• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende 12 arti 2 de yaptirdim 1.1 cikti kendi doktorum.deildi daha gosteremedim.ona dogum evindeku doktorda hic bir yorum yapmadi canim
Senin değerin güzel çıkmış
Doktor benimkine bile ince ensesi güzel dedi
İçim rahat ama sizlerle konuşup paylaşınca daha da rahatlıyor insan
Teşekkürler canım

Ayrıca doktorum folic artık bırakmamı ve onun yerine vinalac adında vitamine başlamamı söyledi
Onun da içinde folic artı diğer vitaminler varmış galiba

Kızlar, içinizde doğum eğitimi almayı düşünen var mı? Sanırım niteliğine göre de ücretli veya ücretsiz olan yerler varmış. İstanbul gibi büyük bir şehirde de mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bi kaç yere baktım ama tarih bakımından geçmişti. Güncel eğitimlerden haberi olan varsa buraya yazabilir mi acaba?

Kızlar, içinizde doğum eğitimi almayı düşünen var mı? Sanırım niteliğine göre de ücretli veya ücretsiz olan yerler varmış. İstanbul gibi büyük bir şehirde de mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bi kaç yere baktım ama tarih bakımından geçmişti. Güncel eğitimlerden haberi olan varsa buraya yazabilir mi acaba?
Canım ben ilk defa senden duyuyorum ve ilgimi çekti baya. Bu doğum eğitimi nasıl bişey

Kızlar iyi geceler memleket yolculuğu sebebiyle giremedim mesajları da okuyamadım.. İkili test sonuçlarım temiz çıktı çok şükür toxoplasma da temiz çıktı.. Sizler nasılsınız inşallah güzel haberler vardır beni bilgilendirin lütfen bakamıyorum mesajlara çok fazla biriktiği için :(

Canım ben ilk defa senden duyuyorum ve ilgimi çekti baya. Bu doğum eğitimi nasıl bişey
Canım özelikle normal doğum yapmayı düşünenler için doğumu kolaylaştırıcı hareketler, nefes teknikleri filan öğretiliyor bildiğim kadarıyla...Hatta bazılarında bebek bakımı,emzirmeyle ilgili eğitimler filan da var sanırım. Çeşitli özel veya devlet hastaneler veya tamamen bu iş için özel olarak kurulmuş kurumlar bünyesinde de verilebiliyor bu eğitimler. Ben de araştırıyorum halen açıkçası...Önümüzdeki dönemde başlayacak olan eğitimlerden haberi olan varsa birbirimizi bilgilendirelim haberdar edelim diye yazmıştım

Kızlar iyi geceler memleket yolculuğu sebebiyle giremedim mesajları da okuyamadım.. İkili test sonuçlarım temiz çıktı çok şükür toxoplasma da temiz çıktı.. Sizler nasılsınız inşallah güzel haberler vardır beni bilgilendirin lütfen bakamıyorum mesajlara çok fazla biriktiği için :KK43:
Güzel cikmasina sevindim.bu gün hep Güzel haberler aldik cok sükür sende dahilsin:dua:

Tamam canım çok teşekkür ederim kendimi çok huzursuz hissediyodum. Bi de aşırı kasılmaktan herhalde kaburgalarım nefes alırken batıyo. Bi bitmedi şu bulantılar ya.

Evet o kasmalar kötü oluyor bazen uykumda yapıyorum hemen kalkıyorum gerçekten zor ama geri dönüşü olmayan heyecanlar:)

Kızlar geçen burada bir arkadaş yazdı ama unuttum şimdi 12 haftamda bir takım ilaçlar verilecek bana yanlış hatırlamıyorsam bir ilaç varmış demir yada vitamin tam aklımda değil kusura bakmayın domuz yağı içerdiğini söyledi hangi ilaç ona göre doktoruma söyleyim yazmasın

Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Hayırlı olsun erkeklerden sonra kızlarda çoğalıyor bende kesin ve net öğrenemedim uyuyor ama kıza benziyor dedi detaylı bi muayene den sonra hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

gunaydinlarr..
Kızlar iyi geceler memleket yolculuğu sebebiyle giremedim mesajları da okuyamadım.. İkili test sonuçlarım temiz çıktı çok şükür toxoplasma da temiz çıktı.. Sizler nasılsınız inşallah güzel haberler vardır beni bilgilendirin lütfen bakamıyorum mesajlara çok fazla biriktiği için :KK43:
bnde bugun gidiyrum memlekete cnmm. merak ediyrdum senii. testin iyi vokmasina cok sevindim. benim testim de cikmis. 2 gunde hemde. dun arayip sordum cikmis dediler. bugun gidip alicam. sana cinsiyet tahmini yapilmadi mi. bana kiza benziyor dedi.

Kızlar geçen burada bir arkadaş yazdı ama unuttum şimdi 12 haftamda bir takım ilaçlar verilecek bana yanlış hatırlamıyorsam bir ilaç varmış demir yada vitamin tam aklımda değil kusura bakmayın domuz yağı içerdiğini söyledi hangi ilaç ona göre doktoruma söyleyim yazmasın
elevit canim. o ilacin adi.

Canım özelikle normal doğum yapmayı düşünenler için doğumu kolaylaştırıcı hareketler, nefes teknikleri filan öğretiliyor bildiğim kadarıyla...Hatta bazılarında bebek bakımı,emzirmeyle ilgili eğitimler filan da var sanırım. Çeşitli özel veya devlet hastaneler veya tamamen bu iş için özel olarak kurulmuş kurumlar bünyesinde de verilebiliyor bu eğitimler. Ben de araştırıyorum halen açıkçası...Önümüzdeki dönemde başlayacak olan eğitimlerden haberi olan varsa birbirimizi bilgilendirelim haberdar edelim diye yazmıştım
Çok iyiymiş benim büyük ihtimal sezeryan olacak doğumum ama yine de öyle bir eğitime katılmak isterim.en azından stresle başa çıkma teknikleri ve hamilelik sürecini daha iyi yönetebilmek için. Çok teşekkürler canım ben de biraz araştırayım :))

Günaydın herkese..Özelde büyük şehirlerde özellikle mutlaka vardır böyle eğitimler..Ama devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde de ücretsiz veriyorlar bu eğitimleri..Gebe okulu diye geçiyor..Ben nasip olur o günleri görürsem 9 eylül ünv.hastanesine gideceğim kaydımı aldılar..Ama 20.hafta sonrası daha uygun olur katılmanız için dediler..Mutlakaki faydası olur diye düşünüyorum..

Günaydın kızlar,, sabahtan bebiş uyandrdı soluğu lavabo da aldık,, aferdsnz aç karna felaket çıkardım.. :kusmuk:

Günaydın arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim. Hastanede calıstıgım için doktorum kıza benziyor kız ama daha net değil dedi.. Gönlümden geçen kız hayırlısı sağlıklısı artık :) Benim gibi hamile oldugunu sadece ultrasona girince anlayan varmı ? bulantı kusması hiç olmayan ?

Şimdiye kadar ciddi bir bulantım olmadı Allah'a şükür. Sabahları aç karna midem bulanırdı, zencefilli şeker veya çubuk krakerle bastırırdım o da geldi geçti. Artık bulantım pek olmuyor. Fakat hergün yemem gereken o haşlanmış yumurtayı yutmak için neredeyse meditasyon yapıyorum. Hergün yediğim için tiksindim mi bilemiyorum. O kadar zor yuttum ki o iki haşlanmış yumurtayı anlatamam.

Şimdiye kadar ciddi bir bulantım olmadı Allah'a şükür. Sabahları aç karna midem bulanırdı, zencefilli şeker veya çubuk krakerle bastırırdım o da geldi geçti. Artık bulantım pek olmuyor. Fakat hergün yemem gereken o haşlanmış yumurtayı yutmak için neredeyse meditasyon yapıyorum. Hergün yediğim için tiksindim mi bilemiyorum. O kadar zor yuttum ki o iki haşlanmış yumurtayı anlatamam.
ben hiç yemiyorum yumurta filan sabahları işe gelirken canım ne isterse daha doğrusu kolayıma ne gelirse.Mesela bugün kiraz açma ve vişneli meyve suyum var :)

Back
X