- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
Bende bınadan nasıl cıkacagımı bılemedım canım sakın ol ınsallah devamıda gelmeyecekBen ağladım korkudan hala çok kötüyüm karnım ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bınadan nasıl cıkacagımı bılemedım canım sakın ol ınsallah devamıda gelmeyecekBen ağladım korkudan hala çok kötüyüm karnım ağrıyor
Ben ağladım korkudan hala çok kötüyüm karnım ağrıyor
Evet canim cok seviyorum sare ismini birde sare annemiz cok cok güzel bir kadinmisMaşlh Canm sağlıkla kucağnza alırsınız inşşh.. geçmiş Olsn bol bol su iç.. ismi çok beğendim dün kuzenimle isim arıyorduk kızım olursa sare istyrm dedim hayrlı Olsn cnm.![]()
Geçmiş olsun canımKorkulmayacak gibi değildi allah beterinden korusun inşallah.
Hangi ilçedesin sen bu kadar hissettin ben üsküdardayım ama hiç haberim olmadıBende bınadan nasıl cıkacagımı bılemedım canım sakın ol ınsallah devamıda gelmeyecek
Floryadayım canımHangi ilçedesin sen bu kadar hissettin ben üsküdardayım ama hiç haberim olmadı
Floryadayım canım
Hem uzun surdu hemde baya salladı canım
Güle güle giysin.... Ben de 2 gündür netten sevdiğim mağazalara bakıyorum.
Gule gule kullansın canım
Kaç yaşındasın? Amniyosentez ve harmony ile kesin sonuç alırsın , mutlaka yaptır. 2'li test Yüksek yaşta yüksek risk veriyor. Umarım amniyosentez sonucun gönlüne göre olur.Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Bnde bakıyorum netten cnmGüle güle giysin.... Ben de 2 gündür netten sevdiğim mağazalara bakıyorum.
sağol cnm inşallahGule gule kullansın canım