Bi hafta sonraya cagirmistir büyük ihtimal doktorun o zaman nokta kadarcık görünüyor :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok imrendim sana inşallah bir gün bende ikizlere hamile kalırım hayırlısıyla :)) normal yolla mi oldu canım
Evet canım normal yolla kaldı cok sasırdık bizde bende cok istiyordum ikiz cünkü cok kayıplarım oldu rabbim isteyen herkese nasib etsin seninki kac haftalık
Evet canım normal yolla kaldı cok sasırdık bizde bende cok istiyordum ikiz cünkü cok kayıplarım oldu rabbim isteyen herkese nasib etsin seninki kac haftalık
bence de normal, ben nnurc isimli arkadaşı cevaplamıştım, karıştı galiba :) ben haftaya kalp sesini duyacağım da inşallah karından duyulur mi ki diye merak ediyorum
bence de normal, ben nnurc isimli arkadaşı cevaplamıştım, karıştı galiba :) ben haftaya kalp sesini duyacağım da inşallah karından duyulur mi ki diye merak ediyorum
Aynı zamanda yaptirmisiz. Yani ilk hamileliğinde. Sat 15 kasim di. 15 aralıkta değer 600 çıkmıştı. Eşim 5i geçecek mi diye beklerken 600u görünce uhh deyip nasıl şaşırmıştı ama sonra kaybettim bebeğimi