2017 Aralık Anneleri

Kızlar yarn kontrolum var heyecanlıyım acaba cınsıyetı soylermı dokyor :) bıde ıkılı testı yaparmı yarın bı hafta sntamı cagrr sıZce

Kizlar bende bebısın 10 haftalik fotosunu yükleyeyim cinsiyeti sordum ama doktor bu haftalarda hepsi erkeğe benzer yani belli değil dedi. Sizin tahminleriniz varsa seve seve dinlerim:)
Bu haftalarda hatta daha oncesinde grupta ogrenenler var ama. Dr ve cihaza mi bagli bu tahminler.

Bu haftalarda hatta daha oncesinde grupta ogrenenler var ama. Dr ve cihaza mi bagli bu tahminler.
Cihaz en önemlisi, sonra bebeğin pozisyonu
Tabi kimi doktor garantici kuralı olur belli haftaya kadar söylemez
Kimi doktor görür ama emin olmak için söylemez
Kimiside gördüğü an pat diye söyleyiverir

2li test, burun ve ense ölçümüne ek olarak çok detaylı olarak genellikle sadece bu işi yapan bir peritanalog tarafından yüksek düzey ultrasyonda bebeğin tümüyle incelenmesi oluyor ve buna göre raporunuz hazırlanıyor
Bir bakıma 2li test kan sonucunun oranından daha çok bu inceleme önemli oluyor

Genellikle organ gelişimi tamamlandığında 20küsürlü haftalarda yapılıyor, bazı doktorlarda 12. Hafta larda 2li test zamannı isteyebiliyor

Aaa hiç duymamışım. Beni 20. Haftada perünatologa yollamıştı dr um.

Bende kızımda hiç bilmeden araştırmadan ne yapılır demeden o zamanki doktorun yönlendirmesiyle gitmiştim sonra çakmıştım aslında bunun artı özel isteğe girdiğini
Ama güzeldi ilk defa çok net görmek iyi olduğunu ve net cinsiyeti bilmek

Bundada bazen ya gitsekmi doktorda istemedi ama diyorum, eşimde ortada bişi yok boşuna iş çıkarma diyor

Ne kadar az ultrasona girersek o kadar iyi aslında.

Ancak sıra geldi , önce kariyer derdine düştüm. İlk oğlumu doğurduğumda 35 yaşındaydım. 4 sene geçince de daha yeni Yen'i 2. Çocuk için güç topladım... :)))

Bende 33 de doğurdum oğlumu, uzun süre tek yeter dedim sonra baktım kardeşsiz asla olmaz dedim korunmayı bıraktıktan anca 1 sene sonra oldu olmasaydı da tedavi görmeyecektim ona karar vermiştik eşimle, Allah verirse dedik. İlki tedavisiz oldu olursa buda öyle olsun dedik Allah nasip etti çok şükür

ayy ne cok yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi
doktora gittim 2li test sonucun güzel dedi çok şükür
grip oldugumu söyledım bu duurmlarda neler yapmalıyım dedım gargara sprey gıbı ılaclar önerdı zorda kalırsan kullan sen bılırsın dedı
cok basım agrıyo dedım parol ıcebılırsın istersen dedi
bayram ıcın yolculuk sorun olur mu dedım 8 saat yol mola vereerek gıdersın sorun olmaz dedı
20.haftada gel dedı cok gec dedım tmm daha önce gel o zmn sen bılırsın dedi:)

cnm bnmde cıkolata ksıtım var ilk hamıle oldugumu öğrendığımde lekelenmem oldu o zmn progestan iğne verdi bana sonra vermesi coraspin önceki düşükte bi doktor önermişti pıhtılaşmayı önlemek için eger düşük buna baglıysa 28.haftaya kadar mı ne kullan demıştı kullanmadım ama ben
kistlerle ilgili değil yanı ilaçların cnm

bnmde basım cok agrıyor tansıyon baktırmadım ama grip oldugum ıcın agrıdıgını dusunuyorum parol ıcebılırsın dedı doktor bana

Avm ve hava alanlarındaki x-ray lerden geçiyor musunuz ?
ben ilk öğrendığım andan berı gecmıyorı-um cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…