeğin pozisyonu
Tabi kimi doktor garantici kuralı olur belli haftaya kadar söylemez
Kimi doktor görür ama emin olmak için söylemez
Kimiside gördüğü an pat diye söyleyiverir
Yaşlılarda korkulur taşı sıksa suyunu çıkarırlarYok valla değilim de düzenli sporumu yaptığım için metabolizma yaşım iyi çıkıyor bayağı...
Aslında Ne kadar çökeceğin senin elinde. Düzenli beslenme ve sporu hayatının bir parçası yaparsan gençlerle aşık atabiliyorsun :)Yaşlılarda korkulur taşı sıksa suyunu çıkarırlar
Aaa hiç duymamışım. Beni 20. Haftada perünatologa yollamıştı dr um.
Ne kadar az ultrasona girersek o kadar iyi aslında.Bende kızımda hiç bilmeden araştırmadan ne yapılır demeden o zamanki doktorun yönlendirmesiyle gitmiştim sonra çakmıştım aslında bunun artı özel isteğe girdiğini
Ama güzeldi ilk defa çok net görmek iyi olduğunu ve net cinsiyeti bilmek
Bundada bazen ya gitsekmi doktorda istemedi ama diyorum, eşimde ortada bişi yok boşuna iş çıkarma diyor
Ancak sıra geldi , önce kariyer derdine düştüm. İlk oğlumu doğurduğumda 35 yaşındaydım. 4 sene geçince de daha yeni Yen'i 2. Çocuk için güç topladım... :)))
Avm ve hava alanlarındaki x-ray lerden geçiyor musunuz ?
cnm bnmde cıkolata ksıtım var ilk hamıle oldugumu öğrendığımde lekelenmem oldu o zmn progestan iğne verdi bana sonra vermesi coraspin önceki düşükte bi doktor önermişti pıhtılaşmayı önlemek için eger düşük buna baglıysa 28.haftaya kadar mı ne kullan demıştı kullanmadım ama benBişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim ve 1,5 cm myomum var. Bu sebeple olabilir mi? Yada benim gibi bu ilaçları kullananlar varsa ne sebeple kullanıyorlar acaba?
bnmde basım cok agrıyor tansıyon baktırmadım ama grip oldugum ıcın agrıdıgını dusunuyorum parol ıcebılırsın dedı doktor banaKızlar benim gibi baş ağrısı çeken var mı ya kaç gündür başım felaket ağrıyor özellikle de öğleden sonra çok siddetleniyor. Tansiyonumu ölctürmedim hiç ama tansiyon olsa anlarım ben. Normal mi acaba bu haftalarda bu nasıl ağrısı
ben ilk öğrendığım andan berı gecmıyorı-um cnmAvm ve hava alanlarındaki x-ray lerden geçiyor musunuz ?
Yaa gerçekten mi hadi hayirlisii:)Kız sanki bu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?