2017 Aralık Anneleri

Bulantılar ne zaman geçecek sizler ne durumdasınız kızlar
Benim 13 te geçti. 12 de bi geçiyo gibi yapıp geri gelmişti. Şimdi iyiyim ama bazı tiksindiğim şeyler var, hala düşününce içim kalkıyor. Dişimi sıkıp yazayım; brokoli, karnıbahar, ıspanak, barbunya
Ve bunlar benim en sevdiğim sebzelerdi. Umarım geçer tiksintim

Aynen cnm onu bende düşündüm hamilelik bitince normale doncekmi bu tiksinti koku hassasiyeti? İnsAllah döner yoksa işimiz iş :)))

Benden size dev hizmet üşenmedim kolaj yaptım bi de :) 4. Haftam ve 13 haftam arasında ki fark @HappybugEki Görüntüle 2003979
Massallah annesi çok tatlı olmusunuz, benim gobuste böyle bişe sanırım fazla çıkmadı henüz

Buda benim bebiş gittiğimizde uyuyordu cinsiyeti ögrenemedim ögrenenler ne şanslı çok merak ediyorum ben de
Bir pipimi goruyorum orda ne :)))

Bana da bun haftalar da %70 kız dediler 2 hafta sonra erkek dediler çok belli etmiyor kendini çok küçük olduğu için ama tahmini bi şey söylerler bence tabi doktora da bağlı ama
Bişey dicem 13 haftada kız diipde sonradAn erkek olma olanagı yüksekmidir ki

bn de devlete gidiyorim canim. bizdede erkekleri almiyorlar iceri.. demkki her yerde ayni.
J jeway cnm kokulu tas değil bu bebeğin kendi ayağının kalıbını cıkarıp çerçeve yapıyorsun
aa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)
nasil lluyor o canim. ilk defa duyuyorum. mesai disinda bakiyorlar mi. nasil aliyorsun randevuyu. bnde cok isterim almayi.ve bu kadar ilgileniyorsa kesinlikle giderim yani saat farketmez.. fatma duran a gittin dimi.
Benden size dev hizmet üşenmedim kolaj yaptım bi de :) 4. Haftam ve 13 haftam arasında ki fark @HappybugEki Görüntüle 2003979
vay vayy vay. masallh canimm. supper horunuyorsunn.

Diş hassasiyeti hamilelikte çok yaygındır. 3. aydan sonra kalsiyum takviyesi almaya başlayınca biraz daha rahatlarsın. Bu arada tuzlu suyla gargara yapmak en iyi çözüm. Allah kolaylık versin.

Göbeğim bu hamilelikte çok çok hızlı bir şekilde büyüdü. Çok şaşırıyorum ama hoşuma da gidiyor. Diğer ikisinde 3-4 aydan sonra çıkmaya başlamıştı. Böyle daha güzel, hemen havaya giriyor insan :)

Ben tesadüfen geçen gün bir haberde okudum. Sumaklı suyla gargara yapmak iyi geliyormuş. Hiç denedin mi bilmiyorum, hamileyken de yapılabilir bir çözüm gibi. Bir araştır istersen.

İlk hamileliğimde göbek deliğimde ağrı yaşadığımı hatırlıyorum ama daha ilerki dönemlerdeydi. Muhtemelen önemsiz bir şeydir, doktora sorunca için daha rahat eder.

Insallah cnm cevap için tesekkurler

Insallah cnm cevap için tesekkurler
Burada bir arkadaşın daha aynı şikayeti vardı ama kim olduğunu unuttum baya oldu çünkü. Aynı senin tarif ettiğin gibi tam göbek dediğinin olduğu yerdeydi ağrısı sonra kendiliğinden geçti herhalde çünkü bir sorun olsa söylerdi doktora gittiginde

Arkası dönük

Maşallah size ne güzelde kendini hemen belli etmiş

Buda benim bebiş gittiğimizde uyuyordu cinsiyeti ögrenemedim ögrenenler ne şanslı çok merak ediyorum ben de

Sanırım ki erkek bu bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…